The Vampire Diaries season 3 - 19 тема

• 48 979
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • София
май не говорим за една и съща рокля... Долче-то също не ми хареса, но поне беше сладурско.
И то щото аз не съм погледнала, но става дума за тази на Комик-кона... Не ми харесва. Мяза на майка им на останалите. Гримът не щЪ да го подхващам дори, както и прическата, която навсякъде е една и съща...

# 31
Мани го тоя Комик, че се обривам като го чуя. Ама на мен ми харесва роклята, може би щото по принцип си харесвам дизайнера, ддз  newsm78

# 32
За Нина не знам,нещо не ми допада гримът,както е казала Vanya_I,роклята обаче и на мен ми харесва,а прическата-има такава хубава коса,защо никога не я прави нищо?  newsm78

А Иън на наградите изглеждаше...  #Crazy  Hug  #Crazy  Направи ми впечатление и че се е избръснал!  Grinning

# 33
  • София
Тя Нинчето с начупена коса е суперр, ама все ходи с изправена какво да се праи Simple Smile Така си се харесва повече явно

# 34
Абе начупена,права,все едно...... Нито веднъж не съм я видяла с готина прическа.Винаги изглежда по един и същ начин. Rolling Eyes Сега,като видях последните им папарашки снимки с Иън на летището,нищо чудно скоро да отнесе някоя "Златна Малинка" Confused Що не се взема това момиче в ръце? Бива ли така да ни излага? Crazy

# 35
  • София
Ми туитвайте да се оправи прическата, тя моккa ще ви даде туитъра и я заливайте

# 36
Абе начупена,права,все едно...... Нито веднъж не съм я видяла с готина прическа.Винаги изглежда по един и същ начин. Rolling Eyes Сега,като видях последните им папарашки снимки с Иън на летището,нищо чудно скоро да отнесе някоя "Златна Малинка" Confused Що не се взема това момиче в ръце? Бива ли така да ни излага? Crazy

Че какво и е? Мен ми хареса как беше облечена, само чантата и ботушките бяха гадни. Иначе добре че не изглежда като Кристен...

(То пък и не може всички да се перфектни по папаращините  Mr. Green)

# 37
А,нищо й няма,само дето вече започва да заприличва на една друга моя "любимка". Пък и тази коса или е пусната изцяло,или наполовина. Не мога да повярвам,че няма фризьори там. ooooh!

# 38
  • сусурлево
запис

# 39
  • София

Че какво и е? Мен ми хареса как беше облечена, само чантата и ботушките бяха гадни. Иначе добре че не изглежда като Кристен...

(То пък и не може всички да се перфектни по папаращините  Mr. Green)

Бе я пепел ти на устата/клавиатурата. Нема нужда да изглежда като Кристен, чеее Иън ще я разкара...че иначе ще основа фейс-страница "Да помогнем на Нина да спре да прилича на Кристен".

# 40
.....Нема нужда да изглежда като Кристен, чеее Иън ще я разкара...че иначе ще основа фейс-страница "Да помогнем на Нина да спре да прилича на Кристен".

hahaha Страхотна идея.Ако се стигне до там,аз ще съм ти първия фен в групата. Crazy

# 41
# 42
Абсолютно ви подкрепям по въпроса с облеклото и косата на Нина Peace С такова тяло как само може да изглеждааа... Явно няма добър стилист до нея. Thinking

Въх, и аз не искам Нина да изглежда като Кристен ooooh!

# 43
Много нови снимки зад кулисите Зад кулисите 3х01

# 44
  • КиТ
.....Нема нужда да изглежда като Кристен, чеее Иън ще я разкара...че иначе ще основа фейс-страница "Да помогнем на Нина да спре да прилича на Кристен".

hahaha Страхотна идея.Ако се стигне до там,аз ще съм ти първия фен в групата. Crazy

Ох дано не се стига до там  Praynig Praynig Praynig Praynig

Отивам да диря снимки на Полчо да се преоблека  Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт