Пазаруване от ASOS -17

• 28 739
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Да се запиша в тази тема. Още чакам поръчки, изпратени на 11-ти и 15-ти юли.

# 46
Момичета,плащайте направо с карта и после я изтривайте от акаунта.Мисля,че досега няма случай на някого да не са му върнали пари за неполучена поръчка.

# 47
Моята карта е на ПИБ, но от началото на моя шопинг стаж в АСОС  до сега не я приема и ми прави тези "ордер неуспешен", нямам идея защо, въвеждам всичко както трябва избирам виза вместо виза електрон но не става, само с Пей пал ми е възможно и то какато казах в някои моменти не се получава  Grinning

# 48
  • София
Hug И аз тук.
Благодаря на всички включили се с отзиви за късите дънки на Манго, но...моля, който ги има да даде някакви размери за който и да е номер, после ще ги наглася, работа ми върше за 36, 38, 40, 44 така мога да правя сравнения Wink
според мен също си отговарят късите дънки на Манго. Ето размер на 36
- талия - 83 /давам обиколката, понеже отпред са изрязани/ - на мен са ми леко широки в талията
- ханш - 49
- дължина - 33
- от чатала - 10
- и така коментираната широчина на крачола - 23 см - най- долу и 26 см при чатала

# 49
Само се записвам. Чакам все още от 18. 07. и е за мъжа ми, а той няма търпение вече!

# 50
 Hug Звер, благодаря!
Значи за мен си отговарят дънките, да не кажа, че и са малко уголемени  Rolling Eyes Правя сравнение с едни супер слимски ластични, последните, които получих от ЛР.
Само не схванах имат ли еластан достатъчно, нямат ли  newsm78 нищо не пише.

# 51
Моята карта е на ПИБ, но от началото на моя шопинг стаж в АСОС  до сега не я приема и ми прави тези "ордер неуспешен", нямам идея защо, въвеждам всичко както трябва избирам виза вместо виза електрон но не става, само с Пей пал ми е възможно и то какато казах в някои моменти не се получава  Grinning

И аз съм с Виза на ПИБ. Писах им за проблема ми и веднага ми отговориха, е до 4 ри часа пак ще ми пишат, дали са го съпорта им да види, какво става. Ама ме съмнява да го оправят Sad.

# 52
  • Бургас
Мая,не е проблем билдинг адреса.Аз най-редовно плащам с картата на мъжа ми без да променям нищо.Преди няколко дни и аз имах такова съобщение,но не ми стигнаха парите в картата.Също така може да е проблема в картаталНа коя банка е?На ОББ не приема,също така скоро пробвах с
V - pay на Уни Кредит също не я прие.

Благодаря на всички момичето, които се отзоваха на моя проблем  bouquet.
Картата, която ми действа безотказно до момента в английските сайтове е  V - pay на Уни Кредит, но явно тук не я приема Sad. Утре ще си заредя Виза Електрон на ПИБ с парички и дано имам късмет да си взема набелязаните роклички Praynig

# 53
  • Sofia
Харесах си две блузки на Манго.
Някъде по-напред видях, че не се доставят до БГ, или нещо не съм разбрала? newsm78
Пуска ме до плащане, ще ползвам Пейпал, ще ми приемат ли поръчката?

# 54
Харесах си две блузки на Манго.
Някъде по-напред видях, че не се доставят до БГ, или нещо не съм разбрала? newsm78
Манго не се доставя до БГ, всички ползваме UK адрес и изпращаме на адреса на превозвача, също така не можеш да платиш с ПейПал когато е до UK адрес,  само с карта!

# 55
  • Sofia

С адрес на посреник и твоят ПП няма да приеме. Трябва да платиш с карта  Peace

# 56
Здравейте.Сега се регистрирах в сайта и още не мога да се ориентирам хубаво.Бихте ли ми дали линк с намаления:0 Hug

# 57
  • София
Hug Звер, благодаря!
Значи за мен си отговарят дънките, да не кажа, че и са малко уголемени  Rolling Eyes Правя сравнение с едни супер слимски ластични, последните, които получих от ЛР.
Само не схванах имат ли еластан достатъчно, нямат ли  newsm78 нищо не пише.
аз отдавна го писах - според мен всичко им е достатъчно - на мен ми залепнаха /с изключение на талията, но като сложа колан и блузка, няма проблем/  Peace

# 58
  • Sofia
Благодаря ви, но жалко, за 5 лири не ми се занимава с превозвачи  Confused

Иначе последно получих тази рокля, петит, размер 6 в синьо:
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-PETITE-Exclusive-Slash-Back-Midi-D … =-1&clr=Black

# 59
  • Бургас
Лъвица, преди беше споделила, че си поръчала това: http://www.asos.com/G-Star/G-Star-Funnel-Neck-Parka/Prod/pgeprod … .aspx?iid=1224402
Получи ли го, как е "на живо"?
Аз така и не съм го засичала налично.

Общи условия

Активация на акаунт