Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 349
  • 742
  •   2
Отговори
# 120
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте момичета,
Отдавна ви чета,но дойде време и аз да се включа.Моят проблем е направени черни магии:представляват енергийно заредени гробищни атрибути и живак.Бяха поставени в апартамента ни преди години.Една част от тях извадихме и изхвърлихме, но има още,които не са извадени и действат.Проблемът е, че не можем да ги открием,тъй като са поставени в стените.Въпросът ми е към тези, които имат впечатления от Ангел от Дианабад:той намира ли ги тези неща и как действа за откриването им?Напатих се от шарлатани, които имитират изваждане на предварително приготвени техни муски и проблемът си остава.В тази област 99% са мошеници.Благодаря на всички, които биха ми дали информация!Поздрави на всички;специални на Сисс - мисля, че е дала много полезна информация.Сисс, много те моля, ако имаш телефон на Стефка да ми го дадеш, за да се уговоря с нея за ден за посещение.

Здравей, аз не мога да се изкажа за Ангел, защото след като посетих друг и то много сериозен радиестезист, повече към друг не бих се обърнала
Съаветвам те да потърсиш инж. Валентин Маринов. Ходи на посещения, живее в Мусагеница. Иван Тодоров е другият най-добър, но за него нищо не мога да кажа като личен опит от него.
Не се учудвам за вкопаните в стените неща, леля ми, която живее в Младост 1, разправяше за нещо подобно.
Ето ти линк за сайта на инж. Маринов, там ги има контактите http://radionicabg.com/bg/za-men

# 121
;специални на Сисс - мисля, че е дала много полезна информация.Сисс, много те моля, ако имаш телефон на Стефка да ми го дадеш, за да се уговоря с нея за ден за посещение.

bouquet Изчисти си кутията за ЛС! Peace

# 122
  • В сънния Люлин, прибулен...
Момичета, моля, ориентирайте ме, от Благоевград на какво разстояние е Генерал Тодоров за среща със Стефка и как е транспортът до там (автобус) - без кола?
Аз в Благоевград ходя често и може и аз да потърся тази жена.
Сиссс, моля, прати ми на лични и на мен телефон на Стефка  Peace

Накрая, моля, спазвайте някакво благоприличие в темата, умни сте, духовити сте, не е необходимо да го показвате, като се кълвете една друга. Тук сме, за да си помагаме, а не за да се нападаме словесно лично.  Peace Peace Peace

Хубав ден! И не ми се сърдете!

# 123

dachita благодаря за координатите на Стефка.

Hug ... сподели за впечатления , ако я посетиш... Peace Hug

# 124
  • Люлин
Прочетено в друг форум :

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Или както казваше някой в друг форум :

"Ако някой можеше да познава , нямаше да се труди да ви обира и последните стотинки , ами всяка седмица със собствения си самолет щеше да ходи из различните държави и да се прибира печалбите от джакпотите ."

# 125
Прочетено в друг форум :

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Или както казваше някой в друг форум :

"Ако някой можеше да познава , нямаше да се труди да ви обира и последните стотинки , ами всяка седмица със собствения си самолет щеше да ходи из различните държави и да се прибира печалбите от джакпотите ."

И добре че се появи ти ,та да ни отвориш очите! Mr. Green

# 126
телефоните на Стефка:
0888 400 156
0977 400 153
Скайп:
cte_co
не е тайна Mr. Green, не виждам защо да се дава на лични
до петък я няма, за интересуващите се.

# 127
А защо не написа,че работи на три смени и не е редно да ѝ се звъни през седмицата? И че най-подходящото време е събота и неделя!?
Никой не казва,че номерът ѝ е тайна,просто се съобразяваме с графика на жената!
Ама то като реши някой да се заяжда е готов на всичко... Mr. Green
Ай сиктир...Че ми писна от идиотщини!

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 19:11 от Сисссс

# 128
Някой ходил ли е при Ангелина от Люлин? Аз чух, че познавала уж, но имайки предвид приятелите, които ми казаха, съм малко скептична. Но пък не взимала пари, което, така като чета, май си е изключение..   33uu

# 129
А защо не написа,че работи на три смени и не е редно да ѝ се звъни през седмицата? И че най-подходящото време е събота и неделя!?
Никой не казва,че номерът ѝ е тайна,просто се съобразяваме с графика на жената!
Ама то като реши някой да се заяжда е готов на всичко... Mr. Green
Ай сиктир...Че ми писна от идиотщини!

0877400153
0888400156
0886160548

cte_co@abv.bg

Ето това са телефоните на Стефка!

Явно ти харесва да важничиш, и си четкаш егото Mr. Green, за това  и не написа първа координатите, а трябваше хората да ти се молят на лични hahaha. С написването от мен, на много важните телефони, прекратих боготворенето ти, преглътни го Mr. Green
Жената си е направила визитки, има си тарифа, и едава ли за нея е проблем да я безпокоят........т.е. имитацията ти на загриженост е излишна Mr. Green

# 130
Вече съжалих,че съм ви споделила за Стефка и се опитвах да помогна на тези,които имаха нужда!
Е,нека сега Ани 27 бъде полезна с инфото което ще ви даде! Както ви даде ТОЧНИТЕ телефонни номера на Стефка... Mr. Green
Извинете ме,че се включих в темата...

# 131
СиссссHug  bouquet ... не съжалявай и продължавай да пишеш в темата Peace ..... сигурна съм , че много хора са ти благодарни за постовете .... благодарение на теб се срещнах със Стефка - изключителна и впечатляваща жена.

Аз също имам визитката й .... давала съм на ЛС координатите й .... но не смятнам ,че е редно без нейното разрешение да ги публикувам в публичното пространство. newsm78

milentr , на поста ти бих отговорила с :" Това, че някой не разбира нещо, не означава, че то не съществува. Всички велики хора на този свят са го знаели. Невежите - не. И слава Богу! "
Не отричам ,че има мошеници ..... но какво ще кажеш за Слава Севрюкова , Ванга , Вера Кочовска .....

# 132
Здравейте, момичета, не съм фен на разните врачки, но животът ми през последните вече 30 години се стече лошо, тежко и по едно или друго време все пак съм търсила помощ от подобен вид хора. Категорична съм, че има хора с особени /нека така да ги наречем/ способности, но те се срещат изключително рядко. Случи ми се с един-единствен човек преди 10-15 години /като търсих помощ 3-4 пъти/ - беше младо момиче /студентка/ от гр. Елена; отговаряше на въпроси чрез писане-чертане на листове /уточняване на диагнози, билкови смеси, вземане на решения по проблем/; правеше го и при обаждане по телефона; не вземаше пари. Последния път, когато я потърсих, ми каза да не я търся повече - известно време след това се заредиха операции и накрая смърт на близък човек; явно не е искала да ми каже какво ме очаква. Така че има такива хора - но те не са популярни, не вземат пари и не са всемогъщи.
Междувременно се кръстих, защото не бях кръщавана - и това не помогна. Ходих по черкви и манастири - и това не помогна; светена вода откъде ли не носих и ръсих; по Кръстова гора ходих - и това не помогна. Ходих и писах листчета в Руската църква в София - и това не помогна. Повиках поп да ръси вкъщи и да чете Василиева молитва /Киприянова отказа/ - и това не помогна. Аз съм човек, който трудно се отказва и трябва да съм изчерпала наистина и невъзможните възможности, за да се видя в безизходица.
Лошото е, че проблемите ми продължиха и отново реших да потърся такъв вид помощ. След изминалите години не можах да намеря контакти с това момиче от гр. Елена. Попаднах на информация за други, но всички те бяха чисто и просто шарлатани. Една жена от село до Поликраище /добре, че парите бяха малко - 10 лв+транспорта дотам/; после две-три самозвани първосигнални личности, които си личаха отдалеч, че лъжат непохватно /свещи палиха, вода от три извора им носих - нищо и половина/. От по-известните посетих Божидар Караджов, Мариана Николаева и Михаил Наков.

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 21:30 от Симонче_лимонче

# 133
Извинявам се за дългия си предишен пост, но имах нужда да споделя, за да поискам помощ от тези от вас, които са срещнали наистина човек, който да им помогне. Освен това изчетох всички части на темата и бих споделила моите срещи с последните трима, които съм споменала, за да не си давате парите на вятъра. И бих била благодарна, ако някой ми спести подобно нещо, а в същото време ме свърже с човек, който да ми помогне. За мен е грехота, когато човек в отчаянието си търси помощ, някой да злоупотребява с болката и проблемите му.
За Божидар Караджов се подведох по малка книжка, написана от негова възторжена почитателка /филоложка или журналистка не помня, но не е проблем книгата да се открие чрез Гугъл/. Караджов има сайт, на който е дал подробна хвалебствена информация за себе си и телефон за записване. Записахме се миналата година с моя приятелка. Приема в Русе в стая в хотел "Рига". За регламентирани 20 мин. взема /поне тогава/ 20 лв. Имаше объркване в списъка, събрахме се към 10 човека; атмосферата беше неловка, чакането неприятно. Хората влизаха при него за различно време, но за не повече от 20 мин. Мен ме отпрати на 10-тата мин.; подпитваше ме; ориентираше по възрастта ми - след 40-те съм и предположи ранен климакс. Което и аз мога да го кажа като предположение. След като избягвах да потвърждавам или отричам, накрая реши, че имам магия или енергийно някакво влияние, което той може да развали за няколко сеанса /поне 10-ина/ за 75 лева всеки.    Не знам дали да продължа да пиша - може би е излишно и само натоварвам другите с излиянията си, за което - ако е така - искрено се извинявам.

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 21:36 от Симонче_лимонче

# 134
ani27, не искам да се заяждам,нито да влизам в ролята на адвокат на Сисссс(не смятам,че тя има нужда от такъв),но  имам чувството,че ти си тази,която непрекъснато търси за нещо да се джавка. През месец май се регистрирах във форума(след като бях изчела всички теми,и като почти всички тук след срив в живота ми,търсеща помощ и отговори). Тук се опитваме да си помогнем една на друга,дали с информация за шарлатани,дали със съвети.В този форум намерих приятелки, без помащта на които не знам как бих се справила през тези кошмарни за мен месеци,хора с които се чуваме всеки ден и се виждаме при всяка възможмост.Дразнят ме нападките ти към Сиссс,на мен тя ми беше изпратила телефоните на Стефка още преди 2 седмици(и представи си,без да и се моля),но и аз съм на мнение,че не е нужно да се оповестяват публично.Ако Стефка искаше това,не мислиш ли,че би се рекламирала в медиите? Все пак за разлика от всички други гледачки,врачки,ходжи и т.н.,това е единствения човек,за когото ясновидството не е професия,с която да си изкарва хляба.А Стефка е наистина човек,който се опитва да помага на хората. И един съвет от мен,ако наистина търсиш къде да се разтоварваш от натрупаната в теб негативна енергия,потърси си друго място. Нищо лично,но форума наистина не е мястото,където да се държиш като буйстваща тийнейджърка.

Общи условия

Активация на акаунт