Отдавна ви чета,но дойде време и аз да се включа.Моят проблем е направени черни магии:представляват енергийно заредени гробищни атрибути и живак.Бяха поставени в апартамента ни преди години.Една част от тях извадихме и изхвърлихме, но има още,които не са извадени и действат.Проблемът е, че не можем да ги открием,тъй като са поставени в стените.Въпросът ми е към тези, които имат впечатления от Ангел от Дианабад:той намира ли ги тези неща и как действа за откриването им?Напатих се от шарлатани, които имитират изваждане на предварително приготвени техни муски и проблемът си остава.В тази област 99% са мошеници.Благодаря на всички, които биха ми дали информация!Поздрави на всички;специални на Сисс - мисля, че е дала много полезна информация.Сисс, много те моля, ако имаш телефон на Стефка да ми го дадеш, за да се уговоря с нея за ден за посещение.
Здравей, аз не мога да се изкажа за Ангел, защото след като посетих друг и то много сериозен радиестезист, повече към друг не бих се обърнала
Съаветвам те да потърсиш инж. Валентин Маринов. Ходи на посещения, живее в Мусагеница. Иван Тодоров е другият най-добър, но за него нищо не мога да кажа като личен опит от него.
Не се учудвам за вкопаните в стените неща, леля ми, която живее в Младост 1, разправяше за нещо подобно.
Ето ти линк за сайта на инж. Маринов, там ги има контактите http://radionicabg.com/bg/za-men