За мен ясновидеца не трябва да говори прекалено, има неща, които предпочитам да не ми бяха казвали, и да не знам.
Например казват на жена, ти ще се разведеш с настоящият си мъж, а тя щастлива и отишла да пита за работа или здраве, защо и е да знае подобни неща, само да се натоварва излишно? За това предпочитам, точно, кратко и ясно, по същество.
Е,като не искаш ясновидецът да ти говори много ,защо въобще ходиш при него,Ъ? Ей така,да му платиш някой лев ли...А бе вие хора вярно хич не сте наред!

Всички ясновидци,при които съм ходила,все подпитваха,все се опитваха да нацелят нещо навързвайки нещата от това,което им казвах...Пълни шарлатани...
Само веднъж ми се случи да попадна на човек,който само като ме погледна ,сякаш прочете душата ми! Но не,тази жена не задаваше въпроси-просто ги четеше в очите ми и ми отговаряше точно и ясно!
Само нейните думи се сбъднаха...А на "разпитвачките"-НЕ!
Айде прочети, колкото пъти ти е нужно, за да го разбереш, последният ми пост и после си коригирай коментара!
Ходя за нещо конкретно, а не за да ми разказват всичко. Има неща, които съжалявам, че са ми казани, натоварват ме излишно. Да повтарям ли примера? У
УбУ де,аз и да пиша само заради спорта поне не ми струва нито лев...А ти продължавай да плащаш за измишльотини!

Ако имаш излишни левчета ела ,и аз шА ти гадая...Мога и на боб...и на пъп...а по конкретно зададени въпроси съм номер едно!

А твоите постове не ми вдъхват доверие, за да имам желание да те виждам, за съвети съвсем............