Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 351
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Сиссссс, да кажем, че имам достатъчно опит и мозък, и мога да преценя, дали хората налучкват или не. Нали ти е ясно, че може да са познали бъдещи събития, а?
За мен ясновидеца не трябва да говори прекалено, има неща, които предпочитам да не ми бяха казвали, и да не знам.
Например казват на жена, ти ще се разведеш с настоящият си мъж, а тя щастлива и отишла да пита за работа или здраве, защо и е да знае подобни неща, само да се натоварва излишно? За това предпочитам, точно, кратко и ясно, по същество.

Е,като не искаш ясновидецът да ти говори много ,защо въобще ходиш при него,Ъ? Ей така,да му платиш някой лев ли...А бе вие хора вярно хич не сте наред! ooooh!
Всички ясновидци,при които съм ходила,все подпитваха,все се опитваха да нацелят нещо навързвайки нещата от това,което им казвах...Пълни шарлатани...
Само веднъж ми се случи да попадна на човек,който само като ме погледна ,сякаш прочете душата ми! Но не,тази жена не задаваше въпроси-просто ги четеше в очите ми и ми отговаряше точно и ясно!
Само нейните думи се сбъднаха...А на "разпитвачките"-НЕ!
Ти четеш ли чуждите постове,? Или си пишеш за спорта?
Айде прочети, колкото пъти ти е нужно, за да го разбереш, последният ми пост и после си коригирай коментара!
Ходя за нещо конкретно, а не за да ми разказват всичко. Има неща, които съжалявам, че са ми казани, натоварват ме излишно. Да повтарям ли примера?  У

УбУ де,аз и да пиша само заради спорта поне не ми струва нито лев...А ти продължавай да плащаш за измишльотини! Mr. Green
Ако имаш излишни левчета ела ,и аз шА ти гадая...Мога и на боб...и на пъп...а по конкретно зададени въпроси съм номер едно! Mr. Green
Тично така Сиссссссссс, уважавай правото на избор на хората, с кого ще се консултират е техен избор. Ще я проверя твоята прехвалена Стефка Mr. GreenИмам и координатите.
А твоите постове не ми вдъхват доверие, за да имам желание да те виждам, за съвети съвсем............ Mr. Green hahahaедва ли ще са адекватни, емоциите са ти в повече, което оказва влияние на обективната преценка.

# 106
Ам чИ ти да не реши ,че умирГам да се срещам с тебе ... Mr. GreenТЦ...НЕма такава опастност... Аз заядливите и нетърпящи критика хора ги отбягвам както дявола тамян...просто ме натоварват и ми изсмукват позитивната енергия... Crazy
И да,емоционална съм...ама то щот не си пия редовно хапчетата,затова... Mr. Green
Можеш спокойно да я "пробваш" Стефка,но моля те,спести ни после мнението си за нея...Мисля си,че знам какво ще е то! Mr. Green
И един съвет,съвсем добронамерен,нищо че ти не го желаеш-харчи си парите за по-важни неща от това да ги даваш на подпитващи врачки! Wink

П.п.И нямаше нужда да си правиш нова регистрация за да ми "измъкнеш" телефоните на Стефка и така щях да ти ги дам... Mr. Green

# 107
Здравейте момичета,
Отдавна ви чета,но дойде време и аз да се включа.Моят проблем е направени черни магии:представляват енергийно заредени гробищни атрибути и живак.Бяха поставени в апартамента ни преди години.Една част от тях извадихме и изхвърлихме, но има още,които не са извадени и действат.Проблемът е, че не можем да ги открием,тъй като са поставени в стените.Въпросът ми е към тези, които имат впечатления от Ангел от Дианабад:той намира ли ги тези неща и как действа за откриването им?Напатих се от шарлатани, които имитират изваждане на предварително приготвени техни муски и проблемът си остава.В тази област 99% са мошеници.Благодаря на всички, които биха ми дали информация!Поздрави на всички;специални на Сисс - мисля, че е дала много полезна информация.Сисс, много те моля, ако имаш телефон на Стефка да ми го дадеш, за да се уговоря с нея за ден за посещение.

# 108
Сисс, ти много сериозно си се взела в тази тема. Не познаваш хората, а поставяш оценки. Мисля, че в началото обясняваше на хората, че не са в ред и си дават парите по врачки, апелираше да не се ходи при тях. После се включи и започна да хвалиш  Стефка, в което няма лошо. Кажи си мнението, но остави хората да преценят какво да правят, не ни налагай твоето мнение. Ани27 не си е правила нова регистрация за да вземе телефона на Стефка, защото аз и го дадох преди две седмици. Самата аз посетих Стефка, без да имам някакви телефони, просто се качих на колата и я намерих, а живея на 350 км от нея.
Едно нещо съм разбрала, човек колкото по-малко знае, толкова по-лесно изказва мнение и си позволява да дава квалификации............
Ще цитирам една мисъл на Айнщайн - две неща на този свят са безкрайни, човешката глупост и Вселената, за второто не съм сигурен.

# 109
Ам чИ ти да не реши ,че умирГам да се срещам с тебе ... Mr. GreenТЦ...НЕма такава опастност... Аз заядливите и нетърпящи критика хора ги отбягвам както дявола тамян...просто ме натоварват и ми изсмукват позитивната енергия... Crazy
И да,емоционална съм...ама то щот не си пия редовно хапчетата,затова... Mr. Green
Можеш спокойно да я "пробваш" Стефка,но моля те,спести ни после мнението си за нея...Мисля си,че знам какво ще е то! Mr. Green
И един съвет,съвсем добронамерен,нищо че ти не го желаеш-харчи си парите за по-важни неща от това да ги даваш на подпитващи врачки! Wink

П.п.И нямаше нужда да си правиш нова регистрация за да ми "измъкнеш" телефоните на Стефка и така щях да ти ги дам... Mr. Green

Сисссссссс, доста оспамихме темата!
Боднататото, визира по-скоро теб, защото ако беше толерантна и незаядлива, щеше да приемаш, разбираш и уважаваш чуждото мнение, но newsm78...........постовете ти показват обратното. Къде видя положителна енергия в себе си, не я усещам, само негативизъм има в теб Mr. Green
Нямам нужда от нова регистрация, за координатите на въпросната Стефка, знам ги hahaha hahaha. Имам приятелка, която я е посетила съвсем скоро(дала и е визитка) Mr. Green
Мога да изразявам личното си мнение от посетени т.н. ясновидци свободно във форума, дали ще ги четеш е твой избор Mr. Greenно нямам намерение да ги спестя на другите, защото мога да бъда доста по-обективна от теб.
Относно парите за какво ги харча, отново въпрос на избор, който не те касае лично, т.е. запази коментарите за себе си.

# 110
fussion84, ходи ли при Ина до женския пазар? Видях, че си питал/а преди време. Моя позната е ходила и е доволна. Каза ми, че взима по 20 лв.

Преди време и аз съм ходила при нея. Доволна съм. На всички въпроси ми даде отговор, макар и странен, но стана всичко. Исках да сменям работата, тя каза недай, ще те повишат и ще работиш с военни. Месец след това си имах нова длъжност и се занимавах с МВР служители.
Питах за тогавашното ми гадже- няма да се съберете, той прави ремонт и те лъже. 3-4 месеца след това аз го напуснах.
Странно говори де.

Ходила съм общо 3 пъти при различни. 1 път си умрях от смях- с майка ми сме като 2 какпи вода и тя беше с мен. Врачката реши, че мама ме чака вкъщи с новина. Баща ми е починал- тя каза, че пътувал и сега бил на плаж. Ку ку.

3 път - нещо бях в голяма дупка, звънях на тези импулсните телефони, при което говорих с една Съни. Помоли ме да се видим на следващия ден в едно кафе, била и интересна моята съдба. Дата беше 1 май 2008г. Видяхме се, още в началото каза, че не иска пари. Гледа ми на странни карти, едни малки, опърпани. Позна всичко. Каза днес ще се запознаеш с мъжа си ( имах уредена среща от общ познат- женени сме 3 година), ще се стягаш за сватба септември ( ожених се октомври), ще родиш бързо, ще живеете при жена, дето много ще ме ядосва поне докъм 3-4 години ( живеем с бабата на мъжа ми). Каза ми, че той ще претърпи 3 операции на крака ( и стана- минискус и счупване, при което го оперираха 3 пъти) и куп други неща дето станаха.

А и мама беше извикала един образ Сами- и той всичко ми позна без 1 нещо.

# 111
Коя е сега тази Ина до Женския пазар, координати някой има ли й?

# 112

02/9892693
Заповядай!  bouquet

# 113
Здравейте. Прочетох цялата минала и настоящата тема и ще се радвам, ако някои пожелае да сподели с мен координати на Стефка, защото този уикенд ще пътувам от София до там, специално за да се видя с нея. Надявам се наистина да е добра както казвате. Praynig До сега съм ходила при две различни нюмероложки и все прехвалени, но за съжаление никоя не ми позна. Crossing Arms Но за това ще разкажа по-късно.
Моля, някой да ми прати телефон на Стефка за контакт, за да не се окаже че съм била напразно път.
Благодаря.  bouquet

# 114
До Liliya13: пощата ти е пълна,не мога да ти пратя съобщение!

# 115
Сисссс, баш ти благодаря!   bouquet

# 116
  • София

02/9892693
Заповядай!  bouquet

Тази Ина, да не се намира на Мария Луиза?

# 117

02/9892693
Заповядай!  bouquet

Ами не беше на Мария Луиза.Друга беше улицата,но вече не си спомням.Мога да проверя утре,че адресът съм го записала в един тефтер в офиса и да го напиша и тук! Peace
Но честно казано аз не съм особено впечатлена от уменията ѝ,освен от това,че говори в рими... Laughing

# 118
  • София

02/9892693
Заповядай!  bouquet

Ами не беше на Мария Луиза.Друга беше улицата,но вече не си спомням.Мога да проверя утре,че адресът съм го записала в един тефтер в офиса и да го напиша и тук! Peace
Но честно казано аз не съм особено впечатлена от уменията ѝ,освен от това,че говори в рими... Laughing

Няма нужда да проверяваш.Преди време ходих при една жена на Мария Луиза и си помислих,че е същата (и аз не съм впечатлена от тази жена ).

# 119
dachita благодаря за координатите на Стефка.

Общи условия

Активация на акаунт