Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 362
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Днес бях при Латина /до МОЛ Сердика/. Та какви са моите впечатления: като цяло е добронамерена, казва неща, които няма от къде да знае, отговаря конкретно на зададените въпроси без общи приказки, борави с имена т.е. казваш името на човека или фирмата и тя ти казва отговора на въпроса ти. Като цяло съм склонна да вярвам на предсказанията й. Много лошо впечатление ми направи, че има определена тарифа - 30 лв., ни повече ни по-малко! В миналите теми една дама беше ходила при нея и тогава тарифата е била 20 лв., но във време на криза явно я е вдигнала Simple Smile Също така се учудих, че в стаята, в която гледа, никъде няма икони, и в нито една нейна дума не бяха намесени Господ, светии и т.н., което малко ме стресна. Иначе ако имате свободни време и пари, нищо няма да загубите, говоря за тези, които сме от София Simple Smile

Аз пък съм много против това да ми гадаят по въпроси...
Така и аз мога да ти гледам...Ти питаш,аз отговарям!Ще го направя безплатно! Mr. Green
За мен това,една ясновидка да е добра,означава ,да сложа примерно снимката на човка на масата и тя да ми говори за него,без да пита! Или най-много да попита " Кой е Иван ,или Драган или Петкан?",защото той има нещо общо с човека от снимката!
Според мен това е достоверното ясновидство! Всичко останало е измама! Peace
Относно гадаенето по въпроси. Питах една жена, защо иска конкретни въпроси? Отговори ми, че ако тя говори, може да каже нещо, за което хората не са готови, или още не е нужно да знаят. Забелязала съм, че го правят, не защото не виждат, а за да не променят съдбата на хората с излишна инфорация, или да ги стресират, с подобна, за която не и е дошло времето.

# 91
Днес бях при Латина /до МОЛ Сердика/. Та какви са моите впечатления: като цяло е добронамерена, казва неща, които няма от къде да знае, отговаря конкретно на зададените въпроси без общи приказки, борави с имена т.е. казваш името на човека или фирмата и тя ти казва отговора на въпроса ти. Като цяло съм склонна да вярвам на предсказанията й. Много лошо впечатление ми направи, че има определена тарифа - 30 лв., ни повече ни по-малко! В миналите теми една дама беше ходила при нея и тогава тарифата е била 20 лв., но във време на криза явно я е вдигнала Simple Smile Също така се учудих, че в стаята, в която гледа, никъде няма икони, и в нито една нейна дума не бяха намесени Господ, светии и т.н., което малко ме стресна. Иначе ако имате свободни време и пари, нищо няма да загубите, говоря за тези, които сме от София Simple Smile

Така и аз мога да ти гледам...Ти питаш,аз отговарям!Ще го направя безплатно! Mr. Green
За мен това,една ясновидка да е добра,означава ,да сложа примерно снимката на човка на масата и тя да ми говори за него,без да пита! Или най-много да попита " Кой е Иван ,или Драган или Петкан?",защото той има нещо общо с човека от снимката!
Относно гадаенето по въпроси. Питах една жена, защо иска конкретни въпроси? Отговори ми, че ако тя говори, може да каже нещо, за което хората не са готови, или още не е нужно да знаят. Забелязала съм, че го правят, не защото не виждат, а за да не променят съдбата на хората с излишна инфорация, или да ги стресират, с подобна, за която не и е дошло времето.

Според мен това си е чиста проба оправдание...Лично мнение-не ангажирам никого с него! Peace

# 92
Здравейте дами,
Аз съм новак.
Досега само четях Вашите мнения. Регистрирах се, за да Ви споделя впечатленията си от Стефка от Генерал Тодоров.
Днес я посетих - около 9.30 часа. Бях с моя племенник. Идеята ми беше, ако имам добри впечатления да се срещне със Стефка и той. Много съм доволна и впечатлена от нея.  В сряда не знам как успях да се свържа по телефона, за да я питам кога ще си бъде в къщи. Каза ми, че работи на смени и в неделя ще си е у дома. Аз съм от София и тръгнах с кола в 7 часа.Таксата и е 20 лв. Непременно трябва да носите и своя снимка. Аз използвах снимката от личната си карта.
След мен влезе моя племенник, който е на 29 години. За първи път посещава ясновидка - беше изумен. След нас дойде едно младо семейство. Препоръчвам я. Благодаря на тези, които дадоха положителни отзиви.
За черния списък предлагам Мария Асенова, Христо Христов и много други. Успех

# 93

Според мен това си е чиста проба оправдание...Лично мнение-не ангажирам никого с него! Peace
От моят опит-не е. Който си вижда, си вижда, дори съм забелязала, че истински познаващите, избягват да говорят много, много.

# 94
  • Parsberg
Аз също мисля като ani27 .При последната при която ходих Севда от Д.Митрополия тя също постоянно ми казваше-питай ме ,не спирай да ми задавш въпроси.И когато ми отговаряше не беше само с ДА-НЕ.Естественно и че ми казваше неща за които не съм я питала,но искаше и преценяваше че трябва да ги знам.

# 95
Ама нали разбирате,че като задавете въпросите си,вие насочвате човека отсреща към това,което ви притеснява или вълнува!
Когато ясновидецът е истински той говори за вашите проблеми,не пита вас!!!
Елате с въпросите си при мене и аз ще ви гадая!!! Laughing
Достатъчно е ясновидката да е средно интелигентна и наблюдателна ,за да ви напипа тънката струна! А повярвайте ми,мошениците вече са доста ошлайфани в психоанализата !!! Peace

# 96
Тази Бойка от Перник е пален ФАРС. Не ми позна едно нещичко дори, ама грам не позна пална скраб. Пих едно кафе за 10 лв. и това е  Naughty

# 97
Сиссссс, да кажем, че имам достатъчно опит и мозък, и мога да преценя, дали хората налучкват или не. Нали ти е ясно, че може да са познали бъдещи събития, а?
За мен ясновидеца не трябва да говори прекалено, има неща, които предпочитам да не ми бяха казвали, и да не знам.
Например казват на жена, ти ще се разведеш с настоящият си мъж, а тя щастлива и отишла да пита за работа или здраве, защо и е да знае подобни неща, само да се натоварва излишно? За това предпочитам, точно, кратко и ясно, по същество.

# 98
Сиссссс, да кажем, че имам достатъчно опит и мозък, и мога да преценя, дали хората налучкват или не. Нали ти е ясно, че може да са познали бъдещи събития, а?
За мен ясновидеца не трябва да говори прекалено, има неща, които предпочитам да не ми бяха казвали, и да не знам.
Например казват на жена, ти ще се разведеш с настоящият си мъж, а тя щастлива и отишла да пита за работа или здраве, защо и е да знае подобни неща, само да се натоварва излишно? За това предпочитам, точно, кратко и ясно, по същество.

Е,като не искаш ясновидецът да ти говори много ,защо въобще ходиш при него,Ъ? Ей така,да му платиш някой лев ли...А бе вие хора вярно хич не сте наред! ooooh!
Всички ясновидци,при които съм ходила,все подпитваха,все се опитваха да нацелят нещо навързвайки нещата от това,което им казвах...Пълни шарлатани...
Само веднъж ми се случи да попадна на човек,който само като ме погледна ,сякаш прочете душата ми! Но не,тази жена не задаваше въпроси-просто ги четеше в очите ми и ми отговаряше точно и ясно!
Само нейните думи се сбъднаха...А на "разпитвачките"-НЕ!

# 99

Е,като не искаш ясновидецът да ти говори много ,защо въобще ходиш при него,Ъ? Ей така,да му платиш някой лев ли...А бе вие хора вярно хич не сте наред! ooooh!
Всички ясновидци,при които съм ходила,все подпитваха,все се опитваха да нацелят нещо навързвайки нещата от това,което им казвах...Пълни шарлатани...
Само веднъж ми се случи да попадна на човек,който само като ме погледна ,сякаш прочете душата ми! Но не,тази жена не задаваше въпроси-просто ги четеше в очите ми и ми отговаряше точно и ясно!
Ти четеш ли чуждите постове,? Или си пишеш за спорта?
Айде прочети, колкото пъти ти е нужно, за да го разбереш, последният ми пост и после си коригирай коментара!
Ходя за нещо конкретно, а не за да ми разказват всичко. Има неща, които съжалявам, че са ми казани, натоварват ме излишно. Да повтарям ли примера?  У

# 100
Аз също съм съгласна с казаното от Сиссс  Peace  и ако не бях отишла при Стефка, едва ли бих разбрала за какво точно говори Сиссс ...
Отивайки при Стефка търсих решение на един въпрос и бях решила да не конкретизирам проблема /в смисъл да не задавам въпроси, да не давам насоки и т.н. / ..... не се и наложи .... сядайки при нея , тя само ми каза "дай снимка"  и започна да говори по същество за това , което ме интересуваше  и то доста детайлно /писах по-напред в темата /.

# 101
Напълно съм съгласна,че прекаленото говорене от ясновидеца е вредно.В стремежа си да се докажат като познавачи те дрънкат ли,дрънкат и този,който прекалено вярва на такива хора поддава и несъзнателно насочва живота си в улея на врачката.Напр.познавам момиче,което си разби семейството само защото гледачката й казала,че ще живее по-добре,ако се разведе.Не съм съдник на хората,но мисля,че добре си живееха със съпруга си.Така си разби живота,че нямам думи.Опитах да я вразумя доколкото мога,но контрата беше,еди коя си ми каза.....

# 102
Моля накой да ми изпрати актуален телефон на Стефка. Някой беше написал един, но се оказа не актуален.

# 103
Здравейте и от мен. От доста дълго време ви чета, но не съм писала, защото нямах преки наблюдения върху обсъжданите имена. Но преди няколко седмици посетих Гюкче и смятам , че поне за мен беше загуба на време.Още с влизането погледна халката ми и започна да ми обяснява, че съм женена и да не се притеснявам , но ще имам дете независимо дали по естестве път или чрез инвитро.  Shocked аз се изумих какви глупости ми говори и капката доверие се изпари.Чуди се, и реши да ми хвърля боб, но той се разпилявал  много и не можела да ми гледа, после писа нещо на един бележник, разпитва ме за работата ми, за семейството , разказва ми за дъщеря си, а аз се ядосвах на себе си, мислейки си  за хората, които чакаха навън и за надеждите, с които са изпълнени. И исках да си ходя. В чакалнята има има ценоразпис- 30 лв. за услугата гледане, платихги и си тръгнах. Ако някой  проявява интерес ще дам кординати на Гюкчен.
Май прекалих с писането, затова спирам. Хубава седмица от мен!

# 104

Ти четеш ли чуждите постове,? Или си пишеш за спорта?
Айде прочети, колкото пъти ти е нужно, за да го разбереш, последният ми пост и после си коригирай коментара!
Ходя за нещо конкретно, а не за да ми разказват всичко. Има неща, които съжалявам, че са ми казани, натоварват ме излишно. Да повтарям ли примера?  У

УбУ де,аз и да пиша само заради спорта поне не ми струва нито лев...А ти продължавай да плащаш за измишльотини! Mr. Green
Ако имаш излишни левчета ела ,и аз шА ти гадая...Мога и на боб...и на пъп...а по конкретно зададени въпроси съм номер едно! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт