Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 461
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Momicheta:)),

Njakoi ima li otzivi za Djemile ot Plovdiv,no ot Izgrev.Piema v blizot do Brikolage,poneje sum ot Sofia za tova go davam kato orientir.Kazvta,che e dobra no mi triabvat malko otzivi da se uveria za sebe si,blagodarq Vi:)))

# 76
fussion84, изчисти си кутията за ЛС! Peace

# 77
# 78
Днес бях при Латина /до МОЛ Сердика/. Та какви са моите впечатления: като цяло е добронамерена, казва неща, които няма от къде да знае, отговаря конкретно на зададените въпроси без общи приказки, борави с имена т.е. казваш името на човека или фирмата и тя ти казва отговора на въпроса ти. Като цяло съм склонна да вярвам на предсказанията й. Много лошо впечатление ми направи, че има определена тарифа - 30 лв., ни повече ни по-малко! В миналите теми една дама беше ходила при нея и тогава тарифата е била 20 лв., но във време на криза явно я е вдигнала Simple Smile Също така се учудих, че в стаята, в която гледа, никъде няма икони, и в нито една нейна дума не бяха намесени Господ, светии и т.н., което малко ме стресна. Иначе ако имате свободни време и пари, нищо няма да загубите, говоря за тези, които сме от София Simple Smile
На кого ли да вярвам?
Моя близка е била при въпросната госпожа и не е доволна определено.При срещата си с нея вместо да й каже,това и това,тя започнала да я назидава да каже това или онова на човека за когото се е отнасяло/какви букви,какви имена-няма такова нещо/.Тя я е гледала изумена и попитала: ама госпожо,мислите ли,че това което ми казвате,аз не съм го казвала досега?Но въпреки всичко,жената най-невъзмутимо си прибрала 20-те лева.Това мен ме възпря да посетя въпросната Латина.Не налагам мнение,просто споделям.Ако някой е решил да я сонсорира,лошо няма.
Целта ми не е да убеждавам когото и да било да я посещава. Както е видно от поста ми, изказала съм и добри и лоши впечатления от посещението ми при Латина. Като най-неприемливо смятам определянето на твърда тарифа от 30 лв., което е недопустимо, ако целта ти е да помагаш на хората, а не да правиш бизнес. Преди време бях и при леля Бойка от Перник. Ако трябва да ги сравнявам двете, то: нещата, които ми казаха се припокриват, само че Латина беше доста по-конкретна; с по-добро впечатление останах от леля Бойка обаче заради неопределената тарифа и въобще отношението й към хората. Но и двете не можаха да дадат отговор на въпроса, който повече от година и половина не ми дава миг покой! Ако трябва да се базирам на публикациите във форума, то за този въпрос трябва да се обърна към Стефка от Генерал Тодорово, но поне на този етап нямам възможност да я посетя.

# 79
Чували ли сте нещо за Себа от с. Шемшево до В. Търново ако някои знае повече може да ми пише и на лични мерси много.

# 80
Момичета,радвам се, много сме си полезни с това споделяне! Simple Smile Бих искала да попитам момичетата от Хасково, а и не само- в крайна сметка на коя ясновидка от Хасково и региона може да се вярва? Или да ходим в пловдив или някъде другаде?Благодаря  ви! bowuu  bouquet

# 81
За Алена сигурно сте писали, но, ако нямате нищо против бихте ли ми споделили впечетления, ако имате?

Не съм си правила при нея хороскоп, срещала съм я на живо два пъти, но мисля че е прекалено комерсиализирана и цените са неоправдани.
Иначе си правя годишен хороскоп всяка година при Мира Кунева; или ходя като имам някакъв специфичен въпрос или ситуация. До сега не ме е разочаровала. Доволна съм.

keitlin_, в предната тема Сисссс е писала няколко пъти относно Стефка около 15-20 страници преди края на темата.
Ходила съм при нея веднъж, останах доволна и пак мисля да отида, ако имам път.

За Валерия Христова се замислям дали да я посетя. Прочетох доста положителни мнения в предната тема.

При държането на махалото, не би следвало да има движение, ако въпросната дама се е занимавала и с радиестезия. С нея се определят енергиите доста добре.
Добро мнение имам за Иван Тодоров.

Може ли да ми дадеш малко повече инфо за Мира Кунева?Телефон и т.н..Интересува ме за колко време горе долу го изготвя хороскопа?Точен ли е?И горе долу за цената му,ако може ориентираш!!Ако някой друг си е изготвял хороскоп при някой и е доволен ще се радвам да сподели!Всичко хубаво! Hug Hug

# 82
akuma, ами то и в Пловдив няма свястни. Някой беше писал между другото за тази Джемиле...Но май отзивите не бяха много положителни, но ако пък е ок, може ли някой да ми прати телефон!!!

# 83
  • в белята
Някой имали информация за адрес ,цени и т.н. за Иванка Младенова?Казват ,че помагала при проблеми със зависимости. Praynig

# 84
Двама души (Ангел, който е коментиран в темата и Марина, която е на ул. Граф Игнатиев) ме наочиха към Радостин Колев от Асеновград. Не намирам никаква информация за него в нета.
Ако някой има впечатления, по възможност нека сподели.
От София сме и километрите не са малко.

Важно ми е защото ми напълниха главата с какво ли не по отношение на детенце!

# 85
Здравейте, може ли някой да ми даде отзиви за Мира, ж.к.Илинден?
P.S. съжалявам , ако е вече коментирано

# 86
  • София
Ходихме при Валерия Христова. Много приятна, позитивна млада жена. Таксата й е 20 лв.
Познава ситуацията в момента. За бъдеще ще видим, още не мога да кажа.

# 87
А за Теди Куцева.Моля ви отзиви  bouquet

# 88
Днес отивам при Бойка от Перникл Ще споделя

# 89
  • Parsberg
Момичета кажете ми ,защо ясновидците не гледат в петък?На мен една гледачка ми гледа в петък,а после е върнала хора защото не гледа в този ден.Трябва ли да си мисля ,че това което ми е казала може да не е вярно?

Общи условия

Активация на акаунт