Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 482
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Kateto 1980 изчистих каквото можах.
Координатите на Веселина са 0889814920, но тази май не беше Здравчева. Забравих има една друга която се казва Веселина и се намира на кръстовището на бул. България и бул. В. Априлов - със смесени чувства съм, гледа на кафе и тя май беше Здравчева, а тази зад Сани не знам каква й е фамилията.
На Марияна съм й загубила координатите, но едно момиче от форума ми ги беше пратило. Хубави неща казва, не те натоварва, но не мога да кажа че ми е познала.
Аз от Вергиния съм доволна за сега, защото ми отговори конкретно на всичко което ме интересуваше без да ми пълни главата с много словоизлеяния, с които накрая да не казва нищо. Останах с добри впечатления. Не знам всеки си има мнение, а и както много пъти се е казвало във форума един доволен от една друг от друга. Аз ще пиша след 9 месеца, дали със сигурност познава за бъдещето Вергиния.

# 181
  • В света на мечтите
Kateto 1980 изчистих каквото можах.
Координатите на Веселина са 0889814920, но тази май не беше Здравчева. Забравих има една друга която се казва Веселина и се намира на кръстовището на бул. България и бул. В. Априлов - със смесени чувства съм, гледа на кафе и тя май беше Здравчева, а тази зад Сани не знам каква й е фамилията.
На Марияна съм й загубила координатите, но едно момиче от форума ми ги беше пратило. Хубави неща казва, не те натоварва, но не мога да кажа че ми е познала.
Аз от Вергиния съм доволна за сега, защото ми отговори конкретно на всичко което ме интересуваше без да ми пълни главата с много словоизлеяния, с които накрая да не казва нищо. Останах с добри впечатления. Не знам всеки си има мнение, а и както много пъти се е казвало във форума един доволен от една друг от друга. Аз ще пиша след 9 месеца, дали със сигурност познава за бъдещето Вергиния.

Мерси за инфото! Ако твойто стане след 9 месеца да се надяваме, че и мойто ще стане след 19  Laughing чакам отзиви!

# 182
Здравейте , мами Wink Исках да питам ако има някоя благоевградчанка дали знае за някоя гледачка в Благоевград.
Аз иначе да споделя мнение за Искра от с.Бистрица-наистина много познава , от 3-4 години ходя при нея, но сега няма как да излеза от града.
А това което моля всички да прочетат е за един човек от Стара Загора. Казва се Тошко. На около 45-50 е мисля, по професия комп.специалист,но живота му така се е стекъл,че се налага да помага на хората. Изчиства те от лоши влияния, връща ти разума,чисти карма и проклятия. Този човек ми каза имената на хората ,които са м правили магии, и даже каза селата в които е ходено. Разбира се знам тези села много добре,защото знам къде живеят тези хора. След негов сеанс се чувствам друга. Той ме спаси от много лоши пътища, и мен и семйството ми , и приятели даже. Не искам да звучи като реклама,за това се надявам някойд а потвърди мнението ми,ако е имал допир с него.
А иначе как съм ходила и аз по гледачки...рядко се намират добри,повечето са добри спихолози Simple Smile

# 183
Добър ден, мами  bouquet
Благодаря ви, че споделяте мнения- много е полезно това Hug
Нека и аз споделя - може да е полезно за дамите от Хасково и региона.
Аз съм доволна от Светлана.
Работи зад Бизнесцентъра- в едно блокче, на приземния етаж. В последните месеци я посещавах. Хубавото е, че е много интелигентна жена, гледа на кафе, но не само- просто гледа човека и говори с него. Казва и по-дългосрочни  неща, и по- всекидневни. За нея е характерно, че не е само ясновидец, но и астролог. Но мисля,че няма време да се занимава с астрология, винаги има много хора при нея. Всъщност това е по-неприятното- че се чака. Тя дава часове- записва  с обаждане по телефона, но идват повече хора и се чака, понякога повече от час. Но все пак- търпимо е. Аз мога да кажа за най-важните неща, които ме интересуваха . За едното позна- твърдо, категорично, много подробно. За другото- има време, рано е да кажа. ще споделя и за него, като разбера дали е познала.
Познавала е за други, не толкова значими - поне за мен- неща.
Друго за нея- не гледа да те претупа, можеш да стоиш повече от час, колкото време трябва- толкова.
Това са впечатленията ми от нея. Дано съм била полезна.
Бих искала да попитам хасковските мами  имат ли впечатления от една жена, която живее и приема до Градската градина- Мюрифе се казва, на кафе гледа. Мои познати са на различно мнение- някои я хвалят, други не.
Приятна вечер! bowuu Hug

# 184
Пропуснах Искра от с. Бистрица - отново от тук прочетох за нея и понеже нямах възможност да отида на място дълго време се пробвах да и звънна по телефона. Вдигаше, но се започваше - не сега, имам клиент. Звънни ми в 13.00 часа; звъня аз - сега почивам, звънни в 16.00; звъня - пак клиент. Звънни в 20.00 часа, обещавам...звъня, изключва ми телефона. В интерес на истината не се ядосах (може би човек като мине през низ от неприятности и малко неща почват да го нервират). Въпреки това спрях да я търся, казах си, че явно някой там горе не иска на този етап да направя контакта. Преди около месец препрочитайки постингите тук, реших все пак спонтанно да и звънна. Вдигна, беше много любезна, наричаше ме на галено и започна...всъщност ми даде много добро описание на мен самата за да стигна до тук...тоест нямаше суперлативи, а напротив укори ме, но по един майчински начин..накратко коментара и за мен беше "стигнала си до тук от наивност и от това, че се предоверяваш на хората, в желанието си да помгаш, чак си изпростяла". Това го каза директно без да съм и казвала какви съм ги сътворила. А моя проблем е че се предоверих на човек, подадох му ръка, предложих му възможности за които не бешеи сънувал, а същата персона така обърна нещата че ми взе дома, включително и вещите, а като за капак ми се хилеше ехидно, че съм била будала и че тази персона е победител Rolling Eyes. Не знам дали за да ме успокой, но Искра ми каза, че това лице ще си получи заслуженото, просто трябва да съм търпелива (както казах и аз вярвам във възмездието, но не ми е цел номер 1 в живота да раздавам правосъдие, Господ си знае работата). Попитах Искра как мога да и се отблагодаря и тя каза "Като имаш път насам мини да се видим и да се запознаем. Аз на теб помогнах, на мен от друга страна ще ми дойде и така". Което ми направи страхотно впечатление, защото и аз споделям същата философия. Така че много ми се иска да я посетя и на живо.

# 185
Avia-na, ха , от 3-4 години ходя да пия кафе при нея и това че чрез телефона дава инфо не го знаех. Тя е ужасно мила и позитивна,помни доста неща.Последния път като бях при нея половин час си говорихме само за мен неща дето тя ми е познавала и така. Печена е,обаче ужасно заета...От различни крааища на страната идват при нея. Аз като съм зле взимам влака до дупница,после има такси от дупница до нейната къща. Струва около 4-5 лв, има и автобусчета, за по 1 лв, но трябва да им знаеш времето Simple Smile Всички таксита я знаят иначе Simple Smile

# 186
Аз от тук го бях прочела, че може и по телефона, но смятам, че лице в лице е по-добре. Пропуснах да добавя, че тя ме попита как искам - на въпроси или да започва генерално. Докато отговоря тя започна да ми говори за наивността ми. Честно казано ми стана съвестно и настоях на въпроси, жената първо че нямаше да получи заплащане, като за капак и внучето и беше там, а знам с малко дете около теб колкото ти е до други неща. Като цяло каза неща, които се покриват с предсказания получени на други  места. Решила съм да посетя на живо Искра и Стефка, след което да сложа край на този етап с това. Съгласете се, че освен сериозен финансов ресурс, ходенето на такива места изисква и не малко емоции - първо го умуваш какво ще ти кажат, после умуваш дали ще стане.
Един път месечно се виждам с моя позната, която  ми гледа на кафе - докато оправим този - онзи и споделим злободневните моменти от живота, хвърляме по един поглед и в бъдещето  Laughing. Тя не е профи, познавала ми е, но по-скоро ми действа разтоварващо.

# 187
Аvia-na, със Стефка може ли да се комуникира по друг начин,че сега не мога да излизам извън града Simple Smile

# 188
Лично аз нямам представа. Ще мога да кажа повече когато я посетя, но има мами които са я посещавали, така че те са по информирани Simple Smile

# 189
Здравейте.
Прочетох спора който се е получил, но не мисля да се намесвам. Само ще кажа едно благодаря за телефона на Стефка, тъй като успях да се разбера с нея. Надявам се най-накрая да разбера единственото, което ме вълнува. Добро или лошо - искам да знам.

И сега мисля е моментът да споделя моят опит в тази сфера. В началото на годината имах ужасни проблеми с един от най-важните хора в живота ми и това ме подтикна да отида при Невена от София. Имах доста добри препоръки за нея. Мога много да разказвам, но с две думи каза че ще е трудно но в края на краищата нещата ще се оправят. Но не стана точно така. След това реших да отида при прехвалената Цветанка Рангелова. Да ви кажа, хич не ми направи добро впечатление с държанието си. Когато я попитах за приятеля ми, изсипа такива слова по негов адрес, колко бил ужасен, зъл, слуга на дявола. Да не се занимавам с него, защото съм била добра. Общо взето от 20 неща, които ми каза нямаше нито едно хубаво. Което също ми се стори странно. Единственото, което що годе се сбъдна от нейната прогноза е че ще се разделим с него през май (всъщност беше края на април) защото виждала числото 5 и нещо такова.
Аз не твърдя че разбирам много от тези неща, но все си мисля че когато се казват неща на човек, няма как всичко да е само отрицателно или пък всичко да е само идеално и това което искаш да чуеш. Тези два подхода будят съмнение в мен.

# 190
А за добри гадатели във Варна? Моля споделяйте,защото ще бъда там 3-4 дена и може да посетя някого.

# 191
  • София
Момичета все пак добра ясновидка в София да препоръчате ? Някакво мнение за една жена (Ина) която говори в рими ? Прочетох тази и предишната тема, все още не мога да се ориентирам Cry .
Аз ходих при Ина в четвъртък. Спазва си часовете, не се чака, отделя на всеки по 1 час. Започна обаче с въпроси. Имаш ли деца? И аз инстинктивно отговорих, въпреки, че исках тя да познае как стоят нещата. След това гледа на всеки член от семейството, но първо пита какво работиш, работи мъжа ти...и т.н. Иначе много точно пресъздаде семейните ни отношения, някой дребни незначителни неща....по скоро напипа нещата. Но за това, за което всъщност бях отишла, трябваше да я попитам, тя не го видя/за в бъдеще/. Като цяло мнението ми е положително. Позна например, че правихме ремонт в нас или просто налучка newsm78
Това, което ме накара да отида при нея е достоверна случка, която ми разказа моя позната. Та дъщерята на нейна колежка изгубила ценен пръстен. Ина и посочила с точност къде да го намери. Shocked

# 192
sandrella , мерси за мнението Simple Smile !

Аз май се ориентирах към една жена, името й е Валерия Христова, но не знам телефоните и актуални ли са !? Ето ги и тях:  0886353000; 0887353000 , някой може ли да ми потвърди дали са актуални ? Също така цените при нея какви са ?

# 193
СлънцеЛуна, аз ходих при нея тази седмица. Телефона е 0878351131. Приема понеделник от 13 до 19 ч., вторник от 9 до 14  и от 16 до 19 ч. и сряда от 9 до 13 ч. Взима 20 лв. На мен не ми каза, че имам нужда от восъколеене, което тук някой беше писал, че е 80 лв. Успех и пиши мнение после.

# 194
А това което моля всички да прочетат е за един човек от Стара Загора. Казва се Тошко. На около 45-50 е мисля, по професия комп.специалист,но живота му така се е стекъл,че се налага да помага на хората. Изчиства те от лоши влияния, връща ти разума,чисти карма и проклятия. Този човек ми каза имената на хората ,които са м правили магии, и даже каза селата в които е ходено. Разбира се знам тези села много добре,защото знам къде живеят тези хора. След негов сеанс се чувствам друга. Той ме спаси от много лоши пътища, и мен и семйството ми , и приятели даже. Не искам да звучи като реклама,за това се надявам някойд а потвърди мнението ми,ако е имал допир с него.
Извинявам се, но би ли уточнила, кой е този Тошко и от къде да прочетем за него?
Лек и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт