Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 378
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Защо трябва на лични да се отговаря на какво гледа Стефка?Никъде не се споменава,че трябва на лични да му отговорите.
Разбирам,ако някой ви е питал на ЛС,да му отговорите там,но когато пита във форума не го разбирам.Вчера се дърлихте за координатите й,публикувахте ги: телефони,скайп. Е и какво стана?Май единия тел е сгрешен,не съм ги сравнявала м/у двете публикации.
Ами отговорете тук и ние да знаем,та да не ви се молим един по един да благоволите да ни разясните процедурата на лични./както разбрах е било и за телефоните й/"Утре ще ги публикувам,че са в офиса ми"и това утре не дойде,до вчера.

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 13:17 от milined

# 166
И аз да се включа за Михаил Наков, аз бях писала в предните теми за посещението ми при него. Не се лъжете да ходите!!!На мен абсолютно нищо не ми позна, той нищо конкретно не ми каза, а какво остава да познае...
Гледаше в един павилион в Пловдив близо до ул. Капитан Райчо. Първо беше много трудно да си запиша час при него т.к. все не се знаеше кога ще дойде. Накрая си записвам час, отивам, питаме за име и рожденна дата мисля. Драска си там някви йероглифи и започна нещо много да ме разпитва, а отговор точне обратен от него - няма. Той ми вика: Задай си въпросите! и аз задавам. Да ама точен отговор пак няма. Мънка ми нещо там, може това, може онова...И накрая ми зави ако искаш да ти гледат за еди какво си иди при незнам коя жена в някво село до Първомай, ако искаш за еди що си иди при незнам къва беше друга от някво друго село. И ми казва:"Аз мога да гледам за много други неща, каквото ме попиташ друго ще ти кажа, имам невероятни способности, НО това което ме пита ти не съм силен". Бях питала за семейството нещо, за работа, от този род неща. И така и не разбрах в кое точно той е добър, май май в едно голямо НИЩО. #2gunfire
А иначе дойде пича с едно новичко джипче, не беше няква кой знай ква марка, ама чисто новичко. И се беше наточил все едно след тва ще ходи на модно ревю. Но както и да е жив и здрав, ама повече при него никога.
Съжалявам и аз, че btv уж сериозна телевизия, направиха това лъжливо предаване за всичките тия шарлатани, защото ако прочетете назад в темата много хора са се излъгали, включително и аз, и са посетитли доста от тях , та ако не и всички, и са останали разочаровани. А сега ми се правят на справедливи за това и онова, видители ние от btv разкрихме еди какво си. Защо не почнта тия шарлатани да ги проверяват на що народ са взели парите за едно няма нищо.
Айде че се нервирах за глупости!!! /Нетипично за мен./

# 167
Здравейте! От месеци ви чета, но едва сега реших да се регистрирам и да споделя личните си впечатления от местата и личностите, които съм посещавала през последните години поради ред проблеми, които възникваха около мен. Имам причина да вярвам, че много близък човек е в или поне беше в дъното на много от неприятните ситуации през които минах.
Началото: Нямам спомен някой от близките ми някога да е посещавал или да е ползвал услугите на гадатели и ясновидци, дори да си призная се смеехме на историите на една далечна роднина, която беше тотално вманиачена на тема магии. Дори когато сме намирали нещо подозрително у дома, сме подхождали спокойно и дори бих казала наивно с идеята, че след като ние не се занимаваме с "глупости", следователно и другите не го правят. През 2002 година заминах за чужбина - бях щастлива, защото всичко онова което исках се случваше с лекота и да, първите месеци бяха като по вода, но изведнъж загубих работа, трябваше да сменя квартирата без предизвестие и не по мое желание. Намирах работа, одобряваха ме и малко преди да започна ми се обаждаха - титуляра се върнал, решили да съкратят бройката, реорганизации. В началото си казвах "Е, случва се", но чак пък всеки път. След 6-месеца отчаяна борба за оцеляване и назряла мисъл, че има нещо което не е като трябва, писах на майка ми с молба да се обърне към някого...получих си дозата мърморене от дистанция, но все пак жената поразпитала тук там и открила първите две врачки, ясновидки или както там ги наричат. Междувременно аз се завърнах в България и ги посещавам лично.
Рилка от Младост - първи сблъсък с тази материя, имах чувството, че сърцето ми ще изскочи от страх и обърканост докато се качвах към последния етаж на блока в който живее. Посрещана ме една нагиздена лелка с тонове злато и хитър поглед. Първо кафе, от което почти нищо не позна, но нали съм дилетант само мигам и слушам. Следва боба...цъкане, потриване и най-накрая "Хм, момиче заключен ти е късмета, но няма проблем, аз знам какво да направя...даже може да си купиш катинар от мен". Прибирам се у дома и правя процедурите, отново отивам там и тя започва пак с някакви щуротии от типа "Вече е отключен, но ела пак да видим дали всичко е наред". Не отидох, защото загрях, че ме баламосва. Оценка - пълна нула.
Следва  Айше на бул. "Мария Луиза" - не мога да повярвам, че в центъра на София съществува този "паралелен" свят - тъмни коридори, неприветлива обстановка и разни съмнителни типове, които надничат иззад овехтели перденца. Изчаках търпеливо реда си, влизам и се започва - набързо смотолеви две-три неща, от които нищо не се случи впоследствие, взе си парите и ме изпрати по живо по здраво. Оценка - пълна нула.
След тези два случая спрях да ходя по гадатели до 2007 година, когато мъжът ми ме напусна  най-неочаквано.
Живка от Перник - Отидох на гости при моя роднина в Перник и докато и разказвах сълзливата си история, тя ми предложи да ме заведе при ресорната гледачка на кафе в района. В началото не бях въодушевена, но все пак склоних. Живка е на около 60 + години, трудно ми е да определя защото здравословно не е добре, сприхава е, заядлива е и трябва да имаш здрави нерви да и изтърпиш тирадата в началото докато пиеш кафето. Факт е обаче, че ми позна почти на 90 % всичко което ми се случваше и което предстоеше да стане. Ходих няколко пъти при нея през следващите няколко месеца, като последният път беше през август 2007  (вторият понеделник на месеца) - мъжа ти ще се върне до дни - ми каза тя. Изсмях се, защото не поддържахме никаква връзка и станах и си тръгнах. В съботата на същата седмица се видяхме, след 8 месеца раздяла - говорихме, смяхме се и на края на вечерта се прибрахме у дома...все едно последните месеци ги е нямало. Впоследствие изпратих и една приятелка при нея (в края на 2008 година), която останах впечатлена от нея и до ден днешен и се случват предречени от Живка неща. Преди около няколко месеца се опитах да се свържа с Живка, но тя не приемала вече кой да е, държа се брутално и аз повече и не я потърсих. А когато моята приятелка и звъннала  от другата страна на линията и казали, че няма лице на име Живка и затворили телефона.
Ходжата от Д. Воден - Обърнах се към него с конкретен проблем, въпреки че бях прочела противоречиви мнения за него. Беше мил и отзивчив, смея да кажа че ми помогна, но никога няма да забравя думите му "Ще помогна това което искаш да се случи, но то само по себе си не е решение...след като се случи ти трябва да имаш грижата да го опазиш и да работиш върху него". Факт, стана и факт - не успях да го запазя по една или друга причина.
2010 - 2011 г. Отново сериозен семеен проблем.
леля Клементина от Русе - В средата на лятото на 2010 година съдбата ме среща с леля Клементина от Русе - гледа на карти. Възрастна жена, откровена и на моменти леко цинична. По-случайност е в София и идва у дома. За нея също мога да кажа, че ми позна в много висок процент - ще се разведа, има замесена жена, много скоро ще го разбера, но ще намеря друг човек, да не бъда толкова доверчива спрямо хората и че имам проклятие от близък човек. За съжаление загубих координатите й, ако все още е жива женицата.
Гюкчен - За нея подробно научих от форума тук. Посетих я през февруари или март (вече не помня) - посрещна ме в офиса си по анцуг,  чорлава. Беше любезна, но относно гадателските и умения съм малко скептична. По-скоро налучкваше и подпитваше. Цялото мероприятие протече за по-малко от 10 минутки. Покани ме отново да я посетя за да направи ритуал, като няколко пъти ми каза, че ако нямам възможност не е нужно да и плащам...просто иска да ми помогне, защото вижда проблем. Аз пък не обичам да е така и честно казано на този етап не съм сколасала да отделя 50 лева, а сега като чета и последните отзиви за нея, силно се съмнявам, че ще се върна.
Роберто Методиев - попаднах при него малко на приятелски принцип. Силно смесени чувства - да , някой неща позна, други по-скоро не. И въпреки, че бях с "протекции"  Laughing ме по претупа и каза "Ела пак за повече". Тарифата му по това време беше 30 лева, аз оставих 20 лева.
Адем ходжа - Равносметка - за общо 10 минути "работа" взе 20 лева + че 3 дни носих едни и същи гащи и блуза. Ефект - не съм сигурна, отново смесени чувства. Всъщност за едно съм сигурна - няма нищо по неприятно от това да си три дни с едно и също бельо, но пък и никой не ме е карал на сила  Blush.
Бойка от Перник - моя позната ми я похвали - познавала букви, зодии, имена. Посетих я на скоро и се присъединявам към коментар изказан по горе - пих кафе за 10 лева.
Смятам да посетя жената от Генерал Тодорово и в тази връзка ме интересува кой е актуалния телефон и колко дни преди това да я потърся и по кое време. Ще ви бъда благодарна.  Simple Smile

# 168
Може ли да ми кажете Стефка на какво гледа? Кафе, карти или просто вижда човека и започва да говори. Питам защото много искам да я посетя, но съм на другия край на България и е малко трудно. А виждам,че на кординатите сте дали скайп и ако гледа по снимка дали е възможно да и изпратя парите по пощата и после по скайпа да ми каже каквото ме интересува.Аз 2-3 конкретни въпроса, а срещата с нея едва би продъ;жила повече от 10 мин, Иначе имам 5-6 часа път само в едната посока за да отида при нея. Ако някой може да ми каже ще съм благодарен.

и аз питам това за скайп

# 169
Стефка гледа по снимка ,  трябва да си носите и ваша снимка ....ако проблема е свързан и с друг човек ,носете и негова снимка.
За гледането по скайпа не мога да коментирам , защото аз я посетих на място..... мисля ,че ако се свържете с нея по телефона тя ще каже.
Ще помоля , ако някой я посети скоро време да я попита дали да бъдат публикувани точните й координати.
Относно колко време би продължила срещата ... ами аз когато отидох - повече от 30 мин. , моя близка около 1 час ... мисля , че всичко е индивидуално.

# 170
otnosno komentara na Avia-na :BRAVO,[[/img][/img] za podrobnata informaciq, prikanvam vsi4ki koito imat vpe4atleniq da se vklu4at i da pomognat da ne se lujem, i da ne pulnim gy6ite, na tezi psevdoqsnovidci-obirdjii.
Naistina, mnogo ti blagodarq, 4e se vklu4i vuv foryma

# 171
   За ходенето при Михаил Наков. От сайта му взех координатите и се записах за прием в София, защото за там ми беше по-удобно пътуването - имах и служебна работа. Приемаше на /ако не греша/ „Цар Симеон” сто и някой си номер – беше миналата година, може да има промяна. В съседство беше офис на „Еконт”. Приемната беше една реновирана стаичка, в която се влиза направо от тротоара, а чакането е на тротоара /но нямаше много навалица, явно се работи по график/. Спуснати щори, спарено, задушно, непроветрено - още в първите минути изпитах инстинктивен порив да стана и да си изляза. Ама нали имало глава да пати... Беше любезен, пише си нещо върху листове, но не се вижда какво. Пита за имена, рождени дати и оттук нататък  въпросчета-питане-подпитване-интерпретация, които и аз можех да си ги направя. Примерно: за мен /над 40 съм/ – проблеми с климакса /аман с тоя климакс, бе/, за мъжа ми /над 50/ - проблеми с простатата /е, да де – няма да е с яйчниците, пък и не е на 20/. И в този порядък все. За тези работи не ми трябва гадател – просто изследване в поликлиниката може да потвърди или отхвърли.  С две думи – нищо, ама наистина нищо и така 10-ина минути. Аз поначало не обичам да ме разпитват - отишла съм да ми кажат, а не аз да разказвам /ако искам да разказвам - ще отида на психотерапевт/ и малко го озори; затова мина на варианта „направена магия”. И понеже като ти кажат 1-2 пъти нещо, накрая започваш да си мислиш да не би все пак да има истина в това – и се вързах.  Той можел да я развали, но струвало 150 лв за единия, та за двамата – чак не ми се пише сумата.  Лошото е, че съчетах ходенето със служебен ангажимент и носех пари за друго, та ги имах в себе си и взех, че ги дадох. Още десетина минути увива нещо дребно с хартии, тиксо, мърмора си и така ми направи два амулета ли, талисмана ли, които трябвало да носим винаги със себе си. Не помня колко ми взе за „гледането” – или 30, или 50, но и досега помня за  2 х 150 за двата „талисмана”.  И аз си тръгнах едва ли не вдъхновена, че не ми е досвидяло да дам висока цена, за да помогна и на живота ни, и на дома ни. Не ме питайте после колко време преглъщах и събирах тези пари.
Оттогава спрях да ходя където и да било при когото и да е. 
Едва ли има връзка, но оттогава нещата и вкъщи, и лично с мен тръгнаха на още по-лошо.
Случайно попаднах на темата и затова съм тук – да споделя моя горчив опит, за да не пострадат и други. И в същото време с молба да обективна информация, защото действително имам нужда от помощ, но нямам сили вече да пробвам непрекъснато и да харча пари, с каквито все по-малко разполагам.   

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 21:08 от Симонче_лимонче

# 172
Момичета препоръчайте добра гадателка / гадател в София  Praynig . От постовете до момента разбирам, че повечето са шарлатани, а поста на Avia-na направо ме втрещи, много гадатели, много чудо, пък никой да не познава...

# 173
Надявам се да не остана погрешно разбрана, но за мен това с гадателите е малко или много субективно - на мен може да не са познали, друг може да е супер доволен от същите. Не ходя при гадатели за развлечение, винаги по конкретен проблем, а отивайки там не съм с нагласата да получа 100 % истина, но и да се чудят как да ми вземат парите и да ме омотават с измишльотини си е направо кощунство.
Тук искам да засегна и един друг аспект и да предупредя тези, които ги блазни идеята да се възползват от тъмната страна на някои гадатели. Моя близка родственица в която дълбоко се съмнявам, че се занимава с разни неща само за да навреди на мен и близките ми - до скоро живота и беше във възход - пари, сила, манипулации. Днес, всичко лошо което правеше и се струпа на главата и никой не е в състояние да и помогне.

# 174
  • В сънния Люлин, прибулен...
Avia-na   bouquet  bouquet  bouquet Много ценна информация!

# 175
Те на Avia-na са малко в сравнение с моите, но за почти всички съм давала отзиви в предните теми. Някои са познавали до известна степен, други грам нищо, но повечето са в Пловдив.
Ще поизредя отново някои от тях:
Последната беше Вергиния - склонна съм да й вярвам, Марияна Табакова - нищо особено, но поне само хубави неща ми каза жената, една Веси - близо е до въпросната Марияна в един квартал са, а пак в същия квартал - Христо Смирненски в Пловдив, имаше една Анастасия - позна едно нещо, но като цяло общи приказки. След това Марин на бул.Руски - той каза доста неща, но ми описа конкретни ситуации, като времето не го определи както трябва и след като се случваха нещата се сещах, че ми е описвал подобна ситуация, но не позна на 100% даже и на 80% и слава Богу т.к ми ги нереди едни - не искам и да ги пиша да не вземат да се случат. След това ходих при един Махмуд-със смесени чувства съм, да не каже че нищо не позна. Имаше една Ана на в един блок от другата страна на ВХВП - е тая беше голяма лъжкиня и как си навръзваше....пиеш кафе пак за 10лева.
Хайрие от Боян Ботево - това което каза се случи на 50%, но пък имах нужда да чуя нещо обнадеждаващо в онзи момент, та за нея не съжалявам много като че ли.
Имаше една Нели от Изгрев, но замина за чужбина, е нея я бях признала, гледаше на кафе, но каквото кажеше - ставаше.
Има и една леля Дана в Тракия - тя също гледа на кафе и честно казано много неща ми е познала. Жената живее много бедно и честно казано с радост и оставям по 10 лева. Досега съм ходила 2 пъти и не мога да кажа че ме е излъгала нещо. Но гледа малко странно, като например:" Имаш, баба, слон в чашата - това означава еди какво си..."Но ти казва например ще пътуваш, имаш еди какъв си човек до себе си, който ти желае злото. И ми познала до сега. Но става въпрос за ежедневни дребни неща които ти казва.
И при една Мария в блок 48 в Тракия съм ходила - нищо особено - описва те като човек, но това и аз го мога - Като ти кажа ти си стойностен човек - че кой ще отрече, че е такъв, на всеки му се иска да е такъв, но дали е в действителност е друг въпрос.
Има и една баба Себахат в Кючук Париж - гола вода е в гледането, но баенето й е много силно, аз я ползвам само за това.
За други не се сещам, може и да има някоя друга калабалъка да съм я изтървала, но това е основно. За Михаил Наков - писах вече. А имаше май една Тони ли беше, не се сещам - е тя вече ми дйде в повече - гледа ми на карти в моята кола... Joy Направо щях да падна!!! Кво позна  newsm78 имаше нещо вярно в думите й.
По мои наблюдения картите и кафето показват доста неща, но и ясновидката трябва да си я бива.  Мноооооооооого редко някой на рожденна дата да познае, Стефка я изключваме - не съм ходила.

Успешен ден на всички от мен!

# 176
Надявам се да не остана погрешно разбрана, но за мен това с гадателите е малко или много субективно - на мен може да не са познали, друг може да е супер доволен от същите. Не ходя при гадатели за развлечение, винаги по конкретен проблем, а отивайки там не съм с нагласата да получа 100 % истина, но и да се чудят как да ми вземат парите и да ме омотават с измишльотини си е направо кощунство.
Тук искам да засегна и един друг аспект и да предупредя тези, които ги блазни идеята да се възползват от тъмната страна на някои гадатели. Моя близка родственица в която дълбоко се съмнявам, че се занимава с разни неща само за да навреди на мен и близките ми - до скоро живота и беше във възход - пари, сила, манипулации. Днес, всичко лошо което правеше и се струпа на главата и никой не е в състояние да и помогне.

Avia - na няма некакзано зло. Всичко на този свят се връща и добро и зло. Аз в това съм се убедила. И аз мога да кажа същото за човек, който се опита на мен да направи зло - успя, в един определен момент от живота ми бях много ама много зле, имах чувствуто че съм попаднала в няква въртележка от лоши случки, от която нямаше излизане - работата ми беше несигурна, разделих се приятеля ми (смея да твърда голямата ми любов), здравословно не бях никак добре и т.н.. Бях стигнала до болници и клиники, където докторите не можеха да поставят диагноза.
НО...ще опиша историята така: 1 година и половина въпросният човек ме тормозеше по всевъзможен начин, след това в продължение на 1 година и половина гледах краха на същия този човек - беше нещо страшно, на моменти го съжалявах. Държа да подчертая че аз нищо лошо не съм сторила, нито пък с ходенето ми тук и там съм искала, дори и през ум не ми е минавало, някакви магии и простотии, но явно този човек ми беше направил на мен нещо. След това доста гледачки са ми го казвали. За щастие сега всички казват че всичко което ми е било направено се е изчистило, как не могат да ми кажат, но това няма значение.
Аз съм смея да твърдя вярващ човек и мисля че с вяря и посещение на някой много свети места в България съм успяла да се изцеля от хорската злоба. Но не трябва да хоиш за спорта на такива места, трябва да отидеш с много вяра. Ако искате ми вярвайте аз дори съм плакала пред иконата на Света Богородица, с молба за помощ. Получих я! И продължавам да я получавам.
Така че мога само да кажа на всички ви, гледачки, врачки, ясновидки, ок, да те успокят и да ти дадат няква надежда, но НЕСПИРАЙТЕ ДА ВЯРВАТЕ В БОГ И СВЕТА БОГОРОДИЦА!!! Praynig Praynig Praynig
Но не самокогато имате проблеми, а винаги. Балгодарете когато сте добре и щастливи, когато ви се случват хубави неща, а не само да молите изцеление когато сте зле.
 Hug Hug Hug

# 177
  • В света на мечтите
може ли координати на Веселина Здравчева от Пловдив?
Това същата Веса ли е дето живее в дългия блок зад Сани в Смирненски?

и на Марияна Табакова координати ако може

А тази Вергиния в кооперацията срещу Златната рибка ли е? Разказа ми настоящето ми в рамките на 2 мин...., а не мисля, че живота ми е чак толкова скучен, че да се побере в 2 мин. каза ми за бъдещето само 1 нещо и каза, че щяло да стане за 19 месеца..... Да видим! За няма и 10 мин гледане си ми взе 30 лв, а реално не ми каза нещо кой знае какво!

# 178
Liliya13, мога ли да те помоля да изчистиш кутията си, искам да те попитам нещо на лични.

# 179
Момичета все пак добра ясновидка в София да препоръчате ? Някакво мнение за една жена (Ина) която говори в рими ? Прочетох тази и предишната тема, все още не мога да се ориентирам Cry .

Общи условия

Активация на акаунт