Моля ви да прекратите личните нападки!!!
И сега по темата...Скоро бях при една жена от Пловдив, казва се Вергиния и за сега май тя ще да ми е фаворит, като държа да отбележа, че не съм ходила все още при Стефка. Жената е много положителен човек и излъчва много спокойствие. Тя също ме пита за какво се интересувам, но моя отговор беше мноооооооого всеобхватен - здраве, семейство, деца, работа. Не мисля че това е насочване. Гледа на карти и рожденна дата, а ако искате да ви каже за някой друг нещо трябва да носите снимка. Още със сядането ми ме попита за нещо,което ми се случи преди повече от две години и което наистина ме промени като човек. Нямаше от къде да знае. За настоящето също позна, а за бъдещето съм склонна да й вярвам т.к. събитията които ми каза следват определена логика, докато когато съм ходила при една Веси и една Марияна, също от Пловдив, ми казаха неща които едно че не се случиха, а към ден днешен трябваше вече да са факт, друго че липсваше всякаква логика т.е. взаимоизключващите се.
Въпросната Вергиния отказа да ми отговори на един въпрос, който доста ме вълнува, но каза че каже ли ми тя ще ми насочи живота в посока, която на мен след това може и да не ми хареса. Вярно е това.
Таксата, пак да дойдем и до нея е 30 лв, верно е малко в повече, но на нея й ги дадох без да се замисля, за разлика от други които усещах как се опитват да измъкнат информация.
Наистина има неща в живота, решението за които човек сам трябва да изживее и вземе. Не може да взимаш решения, които определен ясновидец ти е казал, ами ако е сбъркал. Ами ако е можело да направиш нещо друго, което той не е довидял. За здравословни проблеми да, да те насочат към някой лекар ок, но за много други неща не мисля че е редно.
Човек винаги има право на избор в този живот - единия път може да е много хубав но да не води до никъде, а другият да е трънлив но да те извежда на китна поляна. Ние сме тези които го избираме.
Тези които не ходят от скоро при разни ясновидци, искам само да ги посъветвам, да не им вярват не на 100%, а и на 50% дори. Ако ги предрупредят за опасност, нека се пазят наистина - лошо няма, но да не тръгват в определена посока само защото ясноведката им казала така.
На мен ми се е случвало да ми кажат, че нещо ще стане както го искам и аз, изпълнена с гордост и увереност, съм пропускала някой важни случки да ми се изплъзнат, в резултат на което, уж сигурното нещо, става така че вече е не възможно да стане.