Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 349
  • 742
  •   2
Отговори
# 150
Аз ще помоля отново, защото мисля че бях направила в предна тема по същия повод, нека всеки който има нещо лични да каже на някой да го прави чрез ЛС - мисля че са създадени и за това, а не във форума пред всички.
Моля ви да прекратите личните нападки!!!

И сега по темата...Скоро бях при една жена от Пловдив, казва се Вергиния и за сега май тя ще да ми е фаворит, като държа да отбележа, че не съм ходила все още при Стефка. Жената е много положителен човек и излъчва много спокойствие. Тя също ме пита за какво се интересувам, но моя отговор беше мноооооооого всеобхватен - здраве, семейство, деца, работа. Не мисля че това е насочване. Гледа на карти и рожденна дата, а ако искате да ви каже за някой друг нещо трябва да носите снимка. Още със сядането ми ме попита за нещо,което ми се случи преди повече от две години и което наистина ме промени като човек. Нямаше от къде да знае. За настоящето също позна, а за бъдещето съм склонна да й вярвам т.к. събитията които ми каза следват определена логика, докато когато съм ходила при една Веси и една Марияна, също от Пловдив, ми казаха неща които едно че не се случиха, а към ден днешен трябваше вече да са факт, друго че липсваше всякаква логика т.е. взаимоизключващите се.
Въпросната Вергиния отказа да ми отговори на един въпрос, който доста ме вълнува, но каза че каже ли ми тя ще ми насочи живота в посока, която на мен след това може и да не ми хареса. Вярно е това.
Таксата, пак да дойдем и до нея е 30 лв, верно е малко в повече, но на нея й ги дадох без да се замисля, за разлика от други които усещах как се опитват да измъкнат информация.
Наистина има неща в живота, решението за които човек сам трябва да изживее и вземе. Не може да взимаш решения, които определен ясновидец ти е казал, ами ако е сбъркал. Ами ако е можело да направиш нещо друго, което той не е довидял. За здравословни проблеми да, да те насочат към някой лекар ок, но за много други неща не мисля че е редно.
Човек винаги има право на избор в този живот - единия път може да е много хубав но да не води до никъде, а другият да е трънлив но да те извежда на китна поляна. Ние сме тези които го избираме.
Тези които не ходят от скоро при разни ясновидци, искам само да ги посъветвам, да не им вярват не на 100%, а и на 50% дори. Ако ги предрупредят за опасност, нека се пазят наистина - лошо няма, но да не тръгват в определена посока само защото ясноведката им казала така.
На мен ми се е случвало да ми кажат, че нещо ще стане както го искам и аз, изпълнена с гордост и увереност, съм пропускала някой важни случки да ми се изплъзнат, в резултат на което, уж сигурното нещо, става така че вече е не възможно да стане.

# 151
Много добре правя разликата между ясновидство и гадаене. Аз мога да гадая, но да ясновидствам-не.Говорила съм с хора с т.н. ясновидска дарба, как получават информация, едни виждат картини, други чуват гласове. Дали си добър ясновидец, зависи точно от правилната интерпретация на въпросните картини и чути думи, изречения. И не съм съгласна, че ясновидеца не може да промени съдбата на човек. Може, стига да е достатъчно добър, и правилно да прецени дадената му информация.
 Разказвала съм историята, но да я повторя. Карах чудесна бременност, нямах никакви проблеми. Споменах за ясновидка, която мисля беше много добра, но се оказа некоректен човек. В края на 8 и началото на 9 месец, тя ме предупреди, че детето ще се роди по-рано от предвиденото, ще има здравословен проблем, лекарите ще са притеснени и ще искат да го оперират. 100пъти ми повтори, да не разрешавам операцията, и че детето ще се излекува без подобна агресивна намеса. Всичко зависи от мен. Да не се потдавам на приказките на лекарите, че ще загубим бебето без операция. Вярвах и по принцип, но си мислех, че този път прекали, нямаше никакви основания за подобни мрачни прогнози, но..........позна. Родих секцио по спешност. Отидох на преглед и се оказа, че бъбреците на бебето се уголемяват прекалено бързо, след 2 часа бебето беше факт. Направихме нужните изследвания и всички БГсветила в областта бяха категорични, че детето се нуждае от 2-3 операции, иначе ще загубим бъбреците, а и живота му. Но..........аз се заинатих(нали си вярвах на въпросната ясновидка, казах добра е в детайлите Wink), и намерих лекар извън Бг, който беше на противоположното на Бглекарите мнение, че детето не се нуждае от никакви операции, напротив, те по-скоро биха навредили, отколкото да помогнат, че 80% от децата с нашият проблем го израстват. Доверихме се на чуждестранният лекар, синът ми не е пил лекарства, и наистина израстна проблема без нито една операция, за шок на бгспециалистите. Наричат ни чудо. Не сме, просто майка му, се консултираше с добра ясновидка Wink. Жената си ми каза, от теб зависи детето ти дали ще е с операции или не. Не ми се мисли, колко деца осакатяват нашите лекари. Имах предвид, добрият ясновидец, наистина може правилно да прецени дадена ситуация, да помогне, и евентуално да промени съдбата, с подходящ съвет. Излишните приказки, за доказване на способности, могат само да навредят, с натоварваща информация.
Да не ми се искат координатите на споменатата ясновидка на лични, казах, че вече не се консултирам с нея. Наистина беше много добра, но се оказа некоректен човек, по-скоро се изкуши, както и да е.........

# 152
Ще се радвам потребителката СИМОНЧЕ ЛИМОНЧЕ да опише и другите си две срещи с ясовидци. Постовете ѝ, които прочетох до момента ме впечатлиха с инфромацията, която обстойно предава...А това е много по-важно от само едно ''доволна съм'' или ''не съм доволна''. И нека наистина да се запазва добрия и възпитан тон във форума!!! Благодаря ВИ!!!

# 153
...
Малко дългичък ми стана поста, но държа да предупредя четящите темата, че една такава особа е Вана Василева Twisted Evil Обърнах се към нея с надеждата да чуя обнадеждаваща дума за много сериозен здравословен проблем на мой близък. Естествено се започнаха едни приказки за магии, разваляне, че и предложение за защити "за цял живот". Наум теглих чертата и се получи една скромна сума от около 1800-2000 лв. Shocked Казах й, че това е безумие и че посмъртно няма да дам такива пари, както й че не вярвам в думите й за направена магия. От този момент нататък физиономията й се смени, злобата й изби и гледаше час по-скоро да ме отпрати. То и аз не изгарях от желание да оставам повече в гаража, в който приемаше будали като мен. Начумерена ми поиска 50 лв. Казах й, че имам само 30 (което си беше самата истина). Пренебрежително махна с ръка ... абе давай и се махай с една дума, а на изпроводняк ... ме прокле Twisted Evil През зъби изсъска едно пожелание, което за зла участ се сбъдна, но всичко се връща в даден момент. Убедена съм, че лошата мисловна енергия, която е насочила не само към мен, но и към други хора, които не са отговорили на финансовите й изисквания, един ден ще се стовари върху нея със страшна сила.
Тая е луда вещица Shocked Как може да наливате пари в бездънните джобове на такива шарлатани ooooh!
Още за Вана Василева и други лъжци от нейния вид:

"Ще махна твоята черна магия, за да я пренеса на твоя неприятел и ще ти кажа какво да купиш. Сетне ще го опаковаме в колет и ще го пратим на врага ти. Твоята магия отива при него. Ще струва 220 лв." – така пророчицата Вана Василева помага на хората.
Проверка на Frognews.bg установи, че т.нар. врачки, ясновидки и магьосници, решили да си изкарват „честно и почтено" прехраната, се занимават не само с разваляне, а и с правене на черни магии. Наше подставено лице се обади с фалшива самоличност и се примоли на гледачката да направи черна магия на уж много лош човек с краен резултат болест или смърт. Тутакси шарлатанката в своята стилистика започна да облъчва "отчаяния" си пациент с разкази за разклатената му психика и страховита депресия, която го къртела вече цели 5 години. За 220-те лева тя се кълнеше в сполучлива вреда над посочено от пациента лице с помощта на мистични външни сили. Към процедурата вървят естествено и прокълнати от ясновидката предмети, които се адресират с колет до лицето, над което ще затегне тежката прокоба. Оказа се, че са необходими само трите имена и датата на раждане на клиента, както и имената на получателя на пратката. В разговора с подставеното лице, маг Вана установи над него ред лоши сили, тегнещи над аурата му. Тя обеща, че след нейната намеса те не само щели изчезнат, но и се закле в последващи сполука и късмет, заради "предпазния щит", който правела срещу тъмните сили.
frognews.bg

# 154
ani27 аз точно за това говорех, за здравословен проблем или насочване към определен лекар, който виждат, чуват или там от някъде получават инфо. Защото ето в твоя случай ясновидката ти е казала, че може и без операция и ти си тръгнала да търсиш други лекарски мнения, та чак до чужбина си стигнала. Чела съм подобни случки с Ванга, която е изпращала хора с определени заболявания при точно определен лекар в друг град на България, който ще постави точното лечение на болния. Или пък те пращат на някое свято място и ти казват какъв ритуал да направиш, който ще ти помогне да се изцелиш с Божията помощ. И това съм го чела.
Не знам дали си писала преди, но би ли споделила коя е тази жена. Ако искаш и на ЛС и защо се е оказала некоректна!

# 155
ani27 аз точно за това говорех, за здравословен проблем или насочване към определен лекар, който виждат, чуват или там от някъде получават инфо. Защото ето в твоя случай ясновидката ти е казала, че може и без операция и ти си тръгнала да търсиш други лекарски мнения, та чак до чужбина си стигнала. Чела съм подобни случки с Ванга, която е изпращала хора с определени заболявания при точно определен лекар в друг град на България, който ще постави точното лечение на болния. Или пък те пращат на някое свято място и ти казват какъв ритуал да направиш, който ще ти помогне да се изцелиш с Божията помощ. И това съм го чела.
Не знам дали си писала преди, но би ли споделила коя е тази жена. Ако искаш и на ЛС и защо се е оказала некоректна!

До колкото знам, не практикува вече. Поне не на известният ми офис.
Относно некоректността не желая да споделям, лично е. Най-общо, злоупотреби със способностите си, за лични облаги( не визирам високи такси или подобни; използваше клиентите си) До колкото ми е известно, не е много добре здравословно. Не ми беше просто ясновидка , а и се изживяваше, като моя приятелка.

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 18:04 от ani27

# 156
[Ще се радвам потребителката СИМОНЧЕ ЛИМОНЧЕ да опише и другите си две срещи с ясовидци. Постовете ѝ, които прочетох до момента ме впечатлиха с инфромацията, която обстойно предава...]

Благодаря, Meralina. Макар че понякога обстоятелствеността може да се стори /а и наистина да бъде/ досадна, за мен в такива важни моменти наистина е по-важно детайлно да се прецизира информацията, а не да се дават обобщения от рода на „доволна съм”, „не съм доволна”, защото за повечето неща в живота хората имат различни критерии и само точната и конкретна фактология може да легитимира истинността на дадено твърдение.  Надявам се така да помогна и в същото време да получа такъв вид помощ – точна и конкретна информация, която да ми спести похабени нерви, пари, време, сринати надежди. Просто вече не ми останаха такива.
За Мариана и Михаил естествено се поведох по информацията и предаването на БТВ. Не допусках, че в медия, която държи на професионализма, могат да бъдат тиражирани неща, които не са съвсем коректни. Оказа се, че не е съвсем така. Съзнателно отидох при двамата доста след предаването, за да се отвали навалицата. И двамата имат сайтове и намерих контактите оттам.

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 21:01 от Симонче_лимонче

# 157
   Първо отидох при Мариана Николаева. Записваше за прием в Горна Оряховица, което ми е по-близко от Варна. В записания ден отидохме пак с моята приятелка. Приемната беше в стара и занемарена къща до жп гарата. В преходно антре на втория етаж стоеше мъжът на Мариана  и си работеше нещо на лаптоп. Посрещна ни любезно, седнахме да изчакаме реда си, в момента имаше друга клиентка в стаята при Мариана. Казвам тези подробности, защото след нас дойде друга записана жена и по този начин хората не се изнервяха да чакат като на панаир, да се споглеждат сконфузено и притеснено, а всеки си идваше за часа – поне това видяхме. Първа влезе моята приятелка и стоя около 30 мин. Други подробности за моята приятелка не помня /а и не е коректно сега да я питам и да ги споделям тук/, но за едно нещо по-късно се сетихме и двете. Мариана й беше казала, че ще намери работа /приятелката ми по това време беше безработна/, няма да е постоянна и с висок доход; ще се занимава с документи, ще се рови из архиви – от този род. Нещо, което й беше толкова чуждо и като образование, и като работено досега, че не му обърнахме тогава внимание. След 2-3 месеца наистина се отвори възможност за граждански договор на приятелката ми, наистина беше в архив за проучване по една тема и парите не бяха много, но все пак бяха нещо. Едва тогава се сетихме за казаното от Мариана; свидетел съм на случилото се, защото бях посредник при намирането на тази временна работа на моята приятелка. За други неща да са се оказали верни приятелката ми не е споменавала.
   Аз влязох втора. Мариана пише на листове името и рождената ти дата, на твои близки също. И започва да говори, но на моменти спира, за да види дали казаното е вярно; на листа записва отделни думи или цифри от казаното.  Изключително любезна, внимателна и добронамерена. За моите неща обаче  – родители, семейство, здраве, проблеми  – не можа да каже едно вярно. И видимо се притесни; останах с усещането, че искрено иска да ми помогне, но не се получава. Реши да ми гледа и на кафе – същата работа. Опитва се повече от час, успокоява ме, накрая ми изреди една дълга процедура, която да изпълня, за да се „отворя” и да отида пак /да купя малка икона, светена вода, свещи, да паля и ред др.работи, които аз и не запомних, и съответно не изпълних/, даде ми визитка. На въпроса какво дължа, каза каквото преценя, защото не ми е гледала както трябва /но иначе си има тарифа - мисля, че беше 20 лв; говоря за миналата година/ и аз оставих 12 лв, защото все пак близо час жената се стара. Поне беше съпричастна към болката и проблемите ми, опитваше се да ме окуражи. Тръгнах си благодарна за вниманието й и малко пооблекчена, защото си поплаках доста. 

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 21:40 от Симонче_лимонче

# 158
Благодаря ти СИМОНЧЕ ЛИМОНЧЕ за полезния постинг. Ще чакам с интерес да прочета и за посещението ти при Михаил Наков. Аз по едно време мислех много да отида при него, но не го направих. Явно не съм сбъркала.

# 159
Здравейте, аз днес ходих при Валерия Христова. Тук имаше доста положителни мнения за нея. Интересуваше ме само един въпрос. Много точно говори за миналото и то по месеци, както и за настоящето. За бъдещето мога да кажа след около месец. Моля, момичетата, които бяха писали преди време, че са ходили при нея да споделят дали това, което им е казала за бъдещето се е сбъднало. Аз също ще пиша скоро.

# 160
Здраврйте, искам да споделя моето мнение за Валерия Христова . Ходих с еднс приятелка и мога сега след доста време да кажа,   че нито на нея , нито на мен позна.На мен нито за работа ми каза истина, питах я за съпруга ми,който беше болен, каза че няма да почине,да ама почина, на мойта приятелка за дъщерята каза ,че  на първо класиране няма да я приемат, само че я приеха точно на първо класиране. Това е моето мнение.

# 161
Може ли да ми кажете Стефка на какво гледа? Кафе, карти или просто вижда човека и започва да говори. Питам защото много искам да я посетя, но съм на другия край на България и е малко трудно. А виждам,че на кординатите сте дали скайп и ако гледа по снимка дали е възможно да и изпратя парите по пощата и после по скайпа да ми каже каквото ме интересува.Аз 2-3 конкретни въпроса, а срещата с нея едва би продъ;жила повече от 10 мин, Иначе имам 5-6 часа път само в едната посока за да отида при нея. Ако някой може да ми каже ще съм благодарен.

# 162
Относно Валерия Христова. Ходих при нея преди месец, мила и любезна жена. Това което я питах каза,че няма да се случи така,че за бъдещето май няма какво да споделя, освен ако не сгреши и това което искам стане наистина. За минало и настоще познава повечето неща.

# 163
javkatap, изчисти си пощата за ЛС

# 164
"Може ли да ми кажете Стефка на какво гледа? Кафе, карти или просто вижда човека и започва да говори. Питам защото много искам да я посетя, но съм на другия край на България и е малко трудно. А виждам,че на кординатите сте дали скайп и ако гледа по снимка дали е възможно да и изпратя парите по пощата и после по скайпа да ми каже каквото ме интересува.Аз 2-3 конкретни въпроса, а срещата с нея едва би продъ;жила повече от 10 мин, Иначе имам 5-6 часа път само в едната посока за да отида при нея. Ако някой може да ми каже ще съм благодарен."
И аз се присъединявам към това питане. Ще ви бъде благодарна, ако ми отговорите!

Общи условия

Активация на акаунт