Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Avia-na , много благодаря за изчерпателното мнение !
Аз се чудя кога да и звънна Thinking , някой беше писал, че най-удобно било в събота и неделя, пък сега Avia-na пише, че в неделя е на работа жената Rolling Eyes , явно и за това не беше в скайп. Може би петък следобяд би било по-подходящо време...

vaflichka - до колкото съм чела, тя препраща към друг човек който може да развали магията.

# 241
Мисля, че някой тук беше споменал, че Стефка работи на смени, така че който реши най-добре да и звънне предварително за да не бие напразно път.

Насочи ме към жена от с. Яворница (Петричко), но аз от емоции забравих името й, така че ако някой тук има познати в  Яворница моля да ме насочи, за да не притеснявам Стефка напразно.

# 242

Насочи ме към жена от с. Яворница (Петричко), но аз от емоции забравих името й, така че ако някой тук има познати в  Яворница моля да ме насочи, за да не притеснявам Стефка напразно.

Предполагам , че е имала впредвид Зарифе от с.Яворница ... тел. й е 0896350927 (публикувам го с изричното нейно съгласие). .... по напред в темата мисля,че съм чела само положителни мнения и за нея..... доколкото съм запозната , тя помага що се отнася до енергии,късмет,уроки и т.н.   

# 243

Предполагам , че е имала впредвид Зарифе от с.Яворница ... тел. й е 0896350927 (публикувам го с изричното нейно съгласие). .... по напред в темата мисля,че съм чела само положителни мнения и за нея..... доколкото съм запозната , тя помага що се отнася до енергии,късмет,уроки и т.н.   

Аз го чух като Сарифе, но съм си малко глухар:) Мерси:)

# 244
Малко встрани от темата, но търсейки сега коментарите за Стефка, попаднах на разказа на Сиссс...чета и сълзите не спират...и просто искам да й изпратя една много силна виртуална прегръдка! Hug

# 245
Здравейте, моля някой да ми изпрати телефона на Стефка, защото вече видях няколко телефона и малко се обарках.
Благодаря Ви!

# 246
Zdraveite,

Nikoi li ne e poseshtaval Temenujka v Plovdiv do Trimoncium-a.Mnogo iskam vpechatlenia za tazi jena.

Ne viarvam nikoq ot vas da ne q znae.

Ako ima njakoi,koito e s mnenie,molq viii:)))))

# 247
Здравейте, моля някой да ми изпрати телефона на Стефка, защото вече видях няколко телефона и малко се обарках.
Благодаря Ви!

Всичките телефони са нейни, пробвай ги всичките, все на някой ще вдигне Wink.

Впрочем аз успях да се свържа с нея преди два дни, каза, че е много заета и да и звънна чак другия месец Simple Smile. Така, че като се уредя и мине сеанса, ще споделя мнение.

# 248
  • В света на мечтите
Не разбрах като ходя при Стефка освен снимка на човека, за който искам да гледа и моя снимка ли трябва да нося при положение, че ще съм там лично?

# 249
Да, и аз искам да попитам същото - нужна ли е снимка, ако човекът лично присъства на място?

И как може да се стигне до Генерал Тодоров ако нямаш автомобилен превоз? Rolling Eyes  Влак, автобус ... ?

# 250
А, ако гледачка ти говори само за бъдещето?! Какво следва да си мислиш за нея? Че чете картите, които са се наредили или че е псевдо гледачка?

# 251
Да, и аз искам да попитам същото - нужна ли е снимка, ако човекът лично присъства на място?

И как може да се стигне до Генерал Тодоров ако нямаш автомобилен превоз? Rolling Eyes  Влак, автобус ... ?

Провмерявах и аз , но за автобус - не , за влак има от София и обратно в същият ден .Пътува се дълго , общо взето цял ден отнема.

Аз разрбрах от предни постове , че трябва и на теб самия снимка ,но това не смятам , че е кой знае какъв проблем.  Simple Smile
Много ми се иска да може да се осъществи по скайп срещата , т.е и пари да й се пратят , че пък аз ще съм няколко седмици по-далеч и......Ама , само една съфорумка е успяла да направи връзката така. Доколкото разбрах аз.

# 252
Симонче_лимонче как да се свържа с вас. Кутията ви е пълна

# 253
Единственият гледач, при който съм ходила е в Пловдив.Махмуд се казва,ливанец е и гледа на кафе.Доста работи ми каза,половината се оказа верни,за другите не знам все още тъй като бях преди 3 месеца при него.Бях бременна вече,но само аз си знаех.Още като вдигна чашата и погледна в нея си ми каза т.е. позна за бременноста ми,и за куп други работи.Направи ми муска.Взема ми 5 лв за гледането,дори каза,ако нямаш недей ми дава.Друг,ако е ходил при него ще ми е интересно да чуя мнението му за този човечец.Живее близо до Герджиковия мост

# 254
  • Хасково
Zdraveite,

Nikoi li ne e poseshtaval Temenujka v Plovdiv do Trimoncium-a.Mnogo iskam vpechatlenia za tazi jena.

Ne viarvam nikoq ot vas da ne q znae.

Ako ima njakoi,koito e s mnenie,molq viii:)))))
Аз бях при нея февруари, и съм изумена. Всичко което ми каза вече се случи, и точно тогава когато ми каза. Сега преди 1 седмица пак бях, и ще видим дали ще  се случат и тези неща. Но като цяло я препоръчвам. Аз научих за нея от тук. Много гледачки са ми познавали за миналото и настоящето, но освен тя никой не ми беше познавал за бъдеще. Освен това няма определена такса ,а ми колкото и оставиш. Аз не разбрах ти ходила ли си при нея, или се чудиш дали да я посетиш.Ако имаш лични впечатления моля те сподели.

Общи условия

Активация на акаунт