Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 480
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Определено трябва да си вземете и ваша снимка, нищо че ще бъдете там лично. Също така предполагам, че може да пътувате до Петрич и от там с междуселищната автобусна система да стигнете до селото на Стефка. На мен с автомобил ми отне около 3,5 часа при положение, че шофьора караше с около 80 км.ч и спирахме на няколко пъти. Въпреки, че ми каза да и изпратя допълнителна снимка по е-мейл и аз го направих още в понеделник, до момента обратна връзка нямам.

# 256
Ами давайте телефона на тази Теменужка тогава. На какво гледа ? Къде точно се намира до Тримонциум?
Арадия , дай тел на Махмуд, къде до Герджика се намира?

# 257
Привет на всички.Някой може ли да ми прати номера на Теменужка от Пловдив или Стефка от Г.Тодоров на ЛС? Благодаря предварително.

# 258
Пардон,току що видях,че номерата на Стефка са публикувани по-назад в темата Wink .Само не мога да намеря този на Теменужка,а тя като цяло ме интересува повече.

# 259
цитирам fizzy за теменужка-"тел. и е 032/260637 звъни и след 12ч. тогава отива там където гледа,даже някой път и към 13ч. Задаваш и въпроси и тя драска на един лист и после си го разчита и ти казва. Хубаво е предварително да си намислиш въпросите. "

# 260
ina15 благодаря за информацията.

# 261
няма защо.
благодарностите са за fizzy ! Hug  bouquet Hug
после ще споделя и моите впечатления за теменужка.

# 262
цитирам fizzy за теменужка-"тел. и е 032/260637 звъни и след 12ч. тогава отива там където гледа,даже някой път и към 13ч. Задаваш и въпроси и тя драска на един лист и после си го разчита и ти казва. Хубаво е предварително да си намислиш въпросите. "
Сега и аз да добавя трябва задължително да знаете трите имена и рожденна дата ако питате за друг човек.Званкайте след 13,30 ама много упорито Simple Smile))))))))))))))))))))))))))

# 263
didabg,mersi! Hug  bouquet Hug
ще споделиш ли твоите впечатления?

# 264
Казвала съм го и преди,казвам го и сега - ходя при тази жена от 10год.-досега няма пропуск - бая изпити минахме заедно:))))))))))Истината е че със Стефка не се разминаха,ама грам.Чакам Декември,че моята драма тогава и е финала и ще пиша пак.За Стефка наистина носете много актуални снимки момичета.За Махмут пак съм склонна да кажа че нещата които каза стават,но до края на годината има време.Пак ще пиша в края на сезона Simple Smile)))

# 265
а ще дадеш ли координатите на махмуд?
мерси за инфото! Hug  bouquet Hug

# 266
а ще дадеш ли координатите на махмуд?
мерси за инфото! Hug  bouquet Hug
Телефона на Махмуд е 0897745115 блока е на кръстовището м/у Доаната и ул.Победа,от страната на Победа,май 4-5 вход се падаше.Гледа на кафе и всичко сам ти казва.Говори много кофти,в смисъл трудно се разбира.Взима колкото му оставиш.Смешното при мен е че позна,но интерпретацията беше грешна,но месеца точен.На сестра ми и позна нй-много Simple Smile))))))))) Тогава март месец се смяхме двете,но каквото и каза стана Simple Smile)) т.е. описа човека с който ще има връзка едно към едно.Сбърка само месеца.Абе луда работа Simple Smile))))Само те моля пиши и ти отзиви Simple Smile))))

# 267
Само още нещо да кажа мерси много на момичето което даде координати и разказа за Стефка.Отидох не съжелявам.И не се карайте за глупости.Тук сме да си помагаме Simple Smile)))))))))))))

# 268
Казвала съм го и преди,казвам го и сега - ходя при тази жена от 10год.-досега няма пропуск - бая изпити минахме заедно:))))))))))Истината е че със Стефка не се разминаха,ама грам.Чакам Декември,че моята драма тогава и е финала и ще пиша пак.За Стефка наистина носете много актуални снимки момичета.За Махмут пак съм склонна да кажа че нещата които каза стават,но до края на годината има време.Пак ще пиша в края на сезона Simple Smile)))
didabg, щом ходиш от 10 год. при Теменужка можеш ли да ми кажеш дали познава за някакво предстоящо събитие с абсолютна точност за датата,на която ще се случи.Бъркала ли е някога,говори ли с  най-малки подробности.Любопитно ми е.А има ли някакъв мобилен освен стационарния?

# 269
didabg, щом ходиш от 10 год. при Теменужка можеш ли да ми кажеш дали познава за някакво предстоящо събитие с абсолютна точност за датата,на която ще се случи.Бъркала ли е някога,говори ли с  най-малки подробности.Любопитно ми е.А има ли някакъв мобилен освен стационарния?
Мила и аз имам нужда от такъв човек.Единственото което казва е със затоплянето на месеците - при мен стана края на май,друг път със застудяването края на септември.Ако имаш конкретен въпрос касаещ дата мисля че ще отговори - както при моите изпити.Отиди взима колкото и оставиш,струва си = определено.

Общи условия

Активация на акаунт