Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 408
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Мобилен нямам.Говори с гоооолеми подробности,спокойно Simple Smile))))))))))))))

# 271

Искам да попитам Теменужка, за която писа разваля ли магии, или поне вижда ли, дали имаш направена?

# 272
а на какво гледа теменуга?
ако не задавам въпроси,ще ми говори ли тя?

# 273
Дано наистина си струва и да успее жената да ми каже истината за това,което искам да науча.Ще ви споделя мнението си след като се срещна с нея Wink

# 274
Dida ot dve sedmici se probvam da ti pisha na lichni...nikakuv shans, izchisti si poshtata:)

# 275
Здравейте, момичета! Simple Smile Бихте ли ми обяснили къде точно гледа Теменужка, другата седмица имам пътуване до Пловдив и ще се опитам да съчетая нещата и да я посетя. Имам и още един въпрос, свързан с нея, към тези, които са я посещавали - проблем ли е ако знам само двете имена на хората, за които ще задавам въпроси, а не трите? Thinking Трябва ли предварително да се запазва час?

# 276
Ето ме и мен отново Simple Smile Бих искала да получа малко повечко информация относно Зарифе от Яворница. Изчетох всичко до тук, но никoй не споменава конкретно да е ходил и дали тя е успяла да помогне.  Thinking
Ще съм ви много благодарна ако споделите лични впечатления или нещо, което сте чували от близки и познати.  bouquet

# 277
а ще дадеш ли координатите на махмуд?
мерси за инфото! Hug  bouquet Hug
Телефона на Махмуд е 0897745115 блока е на кръстовището м/у Доаната и ул.Победа,от страната на Победа,май 4-5 вход се падаше.Гледа на кафе и всичко сам ти казва.Говори много кофти,в смисъл трудно се разбира.Взима колкото му оставиш.Смешното при мен е че позна,но интерпретацията беше грешна,но месеца точен.На сестра ми и позна нй-много Simple Smile))))))))) Тогава март месец се смяхме двете,но каквото и каза стана Simple Smile)) т.е. описа човека с който ще има връзка едно към едно.Сбърка само месеца.Абе луда работа Simple Smile))))Само те моля пиши и ти отзиви Simple Smile))))

Да,както споменах човека е ливанец.Трудно говори,НО разбираемо.Женен е за българка.Мен по-скоро тя нещо не ми вдъхваше доверие,не знам защо,но е от хората които като видя и ми навяват лоши чувства Grinning Но както и да е,човека си свърши работата и съм доволна.Живее бедно,което не е от значение.Каза ми че държи да му се обаждам след това,когато аз си пожелая и с каквото може ще ми помага дори от разстояние..но загубих координатите му,след като се прибрах в чужбина.Майка ми тогава също беше с мен,и на нея доста неща каза,както от минало така и за бъдеще.Да нахвърлям набързо нещата които ми каза и позна.Бременност (вярно),Аборт в миналото (вярно) В коя държава съм позна с точност,без да имаше идея за мен.Позна за човека който е до мен и от който чакам дете.Каза много неща за баща ми (вярни).Когато ми направи муската (амулета) ми хвана ръката и ми вика:"Ти нямаш кръвно" Laughing само с един допир,а аз наистина съм с толкова ниско кръвно,че повечето хора се чудят как живея изобщо.Та такива работи.Успех на всички Wink

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 09:03 от Арадия

# 278
Теменужка,иска рожденни дати и имена - може и с две имена.
Сега ще звучи смешно,но контактува с някакво човече,на база датите човечето решава дали да отговаря.
Драска едни йероглифи на един лист и после си ги чете.Ако питаш за други хора трябва да знаеш и техните имена и дати.
Звучи налудничаво,но досега всичко което ми е казала е така.
Жената е от Пловдив приема в един апартамент до Капитан Райчо срещу Тримонциум- тел. е  032/260637,проблема е във свързването с нея.Доколкото знам приема вторник,петък и събота звънете упорито някаде към 14.00 часа да се уговорите,тъй като не живее в този апартамент.
Отговаря само на въпроси ,но ти описва детайлно какво ще стане и дали има смисъл да се занимаваш с това нещо.Отговорите са много точни и детайлни.
Взима колкото решиш да и оставиш.
И моля всички давайте някакви отзиви от посещенията Simple Smile)))
Аз довечера отивам при Махмут и ще пиша пак.
Лек и успешен ден на всички  newsm51

# 279
Аvia-na минах пощата с пархосмукачката най - накрая  Grinning

# 280
didabg ще чакам с нетърпение да пишеш как е минало

# 281
didabg,успех!чакаме те с нетърпение да кажеш! Hug

# 282
а ще дадеш ли координатите на махмуд?
мерси за инфото! Hug  bouquet Hug
Телефона на Махмуд е 0897745115 блока е на кръстовището м/у Доаната и ул.Победа,от страната на Победа,май 4-5 вход се падаше.Гледа на кафе и всичко сам ти казва.Говори много кофти,в смисъл трудно се разбира.Взима колкото му оставиш.Смешното при мен е че позна,но интерпретацията беше грешна,но месеца точен.На сестра ми и позна нй-много Simple Smile))))))))) Тогава март месец се смяхме двете,но каквото и каза стана Simple Smile)) т.е. описа човека с който ще има връзка едно към едно.Сбърка само месеца.Абе луда работа Simple Smile))))Само те моля пиши и ти отзиви Simple Smile))))

Да,както споменах човека е ливанец.Трудно говори,НО разбираемо.Женен е за българка.Мен по-скоро тя нещо не ми вдъхваше доверие,не знам защо,но е от хората които като видя и ми навяват лоши чувства Grinning Но както и да е,човека си свърши работата и съм доволна.Живее бедно,което не е от значение.Каза ми че държи да му се обаждам след това,когато аз си пожелая и с каквото може ще ми помага дори от разстояние..но загубих координатите му,след като се прибрах в чужбина.Майка ми тогава също беше с мен,и на нея доста неща каза,както от минало така и за бъдеще.Да нахвърлям набързо нещата които ми каза и позна.Бременност (вярно),Аборт в миналото (вярно) В коя държава съм позна с точност,без да имаше идея за мен.Позна за човека който е до мен и от който чакам дете.Каза много неща за баща ми (вярни).Когато ми направи муската (амулета) ми хвана ръката и ми вика:"Ти нямаш кръвно" Laughing само с един допир,а аз наистина съм с толкова ниско кръвно,че повечето хора се чудят как живея изобщо.Та такива работи.Успех на всички Wink
А в кой град живее този Махмут?В Пловдив ли?

# 283
Да,в Пловдив Peace

# 284
Хм,раздвоена съм Simple Smile Прочетох добри отзиви и за двамата.Някой,който е ходил при Теменужка и при Махмут може ли да ми каже от кого е по-доволен?

Общи условия

Активация на акаунт