Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 229
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Alison, 0898484253 е телефонът на Латина, но съм разочарована... Не си заслужава определено, говореше ми само общи.. принципни неща. Не ми хареса нито като човек, нито като атмосфера в приемния й... офис. Да не говорим за тарифата Naughty
Мерси за инфото. А кординати на добра гледачка в софия, някой ако може да ми даде, защото за сега нямам възможност да ходя извън София.
Мерсии  Hug

# 436
  • София
Имам пред вид Ина, до Женския пазар в София.
Преди отделяще по много веме на клиентите си, а сега ни претупва за 15-20 мин. и ми сподели, че семейството й не позволява да адва консултация по телефон / преди го правеше. Свидетелка съм как вдига само на важни за НЕЯ клиенти!!!, за другите - само поглежда кой й звъни и не вдига!!!/ На домашния телефон не вдига, махнала си е табелата от входа......... казва: давай бъзо! е, айде, стига въпроси де!!! да приключваме!.....за тази Ина говоря!
Аз като ходих при нея август месец беше съвсем различно. Имаш ли друг неин телефон, освен 9892693? Извън тези неща, какви са ти впечатленията за познаваемостта и?

# 437
  • София
link=topic=600614.msg19371674#msg19371674 date=1312178802]
Намериха ли се координати на тази Величка от Пироткска?
[==========================

Дали някой има координати на въпросната Величка?
Телефона на Величка е 0898856215. Не съм ходила и нямам лични впечатления.

# 438
  • София
Sandrella, кходих при Ина, ми отдели около15-20 мин., определено бързаше да приключи с мен. От последните 2-3 посещения при нея - нищо не се сбъдна! Детето ми имаше рпоблем. Тя ми даде препоръка какво да направя и ми каза, ако няма резултат да й звънна. Нямаше резултат и доста й звънях, а тя не вдигаше телефона. Сед това при нея изпратих една моя близка, но и тя не остана много доволна. Искала е по-детайлни отговори, а Ина й казала, нали ви отговорих.....
Аз мисля, че на лични бях дала и мобилен номер. Ето го отново: 0887249184.

# 439
  • София
Моля, ако някой е ходил при Величка от "Пиротска", да сподели впечатления.

# 440
кажете как да се свържа със Стефка от Генерал Тодоров?  Цял ден й звъня на 0888..... посочен по-рано, но не ми вдига.

някакви идеи? Препоръки ? Че съм от София, да не се разкарвам, макар и да е близко

Звъннах на
0888400156

никой не вдигаше цял ден.

После ми се обадиха от номер 0877400153 да питат какво искам, казвам че търся Стефка. Те казват, че имам грешка.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=600614.135 тука и двата номера са посочени, като нейните.

Моля, обяснете какво става и какво да правя (((
Спешно ми трабвя .

Поооооомощ!

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 17:22 от Ma-mankova

# 441
Alison, 0898484253 е телефонът на Латина, но съм разочарована... Не си заслужава определено, говореше ми само общи.. принципни неща. Не ми хареса нито като човек, нито като атмосфера в приемния й... офис. Да не говорим за тарифата Naughty

И аз не съм доволна от нея, НИКАК! а колко е алчна ooooh! Дори да влезеш за една минута, за да се уточни нещо, което миналия път е пропуснала - пак 20в.  Почти за всяка приказка иска пари, таксата си е само за общите й приказки!

# 442
Здравейте, по повод Латина .Не ходете и не си губете време и пари, аз ходих при нея.Нищо ама нищо не ми позна , говореше  а аз я гледах и се чудех къде съм попаднала.Накрая най безочливо си прибра парите, бях много разочарована.Това е моето мнение, а времето и парите са си ваши.

# 443
Момичета, някой да е успял да се свърже със Стефка тия дни?

Телефони не вдига, на скайпа я няма, на поща не отговоря.

Много спешно и важно е - дайте някакво инфо. Не рискувам да тръгвам без да знам, че ще се видим.

както разбрах работи на смени.
 Cry

МОЛЯ, който има поне някаква информация - да пише ЛС.

МЕРСИ!

# 444
Стефка Коларова
GSM 0888 400 156
       0877 400 153
       0885 877 910
       0876 801 340
e-mail: stefka.kolarova@abv.bg

На мен ми отговори на 0888..., нали казаха че работи на смени, така че пробвай веднъж сутрин, веднъж вечер на всичките телефони. Може пък да вдигне. Но аз лично се разочаровах малко, може би защото много я прехвалихме във форума и аз очаквах много. Абе нищо кой знае какво не ми каза. Като най разочароващото беше, че аз трябваше да й задавам един куп въпроси, едва ли не да й вадя думите с чингел от устата. След това тя започна да ме подканва - питай, та питай...ми кво да питам...аз исках като започне да говори да не спира, само нещо доуточняващо да я питам....
Поредното разочарование!

# 445
И...
нищо адекватно не каза ли?

Интересува ме бъдеще и здраве на един човек ...

Та дали да бия път до там, останах с мнение че точно за нея има най-малко негативни и най-много позитивни мнения тука , във форума.

Или нещо изпускам и има някой друг Топ-1 ?

Препоръчайте някой  newsm78

# 446
Е ходих при Нуртен и....НИЩО не ми позна,нямам обяснение за това.На моята приятелка доста работи и каза ,а при мен защо така се полу4и нямам обяснение.Дали беше уморена или 4овекът преди мен нещо я ядоса(4уваше се от вътре как му викаше нещо),но така или ина4е не останах доволна ,а парите са ясни-доволен,недоволен плащаш.Все си мисля ,4е ако можеш да виждаш -няма да питаш 4овека какво го интересува ,а ще му видиш проблема.Дано някой да попадне на истинска такава и да сподели,4е вси4ки тук имаме нужда ,не от лесно 4овек по4ва да ги търси.

# 447
Успях да се свържа с нея.

Утре ще споделям резултати

Голямо мерси на всички!

# 448
Момичета, мислех си да оставим малко Стефка на спокойствие. Знам, че всеки има належащ проблем, но и аз включително бях малко от типа "юруш на маслините"  Blush Blush
Въпреки всичко, лично аз към момента съм най-доволна от нея. Беше доста пространна в обясенията, само тя говори (дори се почувствах малко неудобно като я прекъснах на няколко пъти, но бързах и бях малко припряна). Смея да твърдя, че едно от нещата за които спомена се случи, за другите чак догодина по това време ще мога да кажа. Не знам дали ви споделих, но аз носих освен моята снимка и тази на човек за когото се интересувах. Останах много изненадана, когато по време на разговора тя говори най-вече за него. Всеки път когато исках да знам за мен, тя казваше две-три приказки след което ми избутваше снимката и продължаваше за него. Дали и при някой друг е имало подобна ситуация?

# 449
та хита на сезона Стефка направо ме разочарова тотално.аз да мина 800км. за да отида при нея.а тя ще ми казва че не можела да ми влезе в полето.тоест да направи контакт с мен.еба си оправданието.още съм бясна иде ми да я #2gunfire и още по зле започна да ми препоръчва някакви други в района.отидох при едната а тя ми каза че не е гледачка а лечителка.и вярвайте ми съм псувала през целия обратен път.

Общи условия

Активация на акаунт