Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 286
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
не зная кой и направи тая страхотна реклама та всички се юрнахме натам.та не ходете там.тя си е обикновена селска пръчка.съжалявам за тона но още не мога да си го простя.

# 451
dani1234567 ,  а при  искра ходи ли ?

Съжалявам , че при теб се е получило така със Стефка ...... а  относно
.... а тя ще ми казва че не можела да ми влезе в полето.тоест да направи контакт с мен......

според теб кое би било по -добре да ти каже истината или да те поизлъже някои неща  и да си прибере парите newsm78

# 452
Предполага се , че dani1234567 е отишла , за да й  каже истината , каквато и да е тя,а не да я "поизлъже и да си прибере парите" .
Какво значи , че "не може да ти влезе в полето"? Има ли идруги такива случаи при някои от вас-да ви кажат ,че не могат да ви гледат,защото нищо не виждат?

# 453
Във връзка със Стефка, на мен също отказа. Аз се обадих по телефона, първо ми каза, че няма Интернет да се обадя след няколко дена, след няколко дена звъннах пак и ме отряза най-категорично, въпреки че и предложих да и преведа пари - не можело от разстояние... междувременно съфоромки  споделяха, че им гледа през скайп. 

# 454
въобще стефчето в последно време нещо не я бива.започва да си играе май с хората.или защото я направиха някои хора "ЗВЕЗДА" или си е била кръгла НУЛА.

# 455
Напълно е възможно да не може да ви влезе в полето. Чувала съм, че на хора със силно био поле почти не може да им се "гледа". 

# 456
Zdraveite,

malko se uspokoih che ne samo az sum nedovolen ot Stefka-pri men njamshe otkazvan,prosto imashe super totalno nesuvpadenie v imena,subitia i t.n

Ne znam zashto taka.
Do sega Temenujka ot Plovdiv e bila nai-tochna v prognozite si makar,che vijdam che ima nedovolni,znam li zashto taka se e poluchilo.

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 07:09 от fussion84

# 457
Как ви е гледала Теменужка от разтояние, на мен ми каза че трябва личен контакт и не може така.Как стана гледането от далече.Моля споделете.

# 458
На мен Стефка само ми повтаряше че не вижда проблем...ок това е супер ако е така, но имаше много важни неща свързани с работа и личен живот, за които бях отишла и исках да ми даде насоки, какво вижда - нищо. след няколко мои въпроси все около краставичката - не вижда проблем. Взе да ми говори за здравето - колит съм щяла да имам - еми то нормално в това напрегнато ежедневие. И няколко пъти повтори - "Много странно че НЯМАШ магия" - е що да е странно бе жена, хубаво е, защо трябва да имам.  Rolling Eyes
 newsm78

Но не съжалявам че съм отишла, поне я пробвах и нея. Моето ходене беше съчетано и с други неща в района така че не може да се каже че съм била напразно път.
Тази леля Искра дали ще ми гледа по телефона!!!Доста хора май са доволни от нея...

# 459
Liliya13  бих те посъветвала да отидеш на място при Искра. Първо с нея много трудно човек може да се свърже, а последния път като говорих с нея, ми каза че започнала да отказва по телефона, защото непрекъснато я търсели и се изморявала. Моите лични впечатления са, че тя е много ведър и позитивен човек. Има съвпадения между това което Искра и Стефка ми казаха като прогнози. Не мисля, че Стефка е добра по отношение на здравословните проблеми, а може и да не иска да казва, все пак не е медицинско лице. На мен също ми каза, че имам колит и проблем с горен зъб (което е така), но че нямам други сериозни здравословни проблеми (което не е съвсем така).
Преди година бях ходила при друга ясновидка, която на всеки мой конкретен въпрос казваше "Само Бог знае"  hahaha hahaha Така че на фона на тази дама, всички други са просто супер:)

# 460
След последните постове сериозно се замислих за МОРАЛА на ясновидеца .....  Thinking .... и по-този повод ще цитирам Слава Севрюкова :

" Не винаги онова , което се вижда , е това , което е. Още по-трудно е в този свят да видиш себе си такъв , какъвто си......
Тръгнеш ли по духовен път (лицето й става сериозно ) , малко да го овладееш , ама съвсем малко , пак е много.Само да не се преувеличава , да не се измисля......Не е лесно.Никога не съм притуряла,затуй имам дарба. А то, взема ли да нагаждам , охо-о-о , колко бурна ми е фантазията!Мога да  говоря завладяващо , убедително.И , като кажа туй, като кажа онуй , ще ми повярват.Не , няма да го направя....
И, пак повтарям, искайте! С мисъл искайте , но от себе си не добавяйте!Не се разрешава.Това е изискване на психотрониката.Тя или "вижда" , или не."

За биополето и неговите възможности Слава казва : " Реалност е . Ще ви покажа . И вие ще го почувствате...( следва нагледен пример описан в книгата) .... Биополето е специфично.При лечителя и пациента трябва да са от сходен тип. Несъвместими ли са , болният няма да бъде излекуван.
Високата отговорност на биоенерготерапевта - да прецени дали може да помогне. Ако не , да пренасочи към друго лечение."

Цитатите са от книгата "Бъдете в този свят , но не от този свят."

# 461
Доста неща се изписаха за въпросната Стефка.В друг форум прочетох само хубави отзиви за Ели от Шумен.Интересно че няма нищо негативно за нея.Ако някой е чул нещо моля да сподели.

# 462
Dani1234567, чела съм,че ако имаш защита от ходжа, никой не може да ти гледа,едно време е било модерно някоя баба или дядо да направи защита на новороденото си внуче и съответно да не го уведоми за това newsm78

# 463
Резюмирам.  

Стефка. Хубава жена. Интересна. Задава много въпроси от рода на "А кой е Иван?" - смисъл на което за мен остава скрит. За здраве горе-долу познава. Но основно минало. Друго не искам да пиша публично. Който ще поиска - ще пратя мнението си на ЛС. Конкретно каза само едно нещо за бъдеще. Ще видим дали ще стане. Категорично отказа да вземе парите. Постави ми диагноза "заключен късмет" и ме прати при...

Зарифе.  Интересна. Приказлива. Много позитивна. Самия разговор с нея си заслужава да биете път до там. Отвори ми късмета. Ще пиша за резултати.

Леля Искра (Бистрица). №-1. За здраве беше 99% точна. За минало и сегашно пак ~95%. За бъдеще не знам. Каза такива неща, които на този етап, изглежда, че просто абсолютно-нереално как да станат.
Който има мнение за нея - напишете дали познава бъдеще ). Че доста интересни неща ми предрече. Казва ли по - принцип нещо лошо? Т.к.  на мен ми каза само позитивни неща за минало/бъдеще, а за сегашни проблеми, че е начало на нов път.

# 464
не е заради защита.другите как влизат в полето ми.ще ви разкажа ситуацията-та влизам в гаражчето при стефка,давам и снимките и тя започва.ами всичко ви е наред в семейството,съпруга ви ви уважава имате малки търкания но тово е нормално има го във всички семейства.ето такивая глупости и аз спрях да я слушам.казвам и че сме разведени от две години.тя ми вика че снимките били стари от преди три години и затова излизало така.аз и обясних че са от някъде една година.тогава тя започна нещо да мърмори и че не можела да ми влезе в полето и да направи контакт с мен.трябвало съм да и говоря и т.н.аз не издържах повече и казвам-нали ти задавам въпроси не мълча,а вие трябва да ми говорите не аз.

Общи условия

Активация на акаунт