Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 462
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Аз отдавна писах по въпроса за  ясновидците медийни звезди, кръгла нула! Смятам, че всичко е платена реклама. Личен опит с Гюкчен, след поредното предаване за нея в най-гледаното време, съвсем наивно хукнах... Имах здравословен проблем и бях отчаяна. Резултата от срещата с известната Гюкчен Чаушева - 100% разочарование, отдели ми около 10мин, това ми струваше 30лв. и дори не позна проблема ми.

# 481
Моля дайте телефон на леля Искра от Бистрица! 

Аз съм много доволна то Зарифе но едно е да минеш 300 км. за да питаш нещо едно е да прескочиш до Бистрица.

# 482
Моля дайте телефон на леля Искра от Бистрица! 

Аз съм много доволна то Зарифе но едно е да минеш 300 км. за да питаш нещо едно е да прескочиш до Бистрица.

и аз попитах на лични, ама..  Confused

А за софийската Бистрица ли иде реч или за някое село?

# 483
сорри, не успявам да отговорям на всички

Нямам никакви телефони (освен този на Зарифе ) . На леля Искра нямам.

Тя е Искра Караколева от с. Бистрица до Дупница (или даже ж.к. Бистрица) , не го знам точно.
В селото  , когото и да попитате - ще ви упътят . Всички я знаят.

Моля , който ще ходи - споделяйте мнението си ), за да знам дали да се подготвям към великото бъдеще )

Който пита дали заслужава си да се ходи при леля Искра - мисля че да. На всички ще се постарая да отговоря на ЛС newsm78

# 484
  • София
Аз отдавна писах по въпроса за  ясновидците медийни звезди, кръгла нула! Смятам, че всичко е платена реклама. Личен опит с Гюкчен, след поредното предаване за нея в най-гледаното време, съвсем наивно хукнах... Имах здравословен проблем и бях отчаяна. Резултата от срещата с известната Гюкчен Чаушева - 100% разочарование, отдели ми около 10мин, това ми струваше 30лв. и дори не позна проблема ми.

Аз доколкото знам, Гюкчен Чаушева е ронина на Иван / от дуото Иван и Андрей / или на бившата му съпруга. И от тук дойде тази нейна медийна изява, че тя оправила енергията в студиото им.......пълни глуости и заблуди, ама нали има будали като нас.
Еин по-неизвестен ясновидец, който не се рекламира, отделя много повече време и внимание на клента си, дава много повече от себе си, отколкото "известните" сладурчета, хахахаха.....така е, фактите го показват и доказват.

# 485
Eulaliq,искам да Ви поздравя че така често и подробно описвате срещите си с врачките.Благодаря Ви.

# 486
Здравейте!Някои ходил ли е при Маг Мариела от Пловдив?Какви са ви впечатленията понеже аз искам да ида Simple Smile

# 487
  • София
Резюмирам.  

Стефка. Хубава жена. Интересна. Задава много въпроси от рода на "А кой е Иван?" - смисъл на което за мен остава скрит. За здраве горе-долу познава. Но основно минало. Друго не искам да пиша публично. Който ще поиска - ще пратя мнението си на ЛС. Конкретно каза само едно нещо за бъдеще. Ще видим дали ще стане. Категорично отказа да вземе парите. Постави ми диагноза "заключен късмет" и ме прати при...

Зарифе.  Интересна. Приказлива. Много позитивна. Самия разговор с нея си заслужава да биете път до там. Отвори ми късмета. Ще пиша за резултати.

Леля Искра (Бистрица). №-1. За здраве беше 99% точна. За минало и сегашно пак ~95%. За бъдеще не знам. Каза такива неща, които на този етап, изглежда, че просто абсолютно-нереално как да станат.
Който има мнение за нея - напишете дали познава бъдеще ). Че доста интересни неща ми предрече. Казва ли по - принцип нещо лошо? Т.к.  на мен ми каза само позитивни неща за минало/бъдеще, а за сегашни проблеми, че е начало на нов път.

Леля Искра и аз много я харесах, най-вече за това, че е толкова позитивна и усмихната.
За минало, здраве и характери позна всичко, но неща, които каза за бъдещето до година време и после каза до края на 2011 беше категорична, че ще станат - остават още два месеца - за сега нищо. Да видим натам.

Много се надявам на Стефка, поне тя да е познала за бъдещето, иначе за настоящето и миналото е точна. Два пъти я посетих. Почти се препокриваха нещата. Първия път, като леля Искра същото почти каза, но в друго време.

Втория път отидох с приятелка, за която е изключително важно точно определено събитие да се случи. Трябваше да се случи от седмица до един месец. Измина вече месец и половина - нищо.
Дано просто да се е забавило.

Така че и аз не знам вече какво да мисля, освен пак да отида до леля Искра Simple Smile) Ако някой ще ходи, да се обади Simple Smile)

# 488
  • София-в сърцата на моите деца

Аз доколкото знам, Гюкчен Чаушева е ронина на Иван / от дуото Иван и Андрей / или на бившата му съпруга. И от тук дойде тази нейна медийна изява, че тя оправила енергията в студиото им.......пълни глуости и заблуди, ама нали има будали като нас.
Еин по-неизвестен ясновидец, който не се рекламира, отделя много повече време и внимание на клента си, дава много повече от себе си, отколкото "известните" сладурчета, хахахаха.....така е, фактите го показват и доказват.
Тая Гюкчен е ГОЛА ВОДА!! Peace

# 489
  • София
Eulaliq,искам да Ви поздравя че така често и подробно описвате срещите си с врачките.Благодаря Ви.

Eulaliq много хубаво прави, че споделя с подробности за посещенията си при "известните" врачки, защото толкова нагли станаха някои от тях, че се самозабравиха и най-нагло ни взимат парите. Държат се нагло и арогантно и си мислят, че хората като ходят при тях и си разголват душата, те могат да се гаврят с тях!!! Не ги интересува колко път си изминал, за да се срещнеш с "известните" ясновидци, че това оскъпява посещението при тях, че губиш време, че......
Аз мисля, че в тази тема, всеки трябва да споделя както добрите впечатления, така и разочарованията си от посещенията при ясновидци, нали?! Simple Smile)

# 490
  • Sofia
0899353988 - това е телефона на леля Искра.

# 491
Може ли да ми кажете някой който познава за бъдещето и работата в бъдеще от Пловдив

# 492

Eulaliq много хубаво прави, че споделя с подробности за посещенията си при "известните" врачки, защото толкова нагли станаха някои от тях, че се самозабравиха и най-нагло ни взимат парите. Държат се нагло и арогантно и си мислят, че хората като ходят при тях и си разголват душата, те могат да се гаврят с тях!!! Не ги интересува колко път си изминал, за да се срещнеш с "известните" ясновидци, че това оскъпява посещението при тях, че губиш време, че......
Аз мисля, че в тази тема, всеки трябва да споделя както добрите впечатления, така и разочарованията си от посещенията при ясновидци, нали?! Simple Smile)
Ами редно е да се разкаже с подробности такъв цветен случай. Simple Smile Съгласна съм,всеки трябва да споделя впечатленията си,защото шарлатани много и е най-лесно да попаднеш именно на тях.Добре е освен да хвалим тези които са помогнали да разкажем и за тези,при които не си струва.Аз изчетох доста хубави неща за тази Стоянка,но фактите говорят.Както всички знаем при ясновидец от "хубаво" не се ходи,всеки е с проблема си и го разказах,защото току виж още някой тръгнал за Димитровград и освен с неизяснен проблем се е прибрал с олекнал джоб от пътни разходи и половин ден изгубено време за едното нищо #2gunfire Карай,да е жива и здрава жената Laughing

# 493
Така, понеже Стефка беше доста неясна за мен (, а леля Искра каза само хубави неща, което ако ще стане - ще съм супер )

трябва ми някой който да сложи точка на този етап.

Теменужка от Пловдив? Някой друг? моля ви...

Има ли някой интересен и точен в София или наблизо, че до Пловдив пак 300 км (

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 13:35 от Ma-mankova

# 494
каква е таксата на леля Искра?

Общи условия

Активация на акаунт