Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 437
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
каква е таксата на леля Искра?

Няма твърда тарифа. Оставих 20 лв. не знам дали е много или малко, но каза ми такива неща, които ако ще се случат - ще и занеса 2000 )

# 496
Какво може да кажете за Теменужка от Пловдив?Моля ви спешно ми трябват мнения за нея.

# 497
Искам да попитам за добра ясновидка,която е склонна да говорим по телефона.Вече нямам възможност да пътувам,а ми е спешно...Моля,дайте някаква информация

# 498
Какво може да кажете за Теменужка от Пловдив?Моля ви спешно ми трябват мнения за нея.

И аз се интересувам, та чудя се. Доста разни неща са по написани за нея.

Мира от София някой знае/чул ли е ? Споделете!!!

# 499
Не е много по темата, но да спомена, че видях Латина в Икеа днес. Станала е като крава, пъпчива, гнусна. Понеже аз я попитах с какво се оправдават големите й такси (когато бях при нея), тя обясни, че нямала с какво да си храни детето, а днес си избира обзавеждане. Горката

# 500
Прочетох 4-те теми, които имаме и излиза, че в София няма нормална адекватна врачка ? Която да не взима по 3 мин. работни заплати на час и да има поне двама доволни от нея...

Май ще отида при психолог  Rolling Eyes

# 501
Има ли нови мнения за Стефка, някой комуникирал ли е скоро с нея?

# 502
Ами май май и тя си го чете този форум...Защото откакто започнаха отрицателните мнения за нея - не вдига телефони и се покри. Дано пък да познава жената...Още нищо не е станало от това което на мен ми каза, макар и малко. До май месец трябва да случат две три неща, та ще видим.

# 503
Гледайте Споделено с Камелия по тв7 сега:) Интересно, но тъкмо включих и не разбрах коя е въпросната ясновидка, която участва...

# 504
Да,гледам го..аз също не разбрах името на въпросната жена!

# 505
Вие не я ли познахте?Това е участник от Ясновидци-2.
Това е представянето й.  
Василка Анакиева, Кюстендил, 50 г.
Василка се оказа най-устата сред ясновидците. На кастинга тя успя да се скара с целия екип, провеждащ експериментите, които целят да отсеят най-добрите кандидати. Два дни преди започването на снимките, заяви че се отказва. Присъедини се към проекта в последния момент. Успя да си навлече неприятности с всички останали ясновидци. Причината, която тя сама определя за всичко това: “Голямата ми уста. Аз много говоря, там ми е грешката”.
Миналата година зрителите видяха темпераментната Николета, която не пестеше думите си и неспокойната йога Виктория, която при всеки възможен случай се въргаляше в прахта. Сега двете имат достойна наследница в лицето на Василка.
Тя твърди, че виденията, които й подсказват миналото, настоящето и бъдещето, се появяват след тежка катастрофа. Близките й се отнасят крайно скептично към способностите й и тя се оказа единственият участник, за когото не се съгласи да говори пред камера нито един приятел или роднина.
“Хората, мои близки, започнаха да ме гледат с друго око, в лошия смисъл, злобеят. Напътствала съм много хора, а не ми благодарят, гледат ме лошо… Получавам информация от космоса. Идват сигнали. Понякога и картини, глас и движение на ръката. Почвам да говоря и тя се движи. Хората ми се подиграват, не вярват че имам видение, хем искат помощ от мен. Искам да им запуша устите
като участвам в “Ясновидци” и да им покажа, че мога!”
Съжалявам,че не можах да кача снимка

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 18:30 от mireto

# 506
Преди 3-4 години въпросната Василка се подвизаваше в Сандански.Продаваше чаршафи.Нещо като амбулантна търговка се явяваше.
И тогава си беше кавгаджийка и заядлива.
Когато я видях в предаването "Ясновидци"  направо останах така  Shocked

# 507
JazzMe, кутията ти е пълна Peace

# 508
  • София
каква е таксата на леля Искра?

Няма твърда тарифа. Оставих 20 лв. не знам дали е много или малко, но каза ми такива неща, които ако ще се случат - ще и занеса 2000 )

Ако нещата, които казва се случват, предлагам да основем фонд "леля Искра"  Grinning
Иначе е много сладка наистина Simple Smile

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=223057

Не знам дали се е оженил Слави, понеже не следя новините и телевизия почти не гледам, но ми се струва, че щеше да се чуе Simple Smile)))

Освен ако не поровя в нета...
http://www.---/62030/%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D1%81%D0%B2 … 1%82%D0%BA%D0%BE/

та дано всички имат късмет с хубавите предсказания и нещата, които искат.

P.S: Оправих кутията, имаше само 10 съобщения, явно не е много голяма Simple Smile

# 509
  • София
 Честит празник на всички! Да сме по-свободни и независими от страховете ни за бъдещето. Това използват тези ясновидци, врачки и т.н. Каквото ни е писано, то ще стане независимо от тях. А когато го знаем, ако въобще могат да го предскажат, няма да ни е интересно да живеем!

Общи условия

Активация на акаунт