Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 280
  • 742
  •   2
Отговори
# 570
Здравейте! Миналата година имах тежка сесия. Преди това отидох при една баба,която лее восък по тракийски метод. Седнах на един стол,тя изля восъка. В ръцете си държах една блуза(с която спя) и нещо за хапване (аз лично си носих една вафла). През цялото време горя една свещ.
Цялата процедура отнема 4-5мин. После по восъка(когато се втърди) ми гада. Даде ми вода и свещта,която остана.
Трябваше 3 поредни вечери да я паля по малко пред иконата на Богородица и да си отчупя от вафлата.
Така ходих 3  пъти да ми лее восък. И незнам дали от това или късмет,но си взех изпитите ( на единия бях на косъм да ме върнат за поправка,а на другия-сама се бях подготвяла и материята хич не ми беше ясна)
Надявам се,че съм била полезна Simple Smile

# 571
Няма такова нещо за любовните магии. Това са глупостите на Алена, която е гола вода и обикновена тарикатка, като повечето си колежки. Посочете ми дори един човек, на който да му е направена магия за любов и да е умрял след 8 години. Съвсем друг е въпросът с моралната страна на нещата и дали е редно да се прави или не. Колкото до това с торбичката и зрънцата тамян също е глупост и измислица на една Стефка от Бургас пак излъчвана в "Горещо" (сега явно се подвизава и в София), но все пак не можем да обвиняваме обикновения зрител и потребител, че се хваща лесно на въдицата. И въпреки това се чудя защо народът толкова лесно се връзва на плиткоумията на поредната лелка по ТВ, която си пълни гушата на гърба на наивниците.

А не сте ли се питали защо всички или повечето от тези врачките са дебели, грозни и в много случаи стари моми? Истината е, че това са пълни аутсайдери в живота и единственият начин за тях да значат нещо в обществото е като се самопровъзгласят за феномени, всемирни лечители и разни други звучни титли, пък и ако могат да живеят на гърба на другите още по-добре. Един истински човек със способности и познание никога не би си позволил да се излага като евтин кифладжия.

Съжалявам, ако съм прозвучал грубо, но нека все пак да гледаме реално на нещата, а не да вярваме на всяка една безумна приказка с която ни облъчват из разни пошли и жълти медии. Все пак живеем в глобален век с достъп до всякаква информация. Четете и се интересувайте, не бъдете коне с капаци. Дори в интернет пространството има окултни форуми на български в които може да се намери адекватна и реална информация. Иначе поздравления към всички вас, които споделяте своя опит и хвърляте светлина върху тези хора. Следя темата с интерес. newsm10

# 572
Преди известно време ме бяха насочили да търся помощ в Садово. Мислейки си за това до Пловдив въобще не подозирах,че има 4 населени места с това име и не попитах? Къде да отида?
И така в чудене до преди няколко дни, когато случайно видях табела с това име. Отидох в селото и попитах за ходжа, жена или мъж, който помага? Вторият човек, когото попитах беше такъв. Аз съм, ми каза жената. По това време, обаче покрай мен минаха две каруци с хора от малцинствата. Метнах да попитам и едната жена веднага се отзова. Тя наистина ми посочи въпросната жена т.е оная не ме е излъгала, но ме попита за какво ми е?
Обясних накратко проблема и тя ми каза, че и тя е ходила по врачки дълго време и много пари е дала, но полза никаква. Тогава, ми каза тя, аз се обърнах към Бог. Да не би пък да е трябвало да срещнеш мен? Ако искаш, мога да ти чета една молитва. Хвана ме за ръката и от душа и сърце се моли, както само те си знаят. С прости думички и вяра.
Мислех, че го прави за пари, но съм се излъгала. По никакъв начин не успях да й дам парите, които бях приготвила за другата.
Май наистина трябва да вярваме повече, че нещата не се поправят от някоя с много пръстени и огромно самочувствие. Освен да ни пълнят главите с надежди и ни изпразват джобовете, друго май не умеят.

# 573
Гледам няма никаква информация за ясновидец от Асеновград!!

# 574
В поста си питам дали някой знае човек от София, който прави силни любовни магии и събира разделени двойки. Това дали е правилно или не, нека всеки сам решава за себе си и сам да поема риска. Не това питам. Ще бъда благодарна, ако някой сподели подобен опит!
Ако изобщо има такива хора, едва ли ще ги намериш в София. Само се пази от измамници, които при всички случаи ще опитат да ти измъкнат големи суми без сигурен резултат.

# 575
Интересува ме да ми дадете информация тук или на лично съобщение за някой, който прави силни любовни магии и се занимава със събиране на разделени двойки. Ще се радвам, ако ми препоръчате някой от София. Благодаря предварително!!!
[/quote]

Само ще ти кажа, че дори и да намериш някой, който да ти направи такава магия и тя се получи, много скоро ще съжаляваш за постъпката си. Ако наистина обичаш човека, остави го да си отиде - ако е писано да сте заедно, ще се върне...иначе просто не е бил твоя човек. Всичко друго си е жив егоизъм!

# 576
Интересува ме да ми дадете информация тук или на лично съобщение за някой, който прави силни любовни магии и се занимава със събиране на разделени двойки. Ще се радвам, ако ми препоръчате някой от София. Благодаря предварително!!!

Само ще ти кажа, че дори и да намериш някой, който да ти направи такава магия и тя се получи, много скоро ще съжаляваш за постъпката си. Ако наистина обичаш човека, остави го да си отиде - ако е писано да сте заедно, ще се върне...иначе просто не е бил твоя човек. Всичко друго си е жив егоизъм!

Всеки сам преценява за себе си, ако знаете такъв човек просто и дайте координати вместо да я засипвате с предупреждения и съвети.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 15:28 от kateto1980

# 577
Много умно..това е като на самоубиеца да му дадеш въже с примка и да го посъветваш как по-добре да го надене, вместо да се опиташ да го спреш!!!

# 578
Много умно..това е като на самоубиеца да му дадеш въже с примка и да го посъветваш как по-добре да го надене, вместо да се опиташ да го спреш!!!
Абсолютно! Peace

# 579
Очевидно моето запитване за любовните магии разбуни духовете на някои съфорумки, в което няма нищо лошо. Зачитам правото на лично мнение на всеки. Не мисля че сме тук обаче, за да се съдим! Това не е детски форум и всеки е достатъчно зрял сам да прецени какво да прави. Нямам намерение да се оправдавам, аз живея собствения си живот и сама плащам за всичко. Ще кажа само, че има магия и магия...дали човекът е сам, във връзка, семеен и т.н.- това много различава съответната любовна магия, която би могла да се направи. Има грях и грях, наказание и наказание. Не я смятам за нещо безобидно, но всичко в живота си има цена!!! Всеки сам преценява как и доколко може да я плати!!! Ще очаквам още мнения и ще бъда благодарна за насочваща информация. Завършвам с един цитат на големия Монтен ''СЛЕД КАТО НЕ ЗНАЕШ МОТИВИТЕ МИ, НЕДЕЙ ДА СЪДИШ ПОСТЪПКИТЕ МИ."

# 580
Искам само да допълня нещо...Това че от любовната магия се умира е НАЙ–ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ!!! То от магия за смърт не се умира, та от любовната. Моля ви, нека да бъдем разумни!!! Една съфорумка добре се е досетила, че всичко това тръгна преди време от Алена. В България е широкоразпространена една практика- когато не можеш нещо- да казваш, че то е вредно или не може да се получи...та и Алена така!!! Само защо тя не вземе да каже, че най-евтиният хороскоп ѝ е 3000лева, че после да коментира от кое се умира!!! Винаги ми е било интересно и как точно го е изчислила, проучване ли е правила с доброволци...Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 581
Ако магиите бяха толкова безвредни, щяха да се продават във Фантастико до зеленчуците.
Но човек докато не си счупи главата не мирясва. Само мога да съжалявам "обекта" на действие!!!
Влез тук: http://www.magicgatebg.com/forum/...поне няма да си сама в лудостта!

# 582
Пф,че кой те съди.Аз лично си казвам мнението,и не го натрапвам,нито смятам да те ангажирам с него.За мен е неприемливо,и това е.И да,ясно че не се умира..но самия метод по който се опитваш да действаш (дали ти,или други прибягващи до него) на мен са ми абсурдни.И за какви мотиви ми говориш.Ясно е ,че не знам твоя,но дори и да го знаех нямаше да промени лично моето мнение по въпроса.И не,не те съдя..коя съм аз за да го правя?!.Който може да ти помогне в случая,нека го направи..негова воля,твоя си е и волята как да действаш..Успех не ти желая в това начинание

# 583
  • София
  А  ако някой на вас  ви направи любовна магия (при положение, че вие не го обичате) ?

# 584
Да ви разкажа за врачката Мира Sick Звъннах днес и попитах за таксата - 50лв. Гледала на боб, ясновидствала и нумерология. Казах, че не мога да дам 50 лв, много са ми, искам да разбера само едно нещо, не живота си от както съм се родила и до преди да умра, а тя каза "Няма значение, независимо какво питате взимам 50лв!"

Можела да направи компромис и да ми гледа на боб, така правела на старите си клиенти само за 20лв! Какво благородство!

Значи аз трябва да й платя без да знам дали ще ми наговори глупости, или не! Но тя не може да прояви разбиране. Очевидно толкова е и врачка!

По-нагоре беше споменато, че истинксите нямали такса, а кой колкото даде Mr. Green Е, на тая таксата й е 50лв. Иска си ги жената.

На края казах, че не знам дали ще намеря 20, а тя ми пожела набързо "Приятен ден" и затвори.  Не ме дослуша даже. Очевидно разбра, че няма да изкара заветните 50лв и реши да затвори бързо-бързо.

А дали всички тия врачки плащат данъци на взетите пари от хората, защото повечето от нас плащат. Миналата година от НАП казаха, че 2 или 3 само са платили.

Скоро по Би Ти Ви имаше филм за поповете колко алчни са и как не искаха да кръстят детето на една майка, която нямала да им плати.

Е, това е врачката Мира. Първо 50-те лева и после другото. А то колко ще е вярно, само тя си знае. Може и да налъже отсрещния глупак, даже да му се смее в лецето, но парите няма да са фалшиви. Sick

Общи условия

Активация на акаунт