Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 433
  • 742
  •   2
Отговори
# 285
Privet na vsichki,

vijdam.che se komentira Temenujka-hora ne znam,pri mnogo sum hodil,no tazi jena e edinstvenata,koiato mi vduhva njakva mnogo silna viara v dumite i.Ostaviam darbata i-prosto e super direkten i kraen chovek,i kogato otgovora ne ti haresa-nezavisimo ot tova tq ti go kazva po nai kategorichen nachin,bez da te predpazva ot neshto.Eto na tova se kefq az.
Mnogo vreme stana ot kakto se vijdame s neq i smiatam,che ako imashe neshto neredno shtiah da go usetq.

Ne znam,neka ne vi zvuchi kato vse edno iskam da q lansiram,no az lichno goreshto q preporuchvam.

Hodil sum pri mnogo,no Nusha si e Nusha.....

# 286
fussion84,пощата ти е препълнена,не мога да ти отговоря.

# 287
INA15,PUSNAH DELONGHI-TO-PRAZNA E VECHE........ Laughing

# 288
Здравейте, може ли някой да ми каже  коя от двете да посетя.Теменужка от Пловдив , или Стефка от Генерал Тодоров.Нямам възможност да посетя и двете макар че ми се иска.Дайте ми съвет ако някой е ходил и при двете. Приятен ден на всички.

# 289
Не мога да се свържа с Теменужка Sad Звънях и днес многократно,но не отговаря.Някой има ли вече уговорена среща с нея или информация кога точно да и звънна?

# 290
Теменужка,иска рожденни дати и имена - може и с две имена.
Сега ще звучи смешно,но контактува с някакво човече,на база датите човечето решава дали да отговаря.
Драска едни йероглифи на един лист и после си ги чете.Ако питаш за други хора трябва да знаеш и техните имена и дати.
Звучи налудничаво,но досега всичко което ми е казала е така.
Жената е от Пловдив приема в един апартамент до Капитан Райчо срещу Тримонциум- тел. е  032/260637,проблема е във свързването с нея.Доколкото знам приема вторник,петък и събота звънете упорито някаде към 14.00 часа да се уговорите,тъй като не живее в този апартамент.
Отговаря само на въпроси ,но ти описва детайлно какво ще стане и дали има смисъл да се занимаваш с това нещо.Отговорите са много точни и детайлни.
Взима колкото решиш да и оставиш.
И моля всички давайте някакви отзиви от посещенията Simple Smile)))
Аз довечера отивам при Махмут и ще пиша пак.
Лек и успешен ден на всички  newsm51

Благодаря за подробната информация! Аз точно вторник имам пътуване до Пловдив. Дано успея да се свържа с нея. Ще споделя впечатленията си после. Simple Smile

# 291
Здравейте, някой има ли някаква информация за Соня Щерева от Г. Оряховица

# 292
 Здравей те, искам да питам тези който са ходили при Зарифе от Яворница. Нещо трябва ли да се носи, като се ходи?

# 293
Здравей те, искам да питам тези който са ходили при Зарифе от Яворница. Нещо трябва ли да се носи, като се ходи?

Нищо не трябва да носиш! Просто отиваш и казваш защо си там и кой те изпраща! Тя е възрастна,много симпатична и приказлива жена! Peace

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 21:58 от Сисссс

# 294
Благодаря  Hug Сисссс

# 295
Здравейте на всички, днес говорих с Стефка от Генерал Тодоров.Моето мнение за нея е че е много ведра и човечна, без да съм я видяла.Позна ми всичко. За това което ме интересува ще кажа след време.Посъветва ме къде да търся помощ за моя проблем, дано да ми е дала правилният съвет.Приятна вечер на всички.

# 296
  • В света на мечтите
днес ходих при Веса от Смирненски /зад Сани/. Освен, че я чаках 1 час за да дойде за час, за който се бях записала предния ден ами и нищо не ми каза. Питам я за детето И ми отговаря " Единстното, което мога да ти кажа за това е дете е че е много красиво" Ами то викам всички деца са красиви ...друго да ми кажеш .... ами нямало. Питам я за един човек какво ще стане с него тя ми отговаря ами или ще стане или няма да стане до нова година ще се разбере....ами това и аз го знам. питам я за майка ми която е доста болна и трудно подвижна тя ми казва тази жена никога през живота си не е боледувала , най- много разширени вени да има. и така на края викам да й хвърла 10 лв и да си ходя, чак жал ме хвана за нея колко е зле .... НЕ ХОДЕТЕ ТАМ НИЩО НЕ ПОЗНАВА

Във вторник имам час при Теменужка до Тримонциум дано да ми отговори на въпросите, които имам

# 297
Здравейте! Искам да попитам от София как може да се стигне лесно до Стефка от Генерал Тодоров? Има ли директен автобус? Моля,който е ходил,да сподели Simple Smile

# 298
днес бях при теменуга-мила,сърдечна,добра жена.иска конкретни въпроси,налага са да разкажеш даже по-подробно,за да формулира добре въпроса и казва това,което "човечето"й пише.
"нещата"предстоят да ми се случват.
няма да забравя да отбележа след време,ако ми се сбъднат.
някой щеше да ходи при махмуд.ще разкаже ли?

# 299
Момичета, дядо Махмут го няма тази седмица в града.Иначе аз се бях засилила в петък натам.Отзивите оставям за следващата седмица когато ще отида.

Общи условия

Активация на акаунт