Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 197
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря Ви, момичета  bouquet Току що се свързах с нея, но жената е на море сега...Звучеше много мило, но ще я посетим евентуално следващите седмици Peace Други някакви предложения? Grinning
Страшно позитивен човек, тя по-образование е психолог, няма тарифа /колкото й оставиш/, виждала съм се с нея няколко пъти и съм изключително доволна.
Имам и един разговор със Стефка, всичко се припокрива - това което ми беше казала Огняна, ми беше казано и от Стефка, без да задавам въпроси....

Един пример - имах предложение да сменям работата си и много се колебаех дали да рискувам, дали ще е за добро и бях говорила за това с Огняна - /в началото на лятото/, тя ми беше казала че няма да стане / за новата работа/, но аз въпреки всичко задвижих нещата, подадох си документи, бях одобрена, чаках момента както се казва да подпиша договора, точно днес разбрах, че са назначили друг човек от 1.09, така че си оставам на старата работа  Peace
В събота говорих със Стефка, тя ми каза същото - не виждам промяна в работата ти...

# 331
Благодаря Ви, момичета  bouquet Току що се свързах с нея, но жената е на море сега...

Каза ли кога отново ще е в Стара Загора? Аз също търся добра гледачка в Стара Загора.
За съжаление не успях да се свържа с Теменужка, а утре пътувам до Пловдив.

# 332
Благодаря Ви, момичета  bouquet Току що се свързах с нея, но жената е на море сега...

Каза ли кога отново ще е в Стара Загора? Аз също търся добра гледачка в Стара Загора.
За съжаление не успях да се свържа с Теменужка, а утре пътувам до Пловдив.
Връща се след почивните дни, по принцип е трудно да се свърже човек с нея, но трябва да се пробва.
Теменужка от Пловдив разбрах, че отговаря на този телефон само в приемните си дни след 14 ч - вторник, четвъртък и събота.

# 333
tannia_4, благодаря за информацията! Утре отново ще пробвам да се свържа с Теменужка. Simple Smile
А Огняна на какво гледа, снимки трябват ли?

# 334
tannia_4, благодаря за информацията! Утре отново ще пробвам да се свържа с Теменужка. Simple Smile
Аз не съм носила снимки, само име и години пита, но можеш да вземеш за всеки случай  Peace

# 335
Аз не съм носила снимки, само име и години пита, но можеш да вземеш за всеки случай  Peace

Благодаря още веднъж! Simple Smile Ще я потърся другата седмица, дано имам късмет да се свържа с нея.

# 336
Моля някой който е ходил при Зарифе от Яворница да сподели дали има полза от това което прави.Струва ли си да се ходи при нея или ще е поредната екскурзия.
Не ми се вярва никой да не е ходил при тази жена!От доста постове за Стефка  стана ясно,че тя препоръчва тази жена.
Моля,ако някой е ходил нека сподели, може и на лични.
Благодаря предварително на всички отзовали се.

# 337
  • софия
Здравейте,
много ми се иска да посетя Валерия Христова от София. Някой ходил ли е скоро при нея? В предна тема четох доста позитивни изказвания за нея..

# 338
Преди 3 дни бях при Теменужка. На единият от въпросите ми , вече, НЕ позна! Стана точно обратното на нейния отговор!
Ще ви държа в течение  за отговорите и на останалите ми въпроси.

# 339
Хайде момичета.Никой ли не е посещавал във Варна ясновидка  newsm78.Споделете.Моля ви

# 340
Здравейте и от мен,

Личното ми мнение е, че е нормално да няма познаваемост на 100%.
Не мисля, че и трябва сляпо да се уповаваме на това, което са ни казали... затова сме на Земята  - да се научим как да живеем и как сами да взимаме решения и да си носим последствията от тях.
Хубавото е, че има такива хора - с възможности над нормалните, които могат да ни помогнат и дадат съвет или насока.
Та, днес и аз бях при Теменужка, останах с добри впечатления за жената, мила и любезна е - нещата, които ми каза предстоят да се случат, така че ще споделя мнение по-нататък във времето Simple Smile
Желая ви празнично настроение и до скоро!

# 341
АvAnA и аз съм същите впечатления за този Марин. И на мен ми разправяше сто часа колко е вредна захарта, и горещото и не знам си още какво. Как всички сме били грешници - той като че ли не е. Кой кога щял да умира и т.н. и т.н. чак моята приятелка с която бахме го сряза и му кза че такива неща никога не се казват, защото само Бог разпорежда кой кога и защо. Той като че ли се смути малко, но после пак си проължи с неговите историйки. И на мен ми беше споменал нещо за някъв си Георги  Joy Joy Joy
Луда работа... да се чудиш да се смееш ли или да плачеш!!!
Т заради тия глупости и аз не смея да го препоръчам.
Ливанецът махмуд е къде къде по-позитивен от Марин.

А има ли още някой който е доволен от Теменужка? Ще взема да я посетя и аз!!!

# 342
  • Пловдив
Преди 3 дни бях при Теменужка. На единият от въпросите ми , вече, НЕ позна! Стана точно обратното на нейния отговор!
Ще ви държа в течение  за отговорите и на останалите ми въпроси.

А колко и остави като сума...или зависи дали си доволен Rolling Eyes

# 343
  • В света на мечтите
И от Теменужка не съм доволна! Днес ходих.
За въпроса, който имах ми отговори, но същото го пише и в книгите за детска психология и то много по-добре  обяснено от нейните обяснения по "бабешки" както тя се изрази! А за другия ми въпрос се колебая за двама души, кой от двамата да избера за общ бизнес. И на двамата дадох имената. Писа, писа и на края ми заговори за жената и чак взе да ми я описва като характер, което ме впечатли. Преди малко се разделих с тази моя приятелка и чак сега й казах къде съм ходила и какво съм правила и се оказа, че Теменужка й била съученичка и двете били в един клас. Ясно значи, защо ми говори в такива детайли за нея.
Може ли координати на Махмуд?

# 344
здравейте мами.искам да ви попитам за село бистрица от където е леля Искра.до дупница ли се намира защото има същото село и до благоевград.благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт