Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 192
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте. Искам да се свържа с Огняна от Стара Загора и да я посетя. Ако може нейни координати ще съм Ви много благодарна. Може и на лични.
Благодаря предварително.

# 361
Здравейте. Искам да се свържа с Огняна от Стара Загора и да я посетя. Ако може нейни координати ще съм Ви много благодарна. Може и на лични.
Благодаря предварително.
Телефона е написан на 22 страница от СлънцеЛуна - само трябва да прочетете  Peace

# 362
Благодаря предварително.
Телефона е написан на 22 страница от СлънцеЛуна - само трябва да прочетете  Peace
tannia_4 Благодаря Ви най сърдечно.

# 363
А нали бяхте доволен от Теди Куцева.И нея препоръчвахте за разваляне на магии  newsm78

Не знаех, че не може да имам впечатления за повече от един човек.

Всъщност 2001-2003 работих в телевизия, създадена специално за варчки  Grinning и знам неща от кухнята за всички "вещи в занаята", че и за онези за които не сте чували.... много съм навътре с материала кой, колко може и какво прави, кой е шарлатанин и кой свестен  Grinning

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 14:38 от Nial

# 364
Благодаря предварително.

Като стана дума за Огняна някой има ли впечатления?

# 365
Nial , ето сега е моментът да разкажеш нещо повече за "вещите в занаята", включително и личните ти впечатления/ предполагам са ти гледали,докато си работила в специализирания канал /!

# 366
  • София
Здравейте!
Току що се регистрирах. Прочетох доста, даже почти всичко от написаното и споделено във форума на тема ясновидци и реших и аз да споделя някои мои впечатления с вас..
Няколко пъти съм ходила при Христо Христов. При първото ми посещение ми каза, че трябва да ми се отключи късмета и понеже съм нямала пари, ще ми вземе само 20 лв и да му занеса катинар. Отидох с катинар и след 2 дни си го взех. Резултат никакъв! След време пак отидох при Христо и той сам си призна, че нищо не е станало при мен, затова ми даде нов катинар/без да му плащам/.Ритуалът беше друг. Усъмних се, че ще има резултат. Христо си призна, че на мен и още няколко души бил дал катинарите на някаква баба и тя само взела парите, нищо не направила, затова ми прави този жест - безплатно ми дава нов катинар. Замълчах си, но доколото съм запозната, катинара трябва да се обработи конкретно за човека, а той го взе от масата, каза какво да направя и се усмихна. Специално за това не съм доволна. Посетила съм Христо 3-4 пъти и мога да кажа, че някои неща познава, но бърза, претупва клента, а така не става! Не може да претупаш някой, за да му вземеш парите и да посрещнеш следващия клиент, който е известен.....прави много лоо впечатление.
Относно Ина, и при нея съм ходила. Прдеи отедляше повече време и отгваряше на колкото въпроси искаш. докато сега е завишила таксата и само 1 евентуално 20 мин. на клиент. Обясни ми, че семейството й се карали - трябвало повече хора да приема.....
Напоследък ходя при Мира и съм много доволна - коректна, точна, няма шикакавене, отделя време колкото е необходимо на клиента. Хубавото при нея е, че съчетава нумерология, ясновидство, гледа и на боб.
Успех на всички!

# 367
  • София-в сърцата на моите деца
И коя е тази Мира?

# 368
Nial , ето сега е моментът да разкажеш нещо повече за "вещите в занаята", включително и личните ти впечатления/ предполагам са ти гледали,докато си работила в специализирания канал /!

Достатъчно съм разказваЛ, но няма чуваемост и аз се спрях  Grinning  Не позволявам на всеки да ми се "рови" в полето, пък и нямам нужда да ми гледат - когато нещо ми е интересно саМ си гледам и даже си познавам....

# 369
  • София
Ползвам назаем чужд профил и искам да кажа на всички балъчета елате, страшен ясновидец съм, ще ви позная доста работи. На всичкото отгоре няма да бързам да ви пъдя, говорете си простотии колкото щете, аз ще ви слушам привидно внимателно и отвреме-навреме ще се включвам и ще насочвам разговора към моя гений. Мога да гледам и на боб. Най-накрая с бобеца ще си спретна една яхния. То нали така ако няма балъци, няма да има тарикати. Два пъти се минах при най-прехвалени от шарлатаните. Време ми е да си избия парите и да съм на плюс. Добре че на единия дадох 2 а на другия пет лева, колкото и да се мръщеха. Познаха ми едно голямо нищо, но пък ме похвалиха че "скоро" съм щял да дръпна напред, каквото и да значи това. Айде идвайте, че на единия тефтера му беше запълнен приходи, пърдон, с клиенти. Айдее, зарибявайте се, че и аз искам да изкарвам минимум по 200 на ден от човешката притесненост пред бъдещето. Обещавам, няма да съм гнусен и гаден като некои уроди, няма да ви "откривам" родови проклятия и черни магии, само хубави неща ще ви казвам. А вие въодушевени от мен трябва да се напънете поне малко и да ги постигнете. Обичам ви милички бъдещи клиентчета, на батко пълното джобче. Насаам народеееееее! Много искрено ВАШ: Предвижд НОСТРАДАМУСОВ КОЧОВСКИЙ ДЖУНАЕВ ВАНГАЛЕЕВ! Ухахахахахахахаха......

# 370
200 лева на ден....ама ти не се развиваш правилно  Grinning някои вземат хилядарка само да ти чукнат едно яйце в челото....

# 371
  • София
До didiela:
Мира живее и приема в София. Ако желаете да ви дам телефоните й, моля, пишете ми на лични.

# 372
  • София
200 лева на ден....ама ти не се развиваш правилно  Grinning някои вземат хилядарка само да ти чукнат едно яйце в челото....

Това е само началото, докато се "специализирам" - от начинаещ мошеник да стана завършен такъв. После ще вдигна тарифата. Така че чакам ...............................

# 373
Не използвайте темата за подигравки. Тук пишем сериозни хора, които искат взаимно да си помогнат. Моля, ви стига с тези подигравки и глупости.

# 374
Да,все пак темата не е "За и Против ясновидците" Peace

Общи условия

Активация на акаунт