Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 194
  • 742
  •   2
Отговори
# 675
  • София
до NIKOLINANIC- кутията ви е пълна,затова ви пиша тук
Здравейте! И аз в продължение на една седмица й звънях всеки ден по 3-4пъти. Ами разговорът беше много кратък. Каза ми,че имам  2 изпита,които ще взема. Че имам по-малка сестричка. Това е така. Попита ме кога ще я поканя на сватба,защото ме виждала госпожица и до 1,5-2г съм щяла да се омъжа.
В крайна сметка-говори много по-малко за мен самата(което е вярно) и за бъдещето,което очаквам да се случи.
А и нали ви казвам,че целия разговор беше 2-3мин и тя само 1мин ми обяснява,че предния ден е гледала до късно(имала е клиенти) и че в момента,в който говорихме-пак при нея е имало 2 момичета,които са чакали да им гледа.
Каза ми много малко неща и не мога да направя извод дали познава или не,но пробвайте,на вас може да отдели повече време Simple SmileУспех и ще чакам да споделите резултати! Simple Smile

Благодаря за отговора!
Явно леля Искра ще ме научи да бъда търпелива....трябва да си взема опуска, за да се свържа с нея. Предполагам, че много съфорумки й звънят и затова тя не си вдига телефона.

# 676
  • София
до NIKOLINANIC- кутията ви е пълна,затова ви пиша тук
Здравейте! И аз в продължение на една седмица й звънях всеки ден по 3-4пъти. Ами разговорът беше много кратък. Каза ми,че имам  2 изпита,които ще взема. Че имам по-малка сестричка. Това е така. Попита ме кога ще я поканя на сватба,защото ме виждала госпожица и до 1,5-2г съм щяла да се омъжа.
В крайна сметка-говори много по-малко за мен самата(което е вярно) и за бъдещето,което очаквам да се случи.
А и нали ви казвам,че целия разговор беше 2-3мин и тя само 1мин ми обяснява,че предния ден е гледала до късно(имала е клиенти) и че в момента,в който говорихме-пак при нея е имало 2 момичета,които са чакали да им гледа.
Каза ми много малко неща и не мога да направя извод дали познава или не,но пробвайте,на вас може да отдели повече време Simple SmileУспех и ще чакам да споделите резултати! Simple Smile

Благодаря за отговора!
Явно леля Искра ще ме научи да бъда търпелива....трябва да си взема опуска, за да се свържа с нея. Предполагам, че много съфорумки й звънят и затова тя не си вдига телефона.

Аз много лесно се свързах с нея Simple Smile Удпех Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 677
  • Хасково
Аз също говорих с Карла, и при мен нещата бяха като при mireto, нямаше нещо което да го каза и да не е така. Без да задава въпроси и да подпитва, почти през цялото време тя говореще.

# 678
Това го намерих преди малко и реших да го споделя с вас! Peace

Врачката

„Женен мъж те иска, бе момиче,

ала трябва да му кажеш сбогом.

И от днеска – да не го обичаш,

че жена му ще те вкара в гроба.

Остави го да си пие бира.

Остави го мъката да пие.

Ти от тъмни тайни не разбираш.

Тебе светлите ще  те затрият.

Бягай, докато не те открадне.

Стръмно е сърцето му, побързай

и се спри където ти е равно.

Иначе... видя ли този възел?

Тъй ще ти е вързана душата

пряко към пръстта, обезкрилена.

Всичките ти думи ще са вятър,

а животът ти ще е без вени...

Правиш се на вещица, обаче

наобратно – ангелски ги вършиш.

Като може стих да те разплаче,

може и любов да те довърши.

Не ти ща парите, дай да пуша.

И си тръгвам малко... завистлива.

Знам, че няма как да ме послушаш.

Но така пък ще умреш красиво!”

# 679
Здравейте, днес говорих с Карла.Аз мога да кажа че съм доволна.Това което ми каза за минало и настояще е така,а за бъдеще дай боже да стане.През цялото време говореше без аз да задавам въпроси .Когато приключи да говори  нямаше какво да попитам, защото тя ми каза всичко което ме интересува.Някой от нещата се припокриваха с това което ми казаха Стефка и леля Искра.Не съжалявам че я потърсих.

# 680
  • София

Врачката

Остави го мъката да пие.

Поздравления! Страхотно е!!!  Simple Smile

# 681

Врачката

Остави го мъката да пие.

Много точно е казано,това е предупреждение към всички които са тръгнали да развалят семейства Simple Smile

# 682
Много точно е казано,това е предупреждение към всички които са тръгнали да развалят семейства Simple Smile

Точно това имах предвид,след последните стреници, в които така настоятелно се питаше за някой който прави такива магии! Twisted Evil

# 683
Здравейте, днес говорих с Карла.Аз мога да кажа че съм доволна.Това което ми каза за минало и настояще е така,а за бъдеще дай боже да стане.През цялото време говореше без аз да задавам въпроси .Когато приключи да говори  нямаше какво да попитам, защото тя ми каза всичко което ме интересува.Някой от нещата се припокриваха с това което ми казаха Стефка и леля Искра.Не съжалявам че я потърсих.
от снимката й, която видях, мисля, че може да й се разчита  Peace

За любовните магии - те са временни, да не говорим за влиянието, което може да окажат на евентуални деца... по-добре някакъв ритуал за отключване на късмет  Peace

# 684
Кординатите на Карла: karla_6@abv.bg. След името има долна черта.Пишете на пощата там ще разберете как се действа!

Успех на всички!!!!:)

Ето тук е дадено как да се свържете с Карла. Получавате с/ка където да преведете 10 лв и се уговаряте за удобно и за двете страни време.
И не забравяйте да пишете отзиви след това добри или лоши, няма значение.

# 685
Здаравеите, отново съм аз. Имам въпрос за Исмаил ходжа от село Крайще. Първо, от това, което прочетох в интернет излиза че човекът е на 90 години?!? Някои срещал ли се е лично с него? И последно, но първо по значение, къде е това село Крайще? Гледах карти, намерих само някакво Горно Крайще, но никъде не се споменава област Якоруда? Или не е област? А запазва ли се час при него предварително? Как приема?

Много ще съм благодарна, ако помогнете с предложения и съвети.

# 686
  • София-в сърцата на моите деца
А когато ,говореше с нея ,трябва ли да имаш и камера, за да те вижда по скайпа? newsm78

# 687
Аз лично не съм включвала камера,а и тя не поиска.
При Стефка също говорих по скайп,но камера не съм включвала.
Значи не е задължително да имаш,ако това е въпросът ви.

# 688
  • София-в сърцата на моите деца
Да,това ми е въпросът? PeaceДали трябва да ми вижда?

# 689
Да,това ми е въпросът? PeaceДали трябва да ми вижда?
Карла не иска снимка, пита за трите имена и рожденна дата.

Стефка гледа по снимка, без имена и дати  Peace

Общи условия

Активация на акаунт