Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 60

• 51 035
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Кадри в покрепа на казаното от Ени. Фотошопа, да живее фотошопа!

Явуз гледа във въздуха въображаемия Саваш и си говори с него

Казват му някои неща от страни, ама той не се усеща

А Саваш изостави на по-заден план „ не - какво” и „нейсе – както и да е” и започна с „коркма – не се страхувай”. След което разбира се тръгва към поредния риск.
Следващите нощи трябва да се науча да чистя надписи от кадрите, че да не се разсейва човек по разни буквички като гледа любимците си. Но времето си лети-и ooooh!

Пенде, ама на мен ми е добре да си хабиш по този начин клавиатурата по-често. Laughing  За съжаление и аз не съм гледала този филм Thinking

# 662
Hug Hug здравейте

Имам питанка  Confused: някой гледал ли е филма на Стилян Иванов за Мевляна и дервишите /не знам как би трябвало да се казва/? Миналия декември се убиха да рекламират, той разказваше със страхотен ентусиазъм и гордост, че са са го допуснали да снима на места, където по принцип не пускат, и то точно в нощта на 17 декември, когато е празника на Руми...

Тук е участието на Стилян Иванов в предаването "На кафе"......, но наистина повече нищо не се чу  newsm78
http://www.dailymotion.com/video/xg8kjg_yyyyyyyyyy-yyyyyyy-yyyyy … y-yyyy_shortfilms

# 663
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Не се вписвам честичко напоследък, но ви следя изкъсо  Laughing. Почивам си с всичките красоти - за очите, за ушите, и за душата, разбира се. Много съм доволна, че ентусиазмът не ни напуска вече месеци след финала. Толкова ви се радвам на всичките.

Но сега пиша най-вече, за да изкажа своето възхищение и да споделя удоволствието, което изпитвам от разказите на Jane. И имам към нея едно предложение. Жени, ако вече не си го направила, събери всичките тези постове в един цял пътепис - разказваш много увлекателно, всичко се чете на един дъх - ще намерим къде да го публикуваме. Поздравления и съжалявам, че толкова дълго стоя на балкона, или поне не се включваше по-често.  Hug

# 664
# 665
Bennu Korel , точно това и други подобни предавания имах предвид, голяма реклама, и после нищо  Whistling или поне аз не съм чула

Ванина, с новото ти чок гюзелно хоби  Grinning /особено някои от обектите  Heart Eyes Sunglasses/ тръстиката ти май няма шанс  Laughing

и като съм почнала спама  Crazy ако може някой  да каже за какво иде реч  тук   Praynig

поне аз го разбирам, че Синан Четин /който е в журито с Нургюл в 'Artiz Mektebi'/ щял да снима сериал по "Любов" на Елиф Шафак  Thinking

# 666
# 667
Пенде, незнам с какви очи ще погледна после някои хора, но сега ми е ке-е-ф. В тинейджърска възраст съм и съм безотговорна-а-а. Все пак - ох аман, аман Joy hahaha Joy hahaha Най-трудно се справяме със себе си , нали Heart Eyes Laughing
За тези, които го пожелаха - някои екстри от 54 епизод

Саваш прибира сестра си от болницата...И слуша разговора между Назан и Яска.

И сакото и часовника са свалени:

Първо се слага сакото, след това – грижливо се връща часовникът на мястото и след това се избърсват показно и ръцете. Какво да се каже – стил

# 668
Елдо, благодаря ти , много ценя мнението ти! Grinning Grinning Grinning Това е само  една малка част от едно пътуване. През последните 6 месеца направих над 6 000 снимки от три пътувания в Турция. Понеже виждам ,че момичетата в темата ме приемат благосклонно и радушно и ме насърчават, щастлива ще съм да ви покажа още много красоти, влезли в окото на камерата ми. Всичко , свързано с Турция , започна от Аси, а Любов  и наказание ме запали не просто да  го изгледам, а да науча много за страната , за нравите, обичаите , хората, културата, историята , дори кухнята Започнах да гледам всичко , което ни беше препоръчано тук, в темите на романтичните сериали, да търся и купувам книги  от турски автори . Оказа се, че на книжния пазар непрекъснато излизат нови заглавия от автори, издавани и превеждани по много страни. Спонтанно реших докато чакаме преводите да сложа малко снимки от Ван , Коня, като се притеснявах да не вкарвам спам в темата и да не излизам много далеч от филма. Трудно ми е да го постигна , признавам.
      Обичам да пътувам . Това ме зарежда . Никога не правя шопинг - купувам сувенири, карти, графики, неща, които ще ме връщат към преживяното. Сбъдната мечта в живота ми е , че успях да измина хиляди километри в континента, към който се стремях с цялото си същество почти 30 години - Латинска Америка.  Венецуела, оттам - Панама, после Коста Рика, Никарагуа, Хондурас и Салвадор, Гватемала. В някои от тези страни се връщах и прекарах повече от 4-5 седмици.  Бях сигурна , че от видяното , преживяното и запазеното във фотоапарата ми ще излезе чудесен пътепис. Нищо още не съм направила, малко съм инертна за такава популярност. А понеже не гледам латиноамерикански сериали, не бих могла да го споделя и по начина, по който го правя тук. .
Благодаря ти много за това , което правиш за любимия ни сериал !!!! Слабичко прозвуча, но е много искрено, на Таня също изразих възхищението си от вас,  от вашата упоритост, хъс, неуморност и почтеност към всички , с които сте тръгнали по този път, от денонощния ви безкористен труд . Много хора са щастливи и дано това ви удовлетворява!  

# 669
Ако ви е интересно кой ще очаства в римейка на "Тополчице моя" да погледне,ще е съвременен сериал:http://www.youtube.com/watch?v=OaiKeRNpXAE

# 670
Ле-ле Жане, вече и ти завиждам. Пък аз чакам да се пенсионирам, че чак тогава да направя това, което ти вече си направила. Браво момиче. Постигнала си мир със себе си сигурно. Доколкото е възможно разбира се. Че и ти сигурно като всички нас си ненаситна към хубавите и интересните неща в този свят.

Илка, фрагмана към римейка дето го пускаш много интересно дизи се очертава. Какъв зеленоок Иляс и каква красавица в главната роля. Вай, вай.  Heart Eyes Laughing А мястото на Баръш Фалай направо ме учуди.  #Crazy  Второто съпруже ли ще играе или ще е Иляс на стари години като разказвач. Кога ще започне излъчването на това. Знае ли се newsm78 newsm78

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 14:39 от vanina707

# 671
Мила Jane, аз едва ли ще видя толкова свят, но много много искам. Все пак не се знае живота какво ще ми поднесе. Но много съм благодарна за това което качваш и разказваш. Много ми е интересно и следя с интерес. Че какво все едно и аз пътувам със снимките.  bouquet

# 672
  • Пловдив
Искам да попитам по-наблюдателните от мен. Нали Пелин си има любим филм. В 55 епизод Хакан го засича случайно по ТВ и й звъни - дават откъс от филма на тв екрана, та онзи зализаният с очилата, нашият господин Никой ли е? Май имат практика в сериалите да си рекламират игралното кино.

# 673
Искам да попитам по-наблюдателните от мен. Нали Пелин си има любим филм. В 55 епизод Хакан го засича случайно по ТВ и й звъни - дават откъс от филма на тв екрана, та онзи зализаният с очилата, нашият господин Никой ли е? Май имат практика в сериалите да си рекламират игралното кино.

И да си правят закачки с други режисьори или продуценти Joy hahaha От време на време разбира се и "ти на мене, аз на тебе..."

# 674
И още малко от моите нощни занимания. Най-хубавото на 54 епизод според мен е обратът в поведението на Шахито спрямо Яска:

И усещането, че трябва да започне да прави равносметката на живота си и да предава щафетата:

Общи условия

Активация на акаунт