АВГУСТинчетата ни красиви,стават вече на две години....-тема № 29

• 47 012
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Живи и здрави да са всички малки рожденици! Да растат весели, умни и добри деца, да имат слънчево детство и да са най-щастливите деца на света!  Heart Eyes

С огромни извинения за многото дечица, на които пропуснах да пиша на датата, но така стана! Зло да ги забрави!

БуболечеМече, добре дошла на Симона! Много здраво и щастливо дете да е!

Хариелка, как е София? Пооправи ли се вече?

Желая ви усмихнат ден и да сте здрави!  Hug

# 106
  • Sofia
Честит рожден ден на Венциславка, Марти и дон Тони! Растете здрави и будни, мили дечица и нека родителите ви се гордеят с вас!  Hug   bouquet  Hug
Честит празник на мамите Рени вм, Глупи и Румик!   bouquet   bouquet   bouquet

Софи днес е много по-добре, не е вдигала Т от вчера сутринта. Дай Боже и този път да сме се разминали така, само с една тревожна нощ. Тази нощ спахме и тримата като пънове, толкова бяхме изморени от предишната. И аз лепнах вируса, стегнало ме е на носоглътката и започнах веднага да взимам Инфлуцид, но нищо, ще се оправя, нали детенце ми е добре. Мъжо и той е на хапчета за гърло.

Славенка, аз още от миналата седмица, се чудех дали Софи не е лепнала някоя шарка, защото й се появи обривче на бедрото на едното краче и около 5 пъпчици на едната ръчичка. Но не бяха придружени с нищо, нито с Т, нито с хрема, нито ги чешеше. Тогава всички предположихме, че са от тортата, защото тя за две седмици покрай рождения си ден и партито след това изяде около 5 парчета торта, а откакто е родена не е изяла толкова сладко. Племенника ми също се беше обривал от торти миналата година. И така Софи се разболя чак около 5 дни след появата на тези обриви, пък и те не се разпространяват и не я сърбят, затова си мисля че не е шарка. Четох за всички симптоми на разните видове шарки, ама все не ми се връзва.

Лиде, на мене също ми се иска да я пусна Софи по-рано на ясла, за да посвикне и да се уталожат нещата, когато се роди беба, но няма как за съжаление. Тя е приета от септември и сега и да искам не мога да я дам.

Ренка, ако не сте си получили подаръка, най-вероятно другата седмица ще имате известие.  Peace

# 107
  • Варна
Честит рожден ден на Тони, Марти и Венциславка!  bouquet Да растат здрави, игриви, щастливи деца и да носят много радост на всички около тях!  bouquet

# 108
Румче да ти е жив и здрав малкия Антонио!!!

Да ви радва много и да е все така усмихнат и лъчезарен!!! А утре ще го нацелуваме  Joy Joy Весел празник!!!

# 109
  • На плажа
Честит рожден ден и от мен на дон Тони ,Марти и красавицата Венцислава,растете здрави и умни мили дечица!!!

Ние днес бяхме на РД, и Нико не спря да пита за "толтата" LaughingМного беше впечатлен от неговата и чакаше с нетърпение да си хапне и от другата Mr. GreenТолкова много е започнал да говори,че учудва всички WinkПораснах си дечицата.

# 110
Честит рожден ден на всички малки рожденници!Бъдете живи и здрави,много усмихнати и будни дечица Heart Eyes Честит празник и на техните мили майки  bouquet

Всички болни дечица да се оправят бързо и да не тревожат майките си,че няма по-лошо нещо от болно дете,да го гледаш как се мъчи и да неможеш да му помогнеш Confused
Ние сме добре,бяхме на гости при нашите и празнувахме рождения ден на Митко и там.пак с торта и приятели.Мити получи подаръци и сега те са на дневен ред.
Митко напоследък взе да се заиграва повече сам,било с коли ими с животинки(от една ферма).Колите ги нарежда на паркинг,а животнире ги подрежда и казва кое какво животно е.
Само да кажа(пак да се повторя),понеже говорите за шарки.Митко кара Варицела-при тази шарка пъпки излизат първо около ушите и врата,леко воднисти са и после стават направо на ранички и се проявява след 28-30 дни след контакт с болен.

# 111
Честит рожден ден на Марти, Тони и Венцислава  Hug Много да са здрави, умни и красиви малки де4ица, да изживеят безгрижното детство си и да не спират да радват гордите си родители  Hug 
Мили мами, весел празник    bouquet (освен наздраве да ви кажа ве4е, в този 4ас  Mr. Green   bouquet
Аз уж бързах да вляза да 4еститя на днешните рожденници и пак окъснях  Rolling Eyes Изкарахме един типи4ен английски ден - вали, пе4е, вали, пе4е.... на барбекю в приятели, с мокри 4орапки и обувки, а като за капак ни пропусна и памперса,  та то ще се 4уе   Praynig
Хари - аз пак забравих, 4е то не е концерт пожелание положението в Бг  ooooh! И последно от какво е тази Т  newsm78
Дани - ние не говорим кой знае колко, но пък ме изуми оня ден в колата си пускам един диск сигурно го мъкна от 3-4 години, та и детето в корема още го е слушал 4ести4ко, та на задната седалка се вози 4овека и си припява  #Crazy С мъжо така сме се смяли, аз 4ак се разплаках  hahaha  Joy Е, време е да го изхвърля, но като си ме кефи какво да направя  Mr. Green Та ми беше интересно как не може да говори, а може да пее  newsm78  Rolling Eyes
Поли - вие по4нахте ли реформите в градината, които мислеше да правите с площадките за децата, а за дърветата си права. Моята комшийка се ядосва на едно голямо дърво, което е в градината и, а са и го продали за не по-високо от 1,5м, а е поне 3 ве4е, а е още младо  hahaha  Joy Сега пък и е жал да го отреже и така си расте и си хубавее на фона на храсти  Mr. Green
Аз другата седмица ще опозная полският труд  Mr. Green Имаме круша в нашата градина, кяото направо се е побъркала да ражда. Толкова е отрупана, 4е мъжо и подпира клоните да не се с4упят от тежест  ooooh! Ще има яко фреш от круши, само да не ми се ос...ра от тях, 4е като бебе това ми беше резервният вариант за запек  hahaha  Joy  Mr. Green

# 112
Здравейте, мами!

Благодаря на всички за милите пожелания и тук, и във ФБ. Дано са здрави и щастливи всички деца!
Ето и нашата виртуална почерпка

Честит празник на Тони и Марти и техните майки! Честит празник и на мама Джули! Само късмет да им носи рождената дата

# 113
Честит рожден ден на Теди и на мъниците, които пропуснах тези дни! Да са живи и здрави и да радват своите родители!
Лиде, може би в нашалото на септември ще съм в Русе, вие до кога ще стоите? Много ще се радвам да се видим!  Hug
Хариелка, само като прочета, че някое детенце е болно и ми се свива сърцето, радвам се, че сте се преборили толкова бързо, но знам какво коства на родителите да си гледат болно детенцето... Ти как си? И Марти нещо е настинал ,киха и има сополки... не съм спала, че му се запушва носа и иска цица нон стоп, така се успокоява . Да те питам, ти, когато видиш, че Софи се разболява, почваш да й даваш рейсъла, нали? А звъниш ли всеки път на хомеопатката или първо пробваш с това един-два дена? Много се притеснявам дали е достатъчно това като лечение.. преди не бяха инхалатори, помпи, витамин ц, сиропи...знам, че принципа е разпичен, ама пусто му притеснение...
Амбишъс, благодаря ти за пожеланията, и вие да се радвате на Савана и да расте любознателно и палаво детенце!
Благодаря на мамите за отговорите за играчките!
Ганушке, Марти обожава книжки, стои прехласнат когато му чета, благодарим още ведднъж за подаръка!
Хайде, хубав ден на всички!

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 12:23 от italiana

# 114
  • София
Здр. и от нас. Не съм влизала от петък във форума.

Честито на всички дечица и техните родители които празнуваха в събота и неделя. Да сте много здрави и щастливи. Най-вече да сте много здрави.  bouquet  bouquet  bouquet

# 115
Честит рожден ден на Теодор на мама ra_iv!!!!!
Да расте здрав и много, много обичан!!!!

ЛИде
, все те дебна на скайп,ама нещо не те улучвам.Пиши ми като си на линия. Hug

Да ми кажете някоя готина книжка за преспиване?Вие какви четете?Валентин не се впечатлява още от това,но мисля да купя някоя друга книжка и да пробвам. Peace

ХАриелка, от какво се оказа Т?Много е висока, за да е просто така. newsm78 А ти как си?

Дани, да, отпусна ми се сърчицето и вече мога да мисля и за моренцето. Hug А Нико много сладък с това "толта-толта". hahaha Валентин още казва много малко думи.Той и батко му беше така.

За съжаление много мами вече не пишат тук.Като преглеждам списъка кой кога беше роден и ми изплуват спомените...За някои знам причините, поради които не пишат, за други не.С някои поддържаме телефонна или Интернет връзка, с други не...Но като цяло намаля колектива заради разни дрязги и конфликти,а не трябваше да е така.Та ние сме се събрали тук да споделяме радости и тревоги за най-милото си- децата и семейството!Дано да няма повече конфликти и да се обичаме всичките! Hug Hug Hug Hug

След малко ще изляза да си търся бански..Да сте виждали тюлен с бански?! Joy Joy hahaha Така и не се организирах за малка диетка,че и аз да заприличам на човек.Ама дано да сме здрави само, пък другото ще се нареди!
Хубав ден на всички!  bouquet

# 116
Здравейте и от мен! Честити рождени дни на всички мъници, които съм пропуснала! Да са живи и здрави и много весели и игриви!   bouquet Hug

Ние се завърнахме от моренцето и Казанлък. Беше страхотно  Heart Eyes, но уви - преброените дни отлитат неусетно!  Rolling Eyes Следобед отново съм на работа.  Tired Новината е, че оставих Андреа при баба й за цели 2 седмици!!  Cry За първи път откакто се е родила. Вчера голям рев му ударих на тръгване, а и през целия ден нещо като станеше дума за нея ми текваха сълзите. Знам, че ще е добре за нея, пък и за баба й, която е страшно щастлива, че ще я гледа за първи път, но никога досега не съм се разделяла с Андичка за толкова време и ми е много мъчно! Още снощи като се прибрахме по навик си мислех 'сега трябва да оправяме Андичка, Анди това, Анди онова', прааазна ми е къщата без нея. Sad НО ще гледам позитивно на нещата, защото пък макар следобедите и вечерите да съм на работа, сутрин ще си отспивам, ще си върша разни мои работи, ще захвана третата част на Талевата четирилогия (за което наистина нямам търпение) и така. Simple Smile

Хариелка, как е Софи? И всички? Вярно какво започнаха да я хващат тези летни вирусчета?? Ние на морето имахме късмет - имаше вирус из хотела, хората повръщали+растройство, но ние не успяхме да го хванем, слава Богу! Да се оправяте бързо!  Hug Иначе като споменаваш мамите, дето трябва да раждате - и Мо72 ще ражда някъде началото на септември. И те чакат момиченце. Simple Smile На теб кога ти беше терминът?

Сънчо, ейй и ти си се разписала, не мога да повярвам! И пак с лаф - "лайното-онлайн".  hahaha Joy Съвсем се забравихме с теб напоследък, ама ти вярно си Созополска хазяйка, блазе ти! Simple Smile Ние бяхме на Царево, нещо не успяхме да се организираме за разходка до Созопол, иначе щях непременно да звънна! Ха като си по-вободна вземи звънни поне да се чуем, а за виждането... то май година мина от последното...  Confused Hug

Терпсихора, случааайно нещо да имаш проблеми с мобилния?  newsm78  Hug

Италиана, до преди няколко седмици количката се ползваше само до кухнята. Откакто не взимаме тотално спряхме да я ползваме. Сега на морето и Казанлък само я разнасняхме, за всеки случай. Тя вече хич не иска да стои в нея, голям рев пада. Последните месеци гледах да я "излъжа" да седне само ако се наложеше ходене до някакво наистина далечно разстояние, но много често се получаваше като се измори по-скоро някой да я гушне за малко, отлколкото да седне в количката. Та май вече е тотално аут.

Хубава седмица на всички!  Hug

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 10:52 от ♥МамаНаПанда♥

# 117
  • Sofia
Честит празник и на днешните рожденици Еванджи Мари и Тедо! Много да слушкат, много да бъдат обичани, добри, здрави и весели дечица! Продължавайте да радвате сърцата на родителите си, мили Слънчица!  Hug   bouquet  Hug
Честит празник Рене, Ра ив!   bouquet   bouquet

Италианче, аз в началото като започнахме с хомеопатията, звънях на лекарката веднага, още при първите симптоми. Сега обаче горе-долу й схванах начина на лечение и първо започвам с Рейсъла по 1 капачка през 2 часа и ако има  подобрение и детето се оправи, не я притеснявам. Но ако въпреки приема му, детето виждам че не е добре, й се обаждам и следват нейните наставления. Понякога след като е предназначила лекарството и  на другия ден като й се обадя и й кажа какво е състоянието на Софи, веднага ми казва да я заведа, явно нещо я е притеснило в обясненията ми. Но иначе в повечето случаи се оправяме само с телефонни наставления. Тук наистина принципа на лечение е различен, даваш по-малко лекарства и на по-редки приеми, но пък затова са силни. Стоименова винаги ми е казвала "Без аз да ти кажа, нищо няма да даваш на своя глава!" Само Рейсъла е по-слаб и можем да го даваме по начесто. Понякога съм се чудела как децата можели и с водичка да се лекуват...
Всички знаем колко е притеснително и за жалост моите притеснения продължават. Както се беше подобрила, тази нощ пак с висока Т.  Sad

Янче, аз уж засега закрепвам положението с Инфлуцид, дано да прекъсна вируса при мен. Но Софи още е болна, направо  ме побърка това лято, че и с този корем и с тази тежка бременност направо ми е ад. Вярно че и Мо72 е преди мен, забравила съм да я спомена и нея. Не че не знам, просто за момента съм я пропуснала.

Славенка, Лиде, вискоката Т при Софи се оказа от адски зачервено гърло, направо алено, няма налепи, но е много червено и е с лош дъх. Една нощ вдига, после цял ден и цяла нощ няма нищо и на следващата нощ пак вдига висока Т. Тъкмо си помисля, че се е оправила и пак наново...  Sad Хомеопатичката обаче не иска за момента да сменя лекарството, с което сме започнали, защото не е хубаво така безразборно да се сменят, а и тук тези разреждания, които сега й давам, са доста силни. Та ще видим докъде ще я докараме. Досега винаги се е преборвала само с хомеопатия, дано да не стигаме до АБ.  Praynig

# 118
Честит рожден ден на Еванджи МАри!Да расте умно и красиво дете като мама!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хари, да се оправяте бързо! Hug Hug

# 119
Честит рожден ден на Теодор и Еванджи Мари  bouquet  bouquet! Пожелавам им да са здрави и да имат приказно детство!
Честит празник, Ра-ив и Рене  bouquet  bouquet  bouquet!
Честит празник на всички малчугани , които съм пропуснала тези дни!

Буболече, не знам дали успях да ти честитя малката принцеса HugДа ти е здрава и спокойна и домът ви да е пълен с радост Hug
Хари, дано и този път да се разминете с АБ и Софи бързо да се оправя Hug!
Янче, добре дошла! Радвам се, че сте прекарали добре и сте се разминали с вирусите.

Ние сме в разгара на ремонта и поради тази причина ми е почти невъзможно да се включвам. Моля, да ме извините , че не успявам да честитя навреме на всички дечица Sad.

Славенка, кога ще тръгвате за морето, че мислех утре или вдругиден да пусна подаръчето на Валката?

Общи условия

Активация на акаунт