Днес празнувахме и сега спи изморен.
Hariela, дано Софи се оправи бързичко, че винаги ми е било най-притеснено от червено гърло. Много трудно се лекува. Може да пробваш някакво компресче, но какво и аз не знам. Аз го бях измъчила Тедо с изварен компрес и му мина, но се оказа, че той помагал само при налепи, така че явно от друго му е минало и не мога да кажа от какво.
Още една новост се появи при нас - вече май не сучем / тук не знам какво имот иконка да сложа, че май още не съм си го осмислила съвсем/ То малко и с моя помощ се получи, но съвсем лекинко, като тръгнеше да цокне, което напоследък се случваше през ден два и го питах дали има още, той се дърпаше и ми казваше "няма" и то така дори и да имаше нещичко съвсем намаля и дори сам се убеди, че няма.
Някой беше споменал за количките, ние нали сме без от Нова година и въпреки, че толкова много време е пешеходец разстоянията ги минаваме със супер много помотвания. В гората е лесно, там има пътека и си ходи човека по нея, ноооооо тук в града си е бавничко

Искам да попитам какво е Рейсъл? Не съм го чувала и ми е любопитно. А като споменахте високи потенции се пресетих за една статия за Oscillococcinum е в потенция 200. На които му се чете да прочета ето този материал http://homeohelp.eu/rumenstoichevsblog/362-fenomenat-oscillococcinum.html . Може на някой да му е полезен.
Последно да попитам какво давате за закуска, че се разбудихме нещо. На нас ни омръзнаха макарони, кисело мляко с овсено ядки и други неща които му приготвях, сега по харесва принцеси с кайма, палачинки, но нямам време за тях всяка стрин- помагайте.