АВГУСТинчетата ни красиви,стават вече на две години....-тема № 29

• 47 013
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ехооо, мерси за пожеланията! Винаги сте били много милички! Нали си знаете, че въпреки че не се разписвам честичко сте ми в мислите!
Днес празнувахме и сега спи изморен.
Hariela, дано Софи се оправи бързичко, че винаги ми е било най-притеснено от червено гърло. Много трудно се лекува. Може да пробваш някакво компресче, но какво и аз не знам. Аз го бях измъчила Тедо с изварен компрес и му мина, но се оказа, че той помагал само при налепи, така че явно от друго му е минало и не мога да кажа от какво.

Още една новост се появи при нас - вече май не сучем / тук не знам какво имот иконка да сложа, че май още не съм си го осмислила съвсем/ То малко и с моя помощ се получи, но съвсем лекинко, като тръгнеше да цокне, което напоследък се случваше през ден два и го питах дали има още, той се дърпаше и ми казваше "няма" и то така дори и да имаше нещичко съвсем намаля и дори сам се убеди, че няма.

Някой беше споменал за количките, ние нали сме без от Нова година и въпреки, че толкова много време е пешеходец разстоянията ги минаваме със супер много помотвания. В гората е лесно, там има пътека и си ходи човека по нея, ноооооо тук в града си е бавничко  Grinning

Искам да попитам какво е Рейсъл? Не съм го чувала и ми е любопитно. А като споменахте високи потенции се пресетих за една статия за Oscillococcinum е в потенция 200. На които му се чете да прочета ето този материал http://homeohelp.eu/rumenstoichevsblog/362-fenomenat-oscillococcinum.html . Може на някой да му е полезен.

Последно да попитам какво давате за закуска, че се разбудихме нещо. На нас ни омръзнаха макарони, кисело мляко с овсено ядки и други неща които му приготвях, сега по харесва принцеси с кайма, палачинки, но нямам време за тях всяка стрин- помагайте.

# 121
здравейте мамчета,ние вчера си изкарахме много добре,вече сме християнчета,Тончето получи много подаръци от приятели и роднини и е много щастлив.снимки малко по късно ще кача,че още не са ми ги пратили

честит рожден ден на Теди и Еванджи,да са живи и здрави и много щастливи и игриви

# 122
Здравейте!

Шайн
, няма да тръгваме тази седмица  на море и с нетърпение ще си чакаме подаръка! Hug

Бях питала за това какви книжки четете, но май никой не ми отговори.... newsm78

Закуските и мен ме затрудняват.Филии с масло и сирене, с масло и мед, с масло и лютеница, принцеса с кайма, с кашкавал, с яйце и сирене, домашна баница (ако съм я приготвила вечерта и сутринта само да я изпека), попара със сирене, мекици .За друго не се сещам в момента.
ra_iv, дано съм ти помогнала. Hug И поздравления за отбиването.За мен това все още е мираж.... ooooh! Tired

# 123
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Днес нямаме рожденици, чиито майки да пишат тук...

Шайни, радвам се че се разписа.  Hug Голям ремонт правите вие.

Ра ив, прочетох много внимателно статията, която си пуснала. Аз никога не съм го харесвала този Осцилококцинум, не ми е помагал може би точно поради причините, които са посочени в тази статия - защото хората го ползват безразборно, без да знаят кога и как. Нашата хомеопатичка ми е забранила да купувам, каквито и да било хомеопатични препарати, разпространени в аптеките за масова употреба. Е, аз разбира се си взимам един-два за мен, които явно съм уцелила и ми помагат,но на детето нищо не пробвам. Наистина с високите потенции трябва доста да се внимава, защото могат много да навредят, когато не са използвани както трябва, спомням си случая с Беладоната при Белослава на Шайн. Ние в момента също сме на Беладона, но дозите много стриктно се следят от лекарката ни, даже вчера не ми даде да й дам последната доза, защото Софи видимо се беше подобрила и каза, че в такъв случай на подобрение, ако й дадем пак, можем да предизвикаме криза. Изобщо тук нещата са много прецизни и лекуването с хомеопатия не е шега работа, както го възприемат повечето хора, които смятат, че щом е лек от природата, значи е безвредно.
А Рейсъл е основното ни лекарство. Лекарката ни го дава за имунитет в есенно-зимния сезон всеки ден и когато се разболее Софи сме основно на него с по-чести приеми. Не съм го купувала от хомеопатична аптека, от центъра ми го дават.

За закуските няма пак да пиша, защото Софи продължава да си закусва същите неща, както преди, без филии, тя филии не обича.

Славена, Софи е още на най-бебешките книжки, с твърдите корици.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 11:20 от Hariela

# 124
Благодаря на всички за хубавите думи! Ние се прибрахме вкъщи вече, аз се възстанових напълно, Преслава поразреди любовните си "нападки" над Симона. Вече я закача само докато е будна и то повече да се сгуши с нея в мен докато кърмя, да я целува.. Научи се като е будна /респективно - гладна/ да си вре муцката в устата й, пък гладницата само чака да засмуче нещо и са едни звучни целувки  Joy

Ето и няколко снимки от нас  Heart Eyes
На час живот...
..и на половин ден..
Първото "цок".. няма да казвам че така седя 6 часа  Laughing
и първата среща с кака Simple Smile

Честито на всички пропуснати рожденници! Нека да са много здрави!  bouquet

# 125
Здравейте и от мен  Hug

От все сърце искам да поздравя дечицата, които пропуснах, нека да растат здрави, щастливи и усмихнати!   bouquet

Буболече, добре завърнали се!  Hug Много е красива Симона, желая ви всичко най-хубаво!   bouquet

Амбишъс  Hug Благодаря, добре сме.  Laughing Свършиха отпуските и отново на работа, а децата са на градина. Коки има вече 3-месечен стаж.  Mr. Green Справя се много добре, бързо се адаптира - за има-няма 2 дни.  Laughing Казва, че отива на работа в градината, а мама на работа в работата.  Laughing

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 16:51 от Дю

# 126
Здравейте, мами!

Да се похваля, че си имаме подарък от Софи и мама Лили Simple Smile Благодарим от сърце!
Явно по телепатия сте разбрали интересите на Венцислава. Две от малкото смислени думи, които казва са 'кака' и 'коки' (чанта и конче). Аз лично съм особено трогната от картичката.

Честит празник на Еванджи и мама Рене! със закъснение. Споделяйте само красиви мигове една с друга!

# 127
Честит рожден ден на Тони, Марти и Венциславка, на Теди и Еванджи!

Честито в аванс и на следващите рожденици, защото нас няма да ни има до края на месеца почти.

Нека всички августинчета бъдат много здрави през тази година, защото ще бъдат ученици Simple Smile Да бъдат много усмихнати и игриви и щастливи!!!
 bouquet  bouquet  bouquet

Буболече, госпожицата е много сладка на изписването Simple Smile
Ние за съжаление от една седмица не можем да се оправим вече с този летен вирус  Sad. Вчера метнахме и АБ., но поне се радвам, че не я докарахме до болница, слава Богу.

# 128
  • Sofia
Ренка, много се радвам, че подаръчето ви е харесало.  Grinning А за посланието на картичката още повече се радвам, че си трогната, защото там вече доста писах и зачертвах, докато най-накрая не го сътворих.  Hug

Буболече, много е сладинка Симонка.  Hug  Heart Eyes И една бузестааааа...  Hug  Hug  Hug

# 129
Днес да почерпи мама skypetia за Кубрат!!!! newsm44 newsm44 newsm44

Мило детенце, расти весело и игриво, палаво и щастливо за радост на мама и тати!!!!

# 130
  • София
skypetia - честито и от нас. Да сте много здрави и щастливи, най-вече много здрави.   bouquet  bouquet  bouquet

# 131
  • Кърджали
Честит рожден ден на Кубрат! Весело и приказно детство...
Със закъснение, да е жива и здрава и Еванджи!
При нас нищо ново.Кати си беснее по тук. Сестра ми и зет ми заминават и те за Германия. Май само ние си останахме тук, ама Краси няма никакъв мерак за чужбината, а на мен ми е малко криво че цялото ми семейство е вече там... Как да е...
Кати е станала изключително нервна. Направо не мога да повярвам на какви нерви е способна.Днеска строи с конструктора и явно не и се получава нещо,ама като почна да се ядосва, да крещи, да реве, да хвърля.  ooooh! Да се чуди човек да се смее ли.... И вчера на плодката пак така - иска да се качи на пързалката, ама не по стълбите а по самата пързалка. Веднъж успя, втори път успя, на третия - не успя. Да не ви описвам що рев, нерви, удряне и въргаляне по тая пързалка беше.Ми хората са измислили стълби бре дете, ползвай ги тях....
И от известно време е така...Нерви и бяс за всичко... Слава Богу, поне засега не се опитва да посяга на друго дете, дори  в това отношение е страшно търпелива, може някое дете да и посегне да я удари, тя няма да му отвърне...Е, положението става страшно, ако и вземат играчка, но пак не посяга, обаче така се ядосва и реве....
Има ли други деца, които да с атака пристрастени към Бейби Тв? Кати обожава да го гледа,ако питат нея може и непрекъснато. Мен хич не ми се нрави вече, ама и го пускам когато е изморена, когато скучае... Не за друго, ама просто не обича аз да я занивама с каквото и да е било. Книжките с картинки хич не се котират в къщи, а има една дузина. Ето днес отново се опитах да разглеждаме книжка, ами грам не ме отразява...Накрая чак се ядосах, ми все едно на стената говоря. А бейби тв не ми се нрави вече заради това, че научи думи на английски. То хубаво човек да знае езици, аа да научи поне малко от родния си първо. Whistling Принципно от доста време знае bye bye и си го ползва съвсем на място...Днес я гледам дават някакво мяукащо коте, и без нищо да са казали в детското чувам от нея cat...Принципно се смяхме преди нколко дни с племеничката на Краси, че тяхното лапе веднъж иим пожелало лека нощ на английски..ама работата дали е на смях...
И една музикална играчка и бях взела за рождения ден, ама не съм видяла , че е на английски.Май тя от там научи как е коте на английски...
Бях говорила с един логопед, неговото мнение беше, че няма нищо фатално в това да гледа детски на английски, щом около нея тъй или иначе звучи реч само на български...
Може би се терзая, защото и без това малко думи ползва на български, и като ми изръси една такава чужда..Ако говореше по - добре сигурно нямаше така да ми прави впечатление.. Знам, че ще се нормализират нещата, ама пусто му.... Шегувам се, че още от сега детето си е избрало къде ще живее, та се готви за там...
Буболече, сладка е Симона! Да ти е жива и здрава!

# 132
Ей майчета, то много странно било да ти няма детенцето.  Simple Smile Всеки момент очаквам да я чуя, да изскочи отнякъде, да ми се метне отгоре.  Laughing Почивам си прекрасно, сутрините са си мои, но сякаш 2-3 дни така си ми стигат и вече искам да съм си с нея.  Heart Eyes Thinking Утре и в други ден понеже почивам, а събота съм на работа чак от 17.00, направо съм готова днес след работа да си хвана колицата и директно към магистралата и Канзас. Но тук домашните ме спират.  Whistling Било хубаво да се поразделим, да съм си починела, с мъжо да сме поергенували  Simple Smile бабата да се кефела, че съм й доверила детенце за цели 2 седмици и т.н. И май ще взема да ги послушам. Как обаче ще издържа да не я видя до другата събота - НЕ ЗНАМ!  Crazy

Честит празник на Кубрат! Да е жив и здрав! Скайпетя, весело изкарване!   bouquet

Александра, хич не се притеснявай за английските думички. Wink Аз лично се кефех Анди като гледаше Бейби ТВ (и той, а после и Джим Джам й писнаха) и си дърдореше разни думички на английски, защото български просто няма как да не научи, да не кажа, че вече бая си го е научила. Mr. Green Наистина щом са заобиколени от БГ, няма как да не го научат. А английски аз лично много държа да научи и колкото по-рано, толкова по-добре, защото в детска възраст най-бързо и лесно се учат нови езици.

Буболече, да ти е жива и здрава Симона! На мен много ми прилича на Преслава като бебе. Просто си личи, че са сестри!

Шайн, Дю, Ра Ив, радвам се, че се разписахте!  Hug
Ра Ив, честито за отбиването! Леле, цели 2г си е истинско геройство!   bouquet
Дю, много са пораснали дечицата, и покрай прекрасната природа, а и тези съоръжения там си представям какво весело и активно детство имат!  Simple Smile
Шайнче, аз пак изпуснала нещо - къде пак правите ремонт, бре?  newsm78 В новия ап.?? Ние имаме да правим едно финално огромно почистване и средата на септември се нанасяме, а веднага щом го направим, и Андичка тръгва в близката ясла. Големи промени ни чакат в съвсем скоро време... Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 10:49 от ♥МамаНаПанда♥

# 133
Здравейте сладурки...Аз пак се позатрих,ама покрай това преместване пак ooooh! ooooh!
Ве4е сме си в София.в 4етвъртък още кацнахме ве4ерта, докато се пооправим в петък и айде в събота заминахме при другата баба на гости на Свищов.В4ера се прибрахме и още немога да смогна да оправя багажа, ама карай...има време.Основното е подредено.
Честит рожден ден на всички сладурковци, които пропуснах тези дни.Да са живи и здрави и много да радват своите родители.

Въпросче, някой да знае хубаво заведение/кафе/ресторант или пицария или нещо подобно/ с хубав детски кът, около Дружба, Младост или околието?

# 134
  • София
ЧРД на Кубрат! Да расте все така запален по превозните средства и все така лесно да се научава да ги управлява!

Аз набързо се включвам докато съм с 2 спящи деца, че после става лудница. Нещо е голям зор тия дни, въпреки че и майка ми помага. Явно Боби ревнува много неосъзнато или е в някакъв период, ама като се ядоса, чче нещо не му даваме или ако му се скараме и изпада в едни истерии - замеря ни с играчки, рита, удря, направо все едно е друго дете...

Иначе Ади иска все да я гушка и целува, ама по детски - направо й се мята отгоре, та все ги пазя и двамата.

А последните 2 нощи - бебата спи, пък Боби взе да ми се буди по 2 пъти да суче човека... да се чуди кой е по-голямото бебе. Пък ако не му отреагирам веднага да му дам са едни истерии и писъци - целия блок събуждаме  ooooh!

Италиянче, дойде ни подаръка днес - много благодаря. Това е едно от нещата, които си бях намислила да му купя, така че сега ще изчакам до рождения ден, за да му го дам и да видя как ще реагира Wink

Хубава вечер!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт