Ние вече сме по-добре, аз съвсем, Софи си пие антибиотика, кога пробутаме цялата доза, кога малко върне или изплюе... страшна работа е... То са молби, то са увещания, лъгане, даване на бонбони само и само да го изпие. Тя нали е свикнала всичките й лекарства да са с вкус на вода, защото все разтваряме гранулки във водичка и сега вкуса на АБ й е абсолютно непознат. Изи все още държи фронта и аз се надявам кърмата да я предпазва. Днес излизахме всички на разходка и всичко беше наред. Даже с мъжа ми сме решили да я спрем за известно време от яслата, защото направо ни побърка с това боледуване цели 3 седмици нонстоп. Много ни е малко бебето и тя като носи постоянно вируси ще се побъркаме от страхове и притеснения, а недай Боже и нещо по-сериозно да стане. Много ми е криво обаче, че ще спре яслата за известно време, толкова добре се справяше милата и така хубаво й се отразяваше...

Благодаря на всички ви, че сте ни мислили.

Елия, сестра ми също имат инхалатор "Омрон" и са много доволни от него. Купиха го, защото племенника ми е с астма за съжаление.
Дани, майстор си ти не само на картички, а и на торти. Явно си много сръчна, за да правиш такива красоти... иии много креативна.

Поли, наистина неприятно че така се разминавате с дечицата. А за буденето на Сонче, направо не ти завиждам, доста е неприятно.
Мариелче, къде се загуби? Защо не пишеш вече?
Даниа, добре дошла сред нас!

Ренка, браво на Венци, все така да ти е добричка и послушна.
Моята Софи страшно много се промени след навършване на 2-годишна възраст. Сякаш някой ми смени детето. На моменти пак си е такава миличка и любвеобилна, но стана и много лоша, ината, иска все на нейнто да е. От дете-мечта, стана дете-зверче. Все се надявам да е временно и това да са ужасните две години.

Хайде до скоро и много целувки от нас!