Ние вече сме по-добре, аз съвсем, Софи си пие антибиотика, кога пробутаме цялата доза, кога малко върне или изплюе... страшна работа е... То са молби, то са увещания, лъгане, даване на бонбони само и само да го изпие. Тя нали е свикнала всичките й лекарства да са с вкус на вода, защото все разтваряме гранулки във водичка и сега вкуса на АБ й е абсолютно непознат. Изи все още държи фронта и аз се надявам кърмата да я предпазва. Днес излизахме всички на разходка и всичко беше наред. Даже с мъжа ми сме решили да я спрем за известно време от яслата, защото направо ни побърка с това боледуване цели 3 седмици нонстоп. Много ни е малко бебето и тя като носи постоянно вируси ще се побъркаме от страхове и притеснения, а недай Боже и нещо по-сериозно да стане. Много ми е криво обаче, че ще спре яслата за известно време, толкова добре се справяше милата и така хубаво й се отразяваше...
Но ... по-добре да са ми здрави децата...Благодаря на всички ви, че сте ни мислили.

Елия, сестра ми също имат инхалатор "Омрон" и са много доволни от него. Купиха го, защото племенника ми е с астма за съжаление.
Дани, майстор си ти не само на картички, а и на торти. Явно си много сръчна, за да правиш такива красоти... иии много креативна.
Поли, наистина неприятно че така се разминавате с дечицата. А за буденето на Сонче, направо не ти завиждам, доста е неприятно.
Мариелче, къде се загуби? Защо не пишеш вече?
Даниа, добре дошла сред нас!
Дано се чувстваш добре тук. Виждам че очакваш още едно щъркелче. Ренка, браво на Венци, все така да ти е добричка и послушна.
Моята Софи страшно много се промени след навършване на 2-годишна възраст. Сякаш някой ми смени детето. На моменти пак си е такава миличка и любвеобилна, но стана и много лоша, ината, иска все на нейнто да е. От дете-мечта, стана дете-зверче. Все се надявам да е временно и това да са ужасните две години.
Като стане на 3 си искам пак добрата София.
И тя много намали храненето. И все с уговорки се храним, все с молби, преди беше такова добро прасенце мамина тя, а сега е голям каприз. Хайде до скоро и много целувки от нас!
Вечерта само хапна около 180 грама мляко с грис. Ако и това не беше изял тотално щях да се побъркам. И става все по-зле. Не знам колко време може така да не яде
Поне вода пие и АМ вечер, та да не се обезводни. Доки каза да не го насилвам, сам ще прояде, ама колко време може да изкара така на по 3 бисквити дневно?
.... може само майките да излезем някоя вечер на по бира
Че нещо много ме завъртя живота изведнъж - работа, ясли, болести .... имам нужда от разпускане малко 

.много добра оферта ни направиха,но не можем да си позволим да я имаме,въпреки че аз съм 50 на 50

. а тези нагли
и хубаво да си го излекувате , че ние пролетта нали лежахме точно с такава диагноза в Педиатрията 5 дни. незнам как се е влошило състоянието му , но ние бяхме с мн. вискока Т и ни се възпали колянната става та и не можеше да сгъва крачето , лоша работа 
.Този път поне май си имаме основателна причина на червеното ни гърло и хремата. Избива ни 18-ия кътник даже е пробил венеца. Цяла вечер не спа мили, кашля-кашля. И пак изтървахме театъра той е през една седмица в сряда, и ние точно тогава болни
. Току посвикне там и се успокои и сега ето пак от сряда до неделя в понеделник пак яко рев ще е