ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 3

• 31 797
  • 727
  •   1
Отговори
# 675

Да, футболен мач  Peace има и интервю- http://www.gpupdate.net/en/videos/1877/vettel-visits-fc-barcelona-s-camp-nou/

Снимки от представянето на Мерца  Grinning

Днес са започнали тестовете... бях забравила  Crazy  Whistling

До обяд най- бърза обиколка има Себ  Peace

Графика на пилотите през четирите дни:

Red Bull - Vettel, Vettel, Webber, Webber
McLaren - Hamilton, Hamilton, Button, Button
Ferrari - Alonso, Alonso, Massa, Massa
Mercedes - Schumacher, Rosberg, Schumacher, Rosberg
Lotus - Grosjean, Grosjean, Raikkonen, Raikkonen
Force India - Hulkenberg, Hulkenberg, Di Resta, Di Resta
Sauber - Perez, Perez, Kobayashi, Kobayashi
Toro Rosso - Ricciardo, Ricciardo, Vergne, Vergne
Williams - Senna, Bottas, Maldonado, Maldonado
Caterham - Kovalainen, Petrov, Petrov, Kovalainen
Marussia - Pic, Glock, Pic, Pic

п.п

Плами Hug писали сме заедно  Wink

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 18:50 от iulyia

# 676
Дженс на наградите на Brit Awards, вчера  Grinning

Ииии...   Mr. Green

# 677
  • Варна
Новите тестове стартираха  Crazy

малко снимки и от мен
от днешните тестове:

а това е от вчерашните:  Mr. Green

Големото Джони, как сЪ е натокЪл  Joy, на връчването на брит наградите ...малкото не го видЕх до кака си  Whistling

Сега прочетох за Лотус, че няма да участват до края на тестовете заради проблем в шасито им  Thinking ... много неприятно, много ....

# 678
  • София
Оооуууууу, получих сърцетуп от Жонката....nice, very nice! Абеееее, Жонка, дай си номера на коафьора в съседния бокс....(на Риана ли дава награда?)

Кофти за Лотус - уф, нямам време да прочета новините Sad, уикенда ще наваксвам.
Целувки на всички!

# 679
# 680
  • Варна
брютроооо  Crazy

тази сутрин големото Джони смени малкото в тестовете, чИстито  Crazy

ето клипчета с големото Джони, за всички които си го пожелаха:

и от награждаването на брит наградите:

и разсъждения на малкия и Нандолетко, след като приключиха техните участия във 2торите тестове:
Алонсо: Вече няма голяма разлика в управлението с новото окачване

Хамилтън: За два дни направихме повече километри от миналата зима

# 681
А в бокса на Дженсън днес цареше английско спокойствие  Wink

Като цяло от тестовете до сега се очертава ясно едно - няма промени в техническите изисквания към болидите, които Нюи да не може да прескочи на един крак. ЗА радост на редбулистките ни тук и за съжаление на всички останали.

Ама нали надеждата ни умира последна - цял сезон ни чака!!!   Peace

Ей го неговото пате и хич не е грозно:

Май вече започвам да свиквам с вида им:

bouquet

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 02:41 от Спаска

# 682
  • София
Добре де, какво стана със счупените носове? Аз ли съм недоскив нещо?
И най-важното - къде е снимаката с Нандо  Crazy

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 13:50 от Lana

# 683
  • КиТ
Мдаа нали на ферарито беше резнат носа Thinking,сега много остър ми се вижда от тази снимка  Shocked Crazy Joy Joy Joy

# 684
Лане, снимка с Нандо нЕма и тоз път Sad

В дните, в които бяхме на пистата, караше на Пламиту човекът, а нашият си беше вкъщи. Пък Овиедо е далече от Барса, а и не вървеше да се изтресем на гости непоканени  Mr. Green

Радостта този път беше от Дженсън наблизо:

Инак носовете са си патешки. Бяха изкарали пред боксовете старите коли да им се радваме (да беше шампионска нашата, да е за радост, а то ...). И Макларънът е стария. Криеха новите още. Шпиономанията е голяма  Wink

Ето тук се виждат малко човки и дупета:

Не се търпи вече, да вземат да почват стартовете, пък каквото ще да става Simple Smile

# 685
  • КиТ
ООО ми не снима ли Дино тогава  Flutter Flutter Flutter така в болида не се види,искам от близо  Mr. Green

# 686
  • София
Лане, снимка с Нандо нЕма и тоз път Sad
Лошо! Черна точка  Wink

В дните, в които бяхме на пистата, караше на Пламиту човекът, а нашият си беше вкъщи. Пък Овиедо е далече от Барса, а и не вървеше да се изтресем на гости непоканени  Mr. Green
Е защо да не върви - вече нали е свободен, сигурно майка му е добра домакиня  Joy и посреща гости Crazy

# 687
  • Варна
 Joy, ай, ай, ай  снимки от Барсааа ... Спас, как е "стреснала" с неначупените носове в началото  Joy
Нооо, и аз съм на мнението на Ланка, че е трябвало да се врътнете и до Овиедо  Crazy  Joy ....

Аз продължавам да съм в шах и мат с тестовете  Thinking ...
...наште много спокойни, че и навъртели обиколки колкото за последните три години не са въртели  Mr. Green ... много са ми смесени чувствата и сигналите (...от кораба майка най-вече  Joy )

Все се надявам на Нюи да му са убегнали джаджи и иновации, с които да имат свръх предимство ...или каквото и да е предимство  Mr. Green
От Ферари пък ми се струва, че добре и бързо се ориентират с новостите по колата ...даже им симпатизирам за този рисков ход ... не мога се позная, че пиша това  Mr. Green
Интересни са ми Мерцедес ... голяма ми е чуденка с какви "хитрини" под капак се крият ..

последното което четох, че Ред Бул и Ферари са с един ден по-късно на тестовете,
регулярно те трябва да бъдат меджу 1ви -4ти март, но те ще бъдат между 2ри-5ти март ...
не мога да намеря инфо, какво е станало с Лотусите и техните шасита  newsm78
Спаси, нещо клюки за тях  Crazy?

# 688
Joy, ай, ай, ай  снимки от Барсааа ... Спас, как е "стреснала" с неначупените носове в началото  Joy
Нооо, и аз съм на мнението на Ланка, че е трябвало да се врътнете и до Овиедо  Crazy  Joy ....

...
не мога да намеря инфо, какво е станало с Лотусите и техните шасита  newsm78
Спаси, нещо клюки за тях  Crazy?

Мдам, сори за "стрясъка", трябваше да пиша по-внимателно, а не набързо, на крак!  Simple Smile

По въпроса за Лотусите цари шпионска тишина в ефира. Прокраднате се само единични непотвръдени слухове. Проблемът май е в предното окачване или трансмисията, но дали?
Има изказани предположения, че специалистът по карбоновите влакна, който "откраднаха" от Ред Бул е подходил не особено правилно към задачата за намаляване на теглото на автомобила.

Лотус са поискали разрешение за индивидуални тридневни тестове, за да наваксат пропуснатото. Отказали са се от първоначалната спосителна идея да ползват старото шаси и Ерик Булие твърди, че са намерили разрешение на проблема.

# 689
Колко е хубаво да си имаме "шпионин" на тестовете  newsm47

ФИА не разрешава на Ред Бул и Ферари да тестват на 5-ти- връщат се към първоначалния вариант от 1-ви до 4-ти, със всички останали...

Май и Лотусите изгоряха с допълнителните дни...  newsm78

Истинска каша с тези тестове  Crazy

Маруся не са минали един от тестовете на ФИА и ще пропуснат последните тестове- http://f1.f-e-n.net/index.php/url59394

При  HRT, вече всичко е наред и се надяват да тестват поне 2 от 4-те дни- http://f1.f-e-n.net/index.php/url59336

Анелка, много сладки маци  Grinning Това да не са Джонитата... в люта битка...  Mr. Green или в моментен изблик на лИбов  Mr. Green

п.п

Пламии, сега видях, че и ти си различна... отново  Wink Много романтично  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 14:37 от iulyia

Общи условия

Активация на акаунт