Звездни компромати-107

• 63 160
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
Яяя кой е най-богат - Джей Зи. Блазе и на Бионсето Simple Smile

http://infonews.bg/?p=2201

То и Бионсето не е бедно  Wink
Миналата година му подари Бугати Вейрон за ЧРД!

# 631
Селена Гомез на концерт в Ню Йорк
Пресни снимки на Хелена Бонъм Картър
Блейк Лайвли на филма
http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 632
Защо не си направите тема за Иван и Андрей и там да си обсъждайте цялата им пародия на водещи и мъже!!  Crazy

# 633
  • Cyprus, Пловдив
Извинявам се,но може ли и на мен профила на Ирина на ЛС  Praynig

# 634
  • София
Защо не си направите тема за Иван и Андрей и там да си обсъждайте цялата им пародия на водещи и мъже!!  Crazy

Абсолютно  Peace

# 635
# 636
  • София
Kaкъв странен фотошоп на Българската Анджелина  Thinking или аз не съм на ТИ с анатомията  newsm78
Много странна анатомия наистина, това ребърце ли какво се води  дето стърчи така newsm78

# 637
Ееее,Катерината Евро прекалява! Не й отива на годините май-малкото!  Naughty

# 638
Тя не си ли беше оправяла гърдите  Rolling Eyes

# 639
Ми май ги е "оправила"  Laughing

Разбирам,че има по-млади от нея,дето изглеждат много по-зле. Но някак си...на годинките не й ходи. Има някаква граница. Не можеш все да се правиш на купонджийка,да посдкачаш,да се лигавиш,да ходиш по цици..Време й е да се кротне. Все пак може да е баба вече.

# 640
  • Варна
Не виждам с нещо да е прекалила Катето Евро. Харесва и да се пече по монокини- пече се. Не съм чула изрично да са забранили монокините все още по нашите плажове. Какво значение има на колко години е, щом така се чувства добре жената?

# 641

Оле, ако знаеш аз колко бабички видях на плажа по монокини  Shocked, че даже и дядо с прашка видях  #Crazy Катето е просто страхотна на такъв фон. Да, знам, че е известна и т.н., но повярвайте ми тези бабички не бяха и дядото също, но това не им пречеше на бабите да ги замятат, а дядото да ми се дупе  Sick Shocked

# 642
  • София
Какво й се възмущавате на Еврото?! Надали е молила някой да я снима така. Не е тръгнала сама да си навира циците в очите на когото и да било. И както се вижда, не се разхожда на централния варненски плаж, а е на закътано място.
Аз, когато ходя на плаж, не заглеждам народа и не правя коментари относно визията на някого, тъй че никой не ми пречи заради начина, по който изглежда.

# 643
Не мога да я понасям Еврото, има ужасно поведение по принцип, но не мисля, че има нещо лошо да се пече така. Всеки е свободен да си почива и да си гледа кефа.  Никой не ни кара да и гледаме снимките Simple Smile

# 644
Добре,разбрах  Grinning Ще се изразя така:

По мое мнение не е приемливо това. Така става ли  Wink

Общи условия

Активация на акаунт