Кой какви сериали гледа? - Тема 4

• 51 377
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Аз с интерес следя    how i met your mother  и също така the big bang theory.   Simple Smile

# 106
  • София
Аз гледах тази комедийка и ми беше забавна, ако имам време ще я следя - New Girl S01E01. А и харесвам Зоуи Дешанел.
Много добър, сега го изгледах - интелигентен, забавен, а краят ме разби с изпълнението на  "Time of my life" Peace

# 107
  • София
Нали?
Аз общо взето рядко харесвам и гледам комедии.
От вървящите в момента гледам Двама мъже и половина /добре, че смениха Чарли Шийн, беше ми скучен до безобразие/, Теория на големия взрив, Мелинда и Джоуи и Raising Hope.

# 108
  • София
Нали?
Аз общо взето рядко харесвам и гледам комедии.
От вървящите в момента гледам Двама мъже и половина /добре, че смениха Чарли Шийн, беше ми скучен до безобразие/, Теория на големия взрив, Мелинда и Джоуи и Raising Hope.
Мелиса, Амидала, Мелиса Crossing Arms. Точно тоя сериал ли сбърка Mr. Green.
Гледах днес и първата серия на 9-ти сезон на Двамата мъже. Очаквах малко повече от Аштън, но да видим

# 109
  • София
Да, бе, да, сори    Embarassed
Гледам в момента Шепот от отвъдното и нали там е Мелинда ...   Blush

И аз очаквам повече от Аштън, макар че и голия му задник стига засега ...  Mr. Green

# 110
  • София
Аз пък никъде не го видях, бяха го покрили нещо Mr. Green

И този сериал го дават в жанр фентъзи
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=280438&hit=1

# 111
  • Разпиляна във въображението
Направих си предварителен и неокончателен списък

Supernatural
Suits
Castle
Glee
Grey,s anatomy
Hawaii5-0
House MD
Laying game
Fringe
White collar
Pretty little liars
Дневниците на вампира
Тайният кръг
Никита
Person of interest - ще му дам шанс
Клуб Плейбой - поне още една серия
Terra Nova
Alphas
Switched at Birth
Unforgatteble - поне още една серия
Charlie's Angels - свалила съм серията, но не съм я гледала още. Има субтитри.
The Walking Dead

Българските
Стъклен дом
Под прикритие
Столичани в повече
Седем часа разлика

Шоутата... май няма да ги изреждам Thinking

Някои не са започнали. Не съм написала тези, които свършиха.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 22:12 от Miriel

# 112
  • София
Miriel, The Walking Dead не виждам в списъка.

Аз гледах първата серия на Revenge, добър трилър, и той ми хареса  ooooh!

Между другото на Unforgatteble и Ангелите на Чарли видях реклами, че ще ги дават по ЕйЕксЕна.

# 113
  • София
Revenge беше със Сара Мишел ли? И аз искам да го погледна, но ми останаха за тая вечер Alphas и Lost girl и не знам дали ще смогна. 

# 114
  • Разпиляна във въображението
Miriel, The Walking Dead не виждам в списъка.

Аз гледах първата серия на Revenge, добър трилър, и той ми хареса  ooooh!

Между другото на Unforgatteble и Ангелите на Чарли видях реклами, че ще ги дават по ЕйЕксЕна.

Вярно, пропуск. Слагам и него. Не се сещам кой от епизодите ще е написан от Стивън Кинг Thinking

# 115
  • София
Ringer е със Сара Мишел, но нещо не ме грабна.
Revenge повече ми хареса.

# 116
  • в морето до колене
Revenge и на мен ми хареса. Засега е в тестов период - поне 3 епизода  Simple Smile
Но най-забавното беше, че попаднах преди две седмици на Pre.Air вариант на пилотния епизод. И в него ролята на бащата се играеше от друг актьор  Shocked
Досега само бях чела за такива случаи - например, че в пилотния епизод на Parenthood ролята на Сара е изпълнявана от Maura Tierney... Но е съвсем друго да видиш такова нещо с очите си. Не съм имала време да направя по-подробно сравнение / дали има видими разлики в монтажа, в репликите...
Но ми се стори интересен факт и реших да го споделя с вас  Peace

# 117
  • София
Значи не знам какво им става тази година на тв... доста епизоди изтекоха преди официалните премиери.

Ангелите на Чарли нямат шанс при мен, ама ни-ка-къв!

От българските вероятно ще следя Седем часа разлика. Много съм доволна, че вече има и бг сериали.

# 118
  • в морето до колене
Значи не знам какво им става тази година на тв... доста епизоди изтекоха преди официалните премиери.

Ваня, не мисля, че е чак такава мистерия - нарича се World Wide Web  Mr. Green
По принцип скрийнинги за журналистите се правят винаги.
Преди просто е имало по-малко технически възможности за хората, които са имали достъп, да разпространяват материала. Сега куцо и сакато пуска торенти, чак аз се изкушавам вече.... пък определено слагам себе си в категорията на "сакатите"  hahaha

# 119
  • София
Мда, аз мисля, че специално новите сериали нарочно "изтичат", за да се види предварително накъде ще тръгнат - гледаемост, рейтинги, брой даунлоудвания на торентите ...

Общи условия

Активация на акаунт