Кой какви сериали гледа? - Тема 4

• 51 380
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Напомням, че вчера започна втори сезон на Hawaii Five-0 и четвърти сезон на Castle.
Също започнаха новите сезони на Двама мъже и половина, Как се запознах с майка ви и 30 Rock.
Днес започва трети сезон на Глий.
От криминалетата днес започват NCIS и NCIS LA, утре Criminal Minds и CSI.
Утре започва и трети сезон на прословутото Модерно семейство /ще взема най-после да го изгледам  Simple Smile/.

# 91
  • София
утре почват и новите на Големият взрив Wink

# 92
  • у дома
Започнах да гледам тези
The Secret Circle / Тайният кръг http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=6270
Ringer/ Двойник http://www.escape-bg.net/torrents-search.php?search=Ringer%2F+%D … dead=0&lang=0
Харесват ми и ще си ги следя.

# 93
The secret circle - започвам го, струва ми се, че ще е интересен.

Lost girl - аз от преди си го следя, тези дни видя, че е започнал втори сезон.

# 94
  • Разпиляна във въображението

Почвам и този.
Кери Уелс(Попи Монгомъри), загадъчна бивша детективка, с рядко заболяване, което прави паметта и толкова безупречна, че всяко място, всеки разговор, всеки радостен или сърцераздирателен момент е завинаги внедрен в ума и. Не е като да не иска да забрави – тя не може; с изключение на едно нещо: детайлите, които ще спомогнат да разреши убийството на сестра си. Кери се е опитала да загърби миналото си, но тя неочаквано е съюзена с бившето и гадже и партньор, детектив Ал Бърнс(Дилан Уолш) от полицейският участък на Ню Йорк, когато тя дава консултация, за случай с убийство. Нейният екип включва Детектив Майк Котело(Майкъл Гастън), дясната ръка на Ал; Детектив Ро Сандърс(Кевин Ранкин), най-новият член на екипа; и детектив Нина Инара(Дая Ваидя), едно дръзко, улично — умно ченге. Връщането на работа, след почивка, се отразява учудващо добре на Кери. Въпреки обърканите си чувства към Ал, тя решава да се присъедини към екипа за постоянно, като детектив, разрешаващ убийства — най-вече, неразрешенотото убийство на сестра и. Всичко, което трябва да направи, е да си спомни.

# 95
  • София
Започна Person of Interest S01E01 на Джей Джей Ейбрамс с участието на Майкъл Емерсън и Джеймс Кавийзъл.
Това определено ще се гледа  Grinning

# 96
- изгледан първи епизод. Ще видим накъде ще тръгне историята.

Ужас, списъкът ми нараства прогресивно.

Амидала, сега и твоя ще добавя. Ще трябва да си водя записки. Whistling

# 97
  • София
Хахаха, и аз така  hahaha

Този с плейбойчето интересен ли е?
Аз такива със сюжет развиващ се в 60-те, много-много не харесвам  Confused
Пък и четох, че рейтингите на пилотния епизод са били убийствено ниски, та най-вероятно няма да продължи много.

Аз гледах тази комедийка и ми беше забавна, ако имам време ще я следя - New Girl S01E01. А и харесвам Зоуи Дешанел.

Още един нов, с продуцент Дрю Баримор - Charlie's Angels S01E01.

# 98
  • София
От изброените ще гледам само Person of interest. Дано само да не е нещо като The event или Flashforward и да продължи само един сезон. J.J като взима звездите от Лост, защо не покани някъде и Джош Холоуей Mr. Green

# 99
  • София
... или Матю Фокс?  Grinning
А де, и аз това питам?!?

Между другото Тери О`Куин се появи в сериала на Дениъл Дей Ким - Хавай 5-0  Simple Smile

# 100
Започвам сега да гледам 2 broken girls, добре започна 1-ва серия.
Гледам Съпругите, Свръхестествено- Heart Eyes , Двама мъже, По-добре с теб (много сладурско сериалче), Теория на големия взрив, Луда любов (за жалост вече няма да го дават Cry ), Тайният живот на американския тийн.
От БГ- Стъклен дом, 7 часа разлика, Столичаните и сега ще гледам Етажна собственост hahaha . Все се каня да изгледам Под прикритие...

Обожавам сериалите, Dirt много, много ми липсва, Агнешко също...

Май обичам разни лиготийки Blush

# 101
Ringer
и
Prime Suspect

На първо четене /серия/ изглеждат доста прилично  Simple Smile

# 102
Хахаха, и аз така  hahaha
Този с плейбойчето интересен ли е?
Аз такива със сюжет развиващ се в 60-те, много-много не харесвам  Confused
Пък и четох, че рейтингите на пилотния епизод са били убийствено ниски, та най-вероятно няма да продължи много.

Не залагам големи надежди на зайчетата, да си призная и аз нещо не мога да харесам тази "епоха". Дори прехваления MadMen не ме заинтригува. Еди Сибриан участва. Иначе добре му се получава изгледа. Laughing

# 103
Двама мъже и полувина ми е любим сериал

# 104
Някой знае ли нещо за филма "Bedlam" ?

Общи условия

Активация на акаунт