Кой какви сериали гледа? - Тема 4

• 51 368
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • Разпиляна във въображението
И още един отпаднал - The Playboy Сlub e прекратен само след 3 серии заради катастрофално ниски рейтинги.
Още не се знае ще бъдат ли излъчени останалите заснети епизоди.

Ти днес само ме радваш. Свободното ми време се увеличи с още 40 минути на седмица.

# 166
И още един отпаднал - The Playboy Сlub e прекратен само след 3 серии заради катастрофално ниски рейтинги.
Още не се знае ще бъдат ли излъчени останалите заснети епизоди.
Жалко за готината идея  Shocked
За мен е необяснимо защо големите телевизии продължават да се лакомят и да вземат явно неподходящи сериали за тях, само за да им теглят брадвата след 3-4 серии кофти рейтинг.
Ако това сериалче вървеше по кабеларка, със сигурност щеше да изкара поне един кратък сезон 12-13 серии.

# 167
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, момичета Simple Smile
Едва сега ви открих ... Прочетох набързо тази тема ..., ама и вие много закодирано си говорите, защото се разбирате с половин дума Simple Smile , а на мен доста неща не ми станаха ясни  Embarassed
Та, моля за малко помощ ...: Гледат ми се исторически сериали ... като Тюдорите ..., но да мога да изтегля и субтитри на БГ ...  Embarassed
Благодаря ви предварително за препоръките и помощта!!!  Hug

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 16:19 от la vida loca

# 168
  • София
Има тема за историческите филми. Там се обсъждат и някои сериали.
Тук общо взето се пускат новини за премиери и подобни.

# 169
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Мерси, ще я потърся и ще попитам и там  Hug

# 170
  • София
Ringer ми хареса, днес изгледах първите 3 серии. Има идея в сериалчето, интересно ми е защо едната сестра иска да премахне другата. Hart of Dixie също започва обещаващо, само че тази Рейчъл  не си я представях много като докторка, може би трябваше да изберат друга актриса

# 171
  • София
Списъкът от сериалите, които следим в къщи е дълъг, но искам да похваля този - Breaking Bad, рейтинг в IMDB 9.3, напълно заслужен.  Peace

# 172
  • UK
Ох, моя списък стана ужасно дълъг този сезон... Нямам време за нищо. С приоритет е Glee, после и Army Wives като започне, но целия списък за следене изглежда така:
Army Wives
CSI
CSI: Miami
CSI: New York
Glee
Gray's Anatomy
House
Mad Men
Person of Interest
Ringer
Terra Nova

Отделно съквартиранта гледа Ангелите на Чарли, The Clone Wars и още какво ли не вкъщи. Ужас.

# 173
Списъкът от сериалите, които следим в къщи е дълъг, но искам да похваля този - Breaking Bad, рейтинг в IMDB 9.3, напълно заслужен.  Peace

Уау, 9.3 си е сериозен рейтинг. Благодаря , че сподели.

# 174
  • София
МГМ, има тема за Тера нова!

Аз дори не мога да си съставя списък... щото като включа и всички британски сериали  Crazy

# 175
  • UK
Аха. Simple Smile

Аз забравих Being Human, който не знам дали ще гледам догодина, Доктор Кой не гледам, но забравих и Торчууд, а Тайният дневник свърши.

# 176
  • София
Гледах двата излезли епизода на Homeland и само мога да кажа - много силен сериал.
Много добре изградени образи още от самото начало.
Клеър Дейнс - перфектна в ролята на леко психясала невротична агентка на ЦРУ.
Деймиън Люис - отново уникален /както беше в Life/ като завърнал се от 8 годишен плен войник. Не съм ходила в казарма, нито на война, но направо усетих ужаса, кошмарите му, травматизиращите спомени.
Морина Бакарин - толкова различна от студенокръвната извънземна кучка от V.
Малко в повече е приповдигнатия патриотизъм само, но то е типично за американските филми, та сме свикнали с него.
Не съм гледала 24, но мъжът ми каза, че прилича малко на него.

# 177
  • Разпиляна във въображението
24 е страхотен сериал. Хубавото при него е че държи в напрежение без прекъсване и знаеш, че всичко свършва за един ден. Целият сценарии е написан от началото до край и си сигурен, че в последния епизод нещата ще си дойдат на мястото и всичко е разплетено.

Homeland още не съм го почнала, въпреки че е свален

# 178
Ето и сериалите, които гледам:
CSI Miami, Dr. Quinn Medicine Woman, Merlin, Parenthood, Castle, El barco.

# 179
  • София
Аз вече и secret circle мога да прибавя към моите...

Общи условия

Активация на акаунт