Кой какви сериали гледа? - Тема 4

• 51 428
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Харесва ли ти? Аз още нямам мнение...

# 181
  • София
харесва ми... аз обичам вещерски Simple Smile но все си мислех, че е излязъл цял сезон, а то толкова малко Simple Smile
русалката ме изненада да я видя в такава роля Simple Smile

# 182
  • София
Аз не съм я гледала в другата, но мисля, че тази и отива

# 183
  • София
аз покрай детето по дисни ченъл съм гледала Н2О, иначе, да тази й отива Simple Smile изобщо приятен актьорски състав са.

# 184
  • Разпиляна във въображението
Май и това ще го пробвам

## Резюме : Кметът Том Кейн (Келси Грамър) седи като паяк в центъра на Чикагската мрежа на мощта; мрежа, която е изградена чрез споразумение с хората. Те искат да бъдат водени; те искат споровете да бъдат разрешавани, работата да бъде разпределяна и лоялността да бъде наградена. Ако той може да постигне това чрез заблуди и грешни морални ценности – нека е така. Стига да свърши работата, хората се правят, че не виждат.

Въпреки, че е най-ефективния кмет в скорошната история, дегенеративно мозъчно увреждане откъсва всичко от неговите ръце. Той не може да се довери на паметта си, на най-близките си съюзници, даже на самия себе си.

Жената на Кейн – Мередит (Кони Нийлсън) не знае нищо. Техният брак е брак на изгода. Кити Онийл (Катлийн Робъртсън), консултантката на Кейн, има своите подозрения, но не се намесва. Ира Стоун е политическия съветник на Кейн. Тя е завършила своето образование с не много добър резултат и затова не смее да каже нищо. Единствено Алис (Хана Уеър), която е дъщеря на Кейн, има шанс да узнае тайните му. Това ще е най-трудния мандат за Шефа.

Оттук е взето - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=283197&commen … s=1#startcomments

# 185
Ми това въпросът е какво не гледам?-Pretty Little liars,The Vampire Diaries,90210, The Lying games,Friday Night Lights,The Secret Circle,Revenge,Gossip girl -такъв тип общо взето и още има  Laughing Laughing Laughing криминалните не са ми любими, също и медицинските, историческите са ми най-на сърце. Simple Smile

# 186
  • UK
Миналия уикенд изгледах каквото е излязло от Hart of Dixie и започва симпатично, мисля да го гледам. Категоричната липса на всякакъв талант от каквото и да било естество у Рейчъл Билсън малко ме дарзнеше в началото, ама му свикнах и сега просто изглежда естествена някаква такава и ми харесва. Simple Smile

# 187
  • София
Прибавям Grimm и Once upon a time  и двете ми харесват за сега.

# 188
  • UK
О, да, и Once Upon a Time. Simple Smile

# 189
  • София
а някъде дали нещо се е чуло за втори сезон на Bedlam и Еpisdes?

# 190
  • Пловдив
Тъкмо и аз влизах да прибавя към списъка ми Грим  Peace

А този хубав ли е

# 191
  • София
Ами те само 2 епизода се излязли, но до сега ми харесва, голяма приказка си е Simple Smile

# 192
  • Пловдив
Мерси, ще ги изчакам да се съберат още серийки да ги гледам накуп през ваканциите им по Коледа  Sunglasses

# 193
  • София
да, така е най-сладко, то до сега по-точно ни запознаваха с историята, кой кой, защо и как се е стигнало до сегашният момент, сега очаквам да се разгърне вече.

# 194
  • UK
Май всички, които сме го гледали, сме го харесали. Отрицателно мнение не видях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт