Кой какви сериали гледа? - Тема 4

• 51 431
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Миналия уикенд изгледах каквото е излязло от Hart of Dixie и започва симпатично, мисля да го гледам. Категоричната липса на всякакъв талант от каквото и да било естество у Рейчъл Билсън малко ме дарзнеше в началото, ама му свикнах и сега просто изглежда естествена някаква такава и ми харесва. Simple Smile
Гледам го и аз, защото е свежо попадение. Единствено още ме дразни леката посредственост на главната героиня и неспособността ми да си е представя като лекарка, и то хирург. Но другите герои са интересни.

# 196
  • UK
Аз харесвам кмета и онзи русолявия, дето не му знам името. Мистър пърфект с перфектната годеница малко ме дразни с перфектността си, и не мога да разбера с кого ще я събират Зоуи, ама ми е разтоварващо и неангажиращо и ще си го следя. Simple Smile

# 197
  • София
О, русото барби ми е отврат. Зоуи искам да я сватосат със съседа-барман, ама да видим

# 198
  • UK
И аз съседа барман съм харесала. Русото Барби си е отврат наистина, но ми харесва този стил, 50те, ама е много кльощава и малко кобилеста в лицето.

# 199
Някой гледа ли The Killing ? В момента го тегля, пък да видим Simple Smile

# 200
 The Killing е страхотен сериал има доста интересен и заплетен сюжет.Чакаме  втори сезон.

# 201
Препоръчвам ви Ringer ,Revenge и Pan Am прилични сериали.

# 202
  • София
Препоръчвам ви Ringer ,Revenge и Pan Am прилични сериали.
Подкрепям. И трите ги следя Peace

# 203
  • Разпиляна във въображението
Само първия и третия не съм започвала.

# 204
The Killing е страхотен сериал има доста интересен и заплетен сюжет.Чакаме  втори сезон.

Мерси, почвам го Simple Smile

# 205
  • Варна
Unforgettable някой гледа ли го че не мога да му намеря суб за последните 2 епизода-препоръчвам го

# 206
  • на изток от рая
И аз съм фен на "The Killing". Може ли инфо кога да очакваме втори сезон?

# 207
"Очакваме завръщането на сериала през пролетта,където най-вероятно в първите 1-2 епизода ще се изяснят нещата за убийството на Роузи и ще се започне нов случай."- от форума на замунда.

# 208
  • София
"The Killing" -изгледах вече първите 2 серии, не очаквах да е толкова добър Peace

# 209
Започнах много приятно сериалче How to Make It in America. Препоръчвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт