Кой какви сериали гледа? - Тема 4

• 51 441
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • Somewhere far away
За времето си беше голяма атракция, наистина. Жалко, че е само един сезон... много ми се гледа продължение, щеше да е много хубаво да видим същите актьори отноово, пък макар и след повечко годинки!

# 46
Присъединявам се към вас, от анкетата си отбелязах комедийни, медицински и свръхестествените, следя Хаус, Анатомията, TVD, Fringe - чакам новите сезони.
Докато чакам реших да загледам още нещо, изгледах Gossip girl, много ми хареса и сега и тук чакам. Някой може ли да ми препоръча нещо подобно....... или нещо ново Simple Smile

# 47
  • София
Идвам да препоръчам "Strike back". Британски е, малко е тежичък не е за разпускане, но на феновете на сериали тип "Spooks" би се харесал.
http://www.imdb.com/title/tt1492179/
Тази седмица започна втори сезон с две серии по синемакс.

# 48
mimeto_tanita, пробвай One Tree Hill, Greek. Wink

# 49
  • София
И аз съм за Greek, чак не очаквах да ми хареса толкова подобен сериал Rolling Eyes
Иначе е свършил де, с 4-ри сезона

# 50
  • Пловдив
mimeto_tanita, пробвай One Tree Hill, Greek. Wink

Освен тези препоръчвам и Glee , O.C. ,Veronika Mars и горе-долу Pretty little liars

# 51
  • София
Момичета, препоръчайте сериал, подобен на Flashpoint..

# 52
Току що изгледах последната серия от 3 сезон на "Lie to Me"  . Тим Рот е уникален, препоръчвам сериалчето с две ръце  Heart Eyes

# 53
HOuSse_baby, NellyR, благодаря, от Greek съм гледала малко, когато го даваха по Фокс и не ме грабна особено, Трий Хил също го хващах там и ми харесваше ще потърся новите сезони и ще видя как се е развил. Лятна буря, гледала съм О.С. и Вероника Марс, почнах лъжкините, но нещо не ми допадна особено, Glee ще го погледна сега, не ми е познато заглавието. Благодаря още веднъж.

# 54
За тези, които харесват комедийните сериали с британски хумор, препоръчвам The IT Crowd.
Засега има само 4 кратки сезона по 6 серии.

# 55
  • София
той е доста стар...мисля, че просто това са си сезоните...а не за сега Wink или греша? т.е. ако ще има нови - супер Simple Smile

# 56
4-ят сезон е от 2010; има информация и за 5ти: http://www.guardian.co.uk/media/2010/may/26/it-crowd-fifth-series, но явно това е засега:)
Надявам се все пак да го продължат!

# 57
  • София
оо супер щом и пети ще има Simple Smile

# 58
В момента преди всичко и само Mad Men! Велик, великолепен!

# 59
  • Somewhere far away
Lie to me  тръгва по бтв action - току що видях рекламата. Всеки делник от 16ч- много яко!

Общи условия

Активация на акаунт