Кой какви сериали гледа? - Тема 4

• 52 154
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз определено ще му дам шанс. Така в началото не ми харесаха особено и Fringe, и Person of interest ( и двата са на J.J), но я какви добри сериали се оказаха Peace

# 346
  • Бургас
Lipstick Jungle - става ли за гледане или не?

# 347
Става Simple Smile

Някой да препоръча сериалче от тоя тип Lipstick Jungle, Cashmere Mafia, Gossip Girl?

# 348
  • София
Става Simple Smile

Някой да препоръча сериалче от тоя тип Lipstick Jungle, Cashmere Mafia, Gossip Girl?

Аз ти препоръчвам Jane by design - съвсем нов е и определено му предричам добро бъдеще  newsm10

# 349
Can Can, мерси, тъкмо и аз си го бях намерила и се канех да гледам първа серия Wink

# 350
Става Simple Smile

А аз горещо, направо парещо, ти препоръчвам Gossip Girl.

# 351
  • София
Става Simple Smile

А аз горещо, направо парещо, ти препоръчвам Gossip Girl.
Тя търси сериал подпбен на него Wink

Заинтригувахте ме с Jane by design сега си го дърпам Simple Smile Щото нали са  ми малко всички сериали дето следя Laughing

# 352
Оп, моя грешка Embarassed Извинете.

# 353
  • София
Някой да има идея кога ще стартират новите сезони на Бедлам и Епизоди? четох за януари, но той почти мина и замина....

# 354
Препоръчвам сериала Switched at birth - показва колко различно могат да разсъждават две родителски двойки за един и същ проблем Simple Smile Препоръчвам с две ръце Simple Smile

# 355
  • Разпиляна във въображението
Влизам в Замунта и хоп... хубава изненада. Нов сериал с Кийфър С

Сериалът се фокусира върху живота на един баща /Кийфър Съдърлънд/ и неговия син, който страда от аутизъм. Всичко се променя, когато мъжът открива, че синът му може да предрича събития преди те да са се случили. (описанието е взето от Замунда)
Заели са се със субтитрите.  Grinning

# 356
  • София
Да, този го коментирахме преди известно време. Дано да е хубав Praynig

# 357
  • Разпиляна във въображението
Ако не се лъжа някъде видях коментари, че рейтингът му е задминал тези на Алкатраз и Тера Нова. Субтитрите са на 20%. До няколко дни ще са готови. Някой, ако го гледа, да сподели с една-две думи дали е добро начало спрямо споменатите два.

# 358
Аз бих го оценила като равностойно. Но  мен и Тера Нова и Алкатраз ме заинтригуваха силно в началото. Според мен бомбастичния си рейтинг Touch дължи в не малка степен на Кийфър Simple Smile

Всъщност търсех сродни души да споделя колко съм разочарована от спирането на Prime suspect. Наистина не разбирам логиката (четох, че е бил с нисък рейтинг и все пак.. ) -  страхотни персонажи, до един! Чудесни диалози, прекрасно свеж и интелигентен  хумор..Как може?  Sad

# 359
Много ме зариби Touch. Нямам търпение за втората серия.

Общи условия

Активация на акаунт