Майденли, недей така де. Сега да очаквам Йоана като порастне да ме подлуди ли, заради сегашното си спокойствие
В интерес на истината и аз съм го чувала това, но като порастне Йоана тогава ще мога да кажа дали е вярно.Хелън, с тая снимка на Алекс - само майка не можах да излъжа. Всички други до сега се връзват, но майка още докато я видя и вика аааааааа това не е Йоана

Йоана и тя реве със сълзи. Шунче наистина изглеждат все едно ги тормозим тез деца. Тя като изпадне в нейните си истерии и нито чува, нито вижда и чак се напъва да вика по-силно. После съседката ме пита що реве бебето, ама аз вече й казвам да го пита него, що пита мен
Чин, има кенгуро 0+ доколкото знам с твърд гръб и подложка за глава. Такова с мек гръб не ти препоръчвам да ползваш скоро, но ако ти е с твърд гръб и щом Нико си държи главата според мен няма да е проблем.
Бухта, така е. Крачетата трябва да са в поза жаба. Аз като нося Йоана я хващам за памперса точно и я подпирам на мен и крачета й се разкекерват.
Като в хайдушкия виц накрая хвърлям лещата и вадя пържолите 
(нямаме брак), искам детето да е кръстено, а дали ще вярва и в какво... като порасне сам ще реши. 

. Забелязала съм, че тук определено не е цифромания както в Пловдив или Варна - и на двете места съм живяла, има си разлика. Толкова съм доволна, че дори не се сетих да гледам да купя нещо за себе си - все за детето гледам, от страх да не остане лишен, миличкия
. А след като пихме кафе на пъпа на центъра и видях, че е 0.69 лв. - направо съм доволна 

Та такива неща... Ако си си намерила вече и повечко познати майки из Плевен, съвсем ще се почувстваш добре