"Август месец е вече тука, Юнчето весело почна да гука" - тема 3

• 27 186
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
Ще пиша на бързо, че пак изчезваме.
Майденли, недей така де. Сега да очаквам Йоана като порастне да ме подлуди ли, заради сегашното си спокойствие  Hug В интерес на истината и аз съм го чувала това, но като порастне Йоана тогава ще мога да кажа дали е вярно.
Хелън, с тая снимка на Алекс - само майка не можах да излъжа. Всички други до сега се връзват, но майка още докато я видя и вика аааааааа това не е  Йоана  Joy
Йоана и тя реве със сълзи. Шунче наистина изглеждат все едно ги тормозим тез деца. Тя като изпадне в нейните си истерии и нито чува, нито вижда и чак се напъва да вика по-силно. После съседката ме пита що реве бебето, ама аз вече й казвам да го пита него, що пита мен  Mr. Green
Чин, има кенгуро 0+ доколкото знам с твърд гръб и подложка за глава. Такова с мек гръб не ти препоръчвам да ползваш скоро, но ако ти е с твърд гръб и щом Нико си държи главата според мен няма да е проблем.
Бухта, така е. Крачетата трябва да са в поза жаба. Аз като нося Йоана я хващам за памперса точно и я подпирам на мен и крачета й се разкекерват.

# 466
Здравейте! Днес Явор също е много истерясал и така и не успявам да сложа апартамента в ред поне отчасти. Сега пратих тримата мъже да се оправят в спалнята, но отново трябва да съм тиха, че малечко от нищо се стряска  Rolling Eyes Отгоре на всичко за първи път купувам леща, която не може да се свари сума време Sad Като в хайдушкия виц накрая хвърлям лещата и вадя пържолите Simple Smile
И той плаче със сълзи отдавна - то е страшна работа, като си отвори устата, реки се леят Simple Smile))
Дарка, ти също беше разранена в началото, та наистина е възможно да имате юздичка. Може би просто юздичката е по-малко изразена - аз също вече не съм разранена.
Мейдънли,  Hug Липсваше!
Ани, дано днес имате само хубави емоции!
Бразилка,  Hug Много хубава питка!
Стефан уж е в отпуска от днес, така че може и да е поемем нанякъде за ужас на баща ми. Но ако останем, май ужасът ще е за мен!
П.П. Върнаха си ми Явора, явно се е държал много прилично  Joy

# 467
Да се включа и аз по темите..

Ани2, и Нико е истерясал от снощи..  Rolling Eyes

За кръщенето- мисля да го кръстя на годинка. Ще е хубаво времето и достатъчно голям да опъне брадата на попа  Laughing  Вярваща съм, не безумно, но и без това с баща му живеем в грях  Wink (нямаме брак), искам детето да е кръстено, а дали ще вярва и в какво... като порасне сам ще реши.
Символа на  православната хр. вяра е децата да се кръщават от малки, "да израстват с вярата". При други подрелигии на хр. е точно обратното, трябва да пораснеш, да опознаеш за да повярваш....  

За сълзите, плаче със сълзи от много малък, дори не ми е направило впечатление от кога точно..  Thinking

Деси, купих на Чико с твърдо гръбче, и все пак ми е притеснено. 0+ е иначе.

Мейдънли, ах, дано си права. Иначе има и по-зле от мен, с по-ревящи и тръшкащи се, но все пак.. на моменти и на мен ми иде да истерясам с него.

Бухтичке, мерси ! Да не се притеснявам значи Simple Smile

дарка, съчувствам ти, а и на младежа...
Аз въобще не стоя, когато му бият ваксина, излизам и ги оставям с баща му да се оправят, много ми е жал за малките душички.

Изчезвам...
отиваме при бабището, дано ми издържат нервите.

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 14:25 от chin

# 468
БУХТИЧКА, какво си преживяла  Hug

ШУНЧЕ, ЧИН, дано се успокоят юнаците!

АНИ2, бързо изчезвайте нанякъде Hug

АНИ, весело и без премеждия!

БРАЗИЛКА, чудна пита!

Аз пък искам да кръстя Дара още през октомври, след всичко, което ми се случи newsm78

# 469
  • Пазарджик
...
mimsat, не е това, цялото зърно побелява, както при натиск, без по края не повече от 1 мм. обръч. Аз съм добре, благодаря. Т.е.  по-добре Simple Smile Нямам Т, грипните болки отминаха. През нощта пак ме тресе, ставах вир-вода. Тази сутрин много успешно нацелих ъгъла с брадичката, съдя по по-силната болка и това, че после почти не напипвах буцата. Още е червено и боли, пак се образува буца между кърменията, но вярвам, че ще отшуми.
Наистина е чудесна идея това, което правите - към всяка отчетна да има консултанти от ЛЛЛ. Ние имаме късмет с Анна2, но други може би нямат, а бърза и адекватна помощ е безценна. Аз толкова съм чувала за мастит, как ставал за часове буквално и пак като ми се случи се шашнах вчера и добре, че бяхте вие. Благодаря ви, момичета   bouquet

Бyxта,

до колкото разбирам не изпитваш болка при появата на това избледняване на зърното?

Радвам се, че се чувстваш по-добре и че температурата е спаднала. Нормално е мястото да е болезнено, но пък ти се справяш чудесно със ситуацията.

Благодаря ти за милите думи - за нас е важно, че успяваме да ви даваме нужната информация и подкрепа,  за да вземете най-правилното решение във вашата ситуация.  Hug

# 470
Здравейте, мамчета  Hug
ние се завърнахме от разходка. Явно да съм в Плевен си има и своите добри страни - моята приятелка ме заведе на някаква детска борса - невероятно ниски цени има  Wink. Успях да купя на Алекс суперско горнище с цип и качулка - откога искам само  newsm44. Забелязала съм, че тук определено не е цифромания както в Пловдив или Варна - и на двете места съм живяла, има си разлика. Толкова съм доволна, че дори не се сетих да гледам да купя нещо за себе си - все за детето гледам, от страх да не остане лишен, миличкия  Grinning. А след като пихме кафе на пъпа на центъра и видях, че е 0.69 лв. - направо съм доволна  Flutter
Магнет, добре дошла, нядвам се да си редовна, за да те опознаем  Hug
Maidenly, похвално е , че изкарваш Виктор и в студените дни, мен все ме е страх, особено когато духа  Peace
Бухта, радвам се, че успя да се оправиш - и аз наскоро бях с температура и то от тая гадната - 37.5. Но Алекс оправи нещата, е , и един парацетамол помогна де Simple Smile
Шунка  Hug, не ги слушай - кърмата ти е хубава, не давай АМ. Дано малкия Макс днес е по-спокоен Simple Smile
А н и, и аз се бях замислила за професионална фотосесия на малкия, но не съм разучила за Плевен. Иначе във фейсбука имаше една страница - казва се "Калина ме снима" - там видях уникални снимки. Ако искаш разгледай - мисля, че жената пътува и може да дойде до Шумен. Аз също ще видя - ако не се лъжа 100 лв. беше цената  Peace Иначе се надявам премеждията при вас са приключили благоприятно и вече се наслаждавате на заслужената почивка Simple Smile
Деси, аз ще покажа на мама снимката на Йо  Laughing, да видим... Браво на твоето мамче, познава си внучето Simple Smile
Чин, аз имам едно кенгуру с твърд гръб и подложка за главата, но ме е страх още да го ползвам. Но пък Нико е по-голям... Просто като го сложа вътре имам чувството, че му се получава голямо напрежение между крачетата... Но и аз ще питам педиатърката кога мога да го ползвам.
Дарка, дано бебчо не вдигне температура... Peace
За кръщенето споделям мнението на Чин - идеята е да израсте с вярата детето... Аз не съм кръстена, с таткото имаме брак, но само граждански. Мисля си догодина, живот и здраве, да се кръстя и да направим църковен брак както и да кръстим и малкия.
Ани2  Hug, Явор как е? Ако имате възможност - отидете някъде, починете си Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 23:14 от helen 30

# 471
Хелен, благодаря ти за инфото за Калина. Ще се опитам да я открия.

Кенгуру и аз искам да си купя, след като не успях да се сдобия със слинг. Кое кенгуру е хубаво? Това на Чико хубаво ли е?

Днес на плажа си изкарахме страхотно. Бяхме само двамата с Ивко, а татко му и Никола обикаляха барчетата и сенките покрай плажа. Сега си почиваме малко и ще излезем към Несебър тази вечер.

Аз все още слагам Никола да спи само върху калъфка. От кога се започва да се ползва малка възглавничка? С баткото започнах да ползвам доста рано. И на 2 години вече искаше да спи на възглавниците на които ние спим.

# 472
Здравейте!Влизам набързо,че при нас спокойствие няма.Баткото,който си е все още бебе и той  много ревнува и всяка минута е за него.
Искам да кажа а А н и за фотосесията.Тук във Варна има една много добра.Давам ти линк да разгледаш ако искаш:
http://mamanamalena.com/?page_id=245
http://namalena.blogspot.com/

И аз се питам за кенгурото има две от снаха ми но не съм ползвала с по-големия и не знам дали ще ми е удобно.
За сълзите и Краси отвреме на време плаче със сълзи,но в повечето случаи без.

Бухта много неприятно звучи,дано скоро се оправиш!

Чин,страхотен е Нико.

разсърди се нещо баткото..иска и той да пише  Grinning  ....ставам

# 473
  • София
Благодаря момичета за посрещането   bouquet
Кити, Чин написа как се казва момчето ни..компенсира моя пропуск  Wink А теб те видях веднъж с Ваче в градинката при Света Троица-аз минах за малко с малкия, и Дара ти видях тогава Heart Eyes
Чин аз още се притеснявам за кенгуру,иска ми се да стане по-голям и тогава,но ти си преценяваш, на  ортопед ходи ли? Той също може да даде съвет дали може от веднага да го започнеш с кенгуру.
Ние днес миткахме из Панчарево,много летящи гадини,много нещо и какво му стана на Жоре не знам но такъв рев удари насред заведението в което бяхме,че направо в чудо се видяхме,после заспа но...той милия сега едни капки са ни изписали-за всеки случай,преди ваксината,че я отложи за идната седмица заради нослето-малко секрети имаше....и сега от тези капки носът му  е черен отвътре,егати капките, а как цапат.... newsm78

# 474
МАГНЕТ, радвам се, значи и аз съм видяла малкия Жоре и е време пак да се видим Wink

# 475
Калина наистина прави страхотни снимки, да Simple Smile
Магнет, Коларгол сигурно са ви изписали - наистина цапат и не се перат, не знаех, че и на толкова малки бебета ги изписват. Като цяло сравнително безобидни - съдържат сребро (някакво сребърно съединение беше де, ама забравих какво точно  Embarassed), но не бива да се използват повече от седмица, че изсушават и могат да разранят нослето. Вие спретнахте групата, като гледам Simple Smile
Хеленче, нещо е нервен Явор тези дни - яде си ръцете нонстоп, не е от глад, иска да го разнасяме... Брат му, миличкият, се старае да спечели поне част от вниманието и цели театри разиграва  Sunglasses Та такива неща... Ако си си намерила вече и повечко познати майки из Плевен, съвсем ще се почувстваш добре Simple Smile
Криси, не ти е лесно и на теб...
Чинче, успех при офиц. визита Simple Smile
Кити,  Hug
Наистина много хора изчезнаха, дано си почиват...

# 476
  • София
Магнет, Коларгол сигурно са ви изписали - наистина цапат и не се перат, не знаех, че и на толкова малки бебета ги изписват. Като цяло сравнително безобидни - съдържат сребро (някакво сребърно съединение беше де, ама забравих какво точно  Embarassed), но не бива да се използват повече от седмица, че изсушават и могат да разранят нослето.

Същите,да Коларгол-те се правят в аптека и са годни 7 дни..а аз ще му ги сгалам до вторник,тогава вече няма да се размине ваксината  Rolling Eyes

# 477
Момичета,привет Simple Smile

Влизам само да ви кажа,че сме ок.Оправяме се малко по малко Simple Smile В понеделник ще кръщаваме Никола и съм под пара да организирам нещата.Много ви целувам и се надявам скоро да наваксам с четенето Simple Smile

# 478
  • София
МАГНЕТ, радвам се, значи и аз съм видяла малкия Жоре и е време пак да се видим Wink
Ами хайде  Grinning Ние сме всеки хубав ден там...Simple Smile

# 479
Добър вечер мамчета. Hug
Магнет,добре дошла сред нас.
Да ви питам колежки имат ли бебоците ви на мястото където е бита ваксината топчета.На Матея избиха и на двете крачета с големина колкото 20 стотинки.Правя компресчета с риванол,но приемам и други бабини рецепти. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт