"Август месец е вече тука, Юнчето весело почна да гука" - тема 3

• 26 938
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте..

А н и, аз взех на Чико и се надявам да е хубаво..

Магнет, водих го на ортопед, но той нищо не каза.

Момичета, мисля, че е време за среща, а ?  Simple Smile

Силвия, Нико няма топчета... само на рамото.

Вещи, радвам се, че сте добре.

Хелън, честита ви покупка Wink

На Никола гънките на краката не са еднакви, знам, че това не е критерий, но според вас трябва ли да се притеснявам, предвид това, че ортопеда каза, че всичко му е наред?  Thinking
На едното краче има 4 гънки, на другото 3.

# 481
  • София
Привет  Simple Smile

Хаха, Деска, споко, те по подразбиране момиченцата са кротички  Simple Smile

Чин, и аз имам нужда от кенгуру, искам да го слагам Виктор така, че да гледа към света, да не го нося все. Имам на Чико, но ми е много трудно да си го слагам, хич не го схващам, все се омотавам с него  Simple Smile Търсихме нещо по-просто и в един магазин ни казаха, че е още малък за такава поза, заради главичката, че не е достатъчно стабилна. Забравих вече след колко месеца казаха, че може  newsm78

Ани2, значи яденето на ръцете може да означава скукааа, знаех си аз  Simple Smile И наистина като почна да го разнасям ги оставя. Ама вече ръцете ме болят, а тепърва ще тежи повече..

Хелън, Плевен е много хубав град, ще свикнеш, ще си намериш приятелки и още повече ще ти хареса  Hug

Магнет, и ние днес се метнахме до Панчарево. Въобразих си, че сме на морето  Laughing Но си е приятно де.

Виктор също плаче със сълзи и аз съвсем пък вече не издържам да плаче, сърцето ми се къса, а като не мога да го успокоя като тази вечер и откачам. Забелязвам, че той е най-крив когато му се спи.
Аз официално обявявам косата ми за изправена и безобемна, все имах надеждици, ама вече не. С пяна и дифузер става иначе хубав къдрав ефект, ако има кой да се занимава, де.

# 482
Здравейте,майчета Hug
Преди да успея да ви изчета, ще си задам въпросите, че едно притеснение пак...Ще се опитам да съм кратка...От известно време поне по веднъж на ден на моят Георги му се гади, не повръща, но това гадене е мъчително за него...Обикновено се случва преди някое кърмене и аз реших че нещо не ми харесва гърдата...Да, ама днес се случи няколко пъти и то не преди кърмене, даже единия път беше легнал...Той е единствено на кърма, не пие дори вода...Давам Вигантол...Реших да попрегледам листовката му...Там пише, че странични реакции от приемането му са гадене, повръщане, сънливост и т.н.А аз толкова съвестно му го давам...За сега го спрях, обадих се на доки и тя се съгласи да го спра, но каза, че няма идея какво може да му е #2gunfireТа искам да ви попитам, тези които давате Вигантол де, има ли при вас някакви странични реакции? И другото - по колко време през деня спят ангелчетата ви...Наш Георги май доста си поспива...Буден е час, два и се унася...Днес спа от 14 до 17.30 и в 18.30 отново заспа...Верно че само за час, но...струва ми се доста поспалив... newsm78
Чин, и аз зная, че гънките не са от значение, така че не се вкарвай във филми...След като доки ти казва, че всичко е ОК, значи е така Peace
Хубава вечер на всички  bouquet

# 483
Чин, остави гънките, не са важни... Навремето може и да са ги гледали, но вече си има съвременна апаратура, а и вярвам, че Нико е заведен на добър ортопед - щом той е казал, че е ок, значи е ок  Hug
InsaidConfused а нашата педиатърка ми препоръча очно Вигантол да взема, че в момента е на Деавит  newsm78. Иначе на Алекс не му се гади, само днес го забелязах един път, ама и повърна малко един път и аз си помислих, че е преял малко... А и аз го давам сутрин... Нека другите споделят.
Maidenly, и на мен ми е много трудно да го сложа самичка в кенгуруто - ама направо не мога без помощта на мъжа ми... Ама аз си мисля, че на нашия му е рано още....
Силвия, и Алекс няма топчета, ама аз и на раменцето не намирам топченце от БЦЖ...  newsm78
Вещи, да разкажеш после как е минало кръщенето Simple Smile

Искам и аз на среща с вас ... Sad

# 484
helen 30 , и аз го давам сутрин Вигантола...Не съм сигурна, че гаденето е от него...Търся причина Sad

# 485
Мейдънли, след 4-тия месец можеш да го слагаш с гръб към теб.
Аз първо го слагам в кенгуруто, после го слагам на мен.. успях сама, не знам как Wink

Инсайд, Георги спи съвсем нормално, поспалив би бил ако не се будеше да яде, ако спеше през целите 3 часа пауза. Ако между две хранения, поне 2 пъти на ден стои буден около час- час и половина, то всичко си е нормално, а той стои дори повече, така като чета. Не се притеснявай  Hug
За Вигантола и гаденето- хубаво е, че си го спряла, но по какво разбираш, че му се гади?   newsm78
Когато Никола повърне, той го прави все едно между другото, без позиви за повръщане и спазми.

# 486
Чин,когато на Георги му се гади, прави физиономия, сякаш ще повръща, изплезва езиче напред, но не повръща...имам чувството, че се задушава Cry

# 487
Инсайд, заведи го да го прегледат ако се притесняваш.
Детето на моя приятелка също вади езиче така, покашля, ще кажеш се дави, той обаче е на 4м  и го прави за да му обърнат внимание..
На мен ми беше много странно, но на детето нищо му няма, а той до ден днешен го прави.

# 488
Чин, и аз мисля да го заведа на лекар, но според  нашата педиатърка детето е здраво...Тя няма против да ми даде направление, но аз не съм наясно за какъв специалист да поискам newsm78 Embarassed

# 489
ИНСАЙД, и Дара много спи... и ми се случва в последно време да направи такива физиономии на гадене и да повърне малко, но докато я храня newsm78, след което в 50% от случаите продължава да суче newsm78, да не говорим пък, че през нощта аз я будя да яде, но това хич не ме радва, искам си лакомото момиче Confused тая нейна диета ми се отразява зле на нервите...

ЧИН, и Дара непрекъснато се плези и плюнчи newsm78

ВЕЩИ, радвам се, че сте добре, хайде да разказваш за кръщенето, защото и аз искам да последвам примера ти!

# 490
  • Варна
Чин, зарежи гънките. Гледат се, но всичко се вижда на ехографа. Това е информация от въпросната лекция с ортопеда.
Ани, и аз щях да ти препоръчвам MamanaMalena. Тя снима във Варна, но е доста натоварена, не знам за кога ще успееш да се вредиш. Тази година има годишнина, беше пуснала ваучери с промоция и знам, че до септември някъде си беше запълнила графика. Но ти си звънни и питай, де. Аз се каних, каних да взема и да заведа двете деца и накрая пак изпуснах. Но и как ли щяха да накарат каката да позира ........ Аз уж съм с хоби фотография - една читава снимка не мога да й докарам, откакто е на собствен ход, а за дребния време не ми остава.
За кенгуру - моето е Бейби Бьорн Актив - това е серията с допълнителна подпора за кръста. Много лесно се "монтира" бебето, Калоян дори не се буди, ако е заспал. Като ходя до яслата така го нося, в магазини понякога. Главата му просто ляга върху мен, има си подпора да я държи, ако е буден и изправен. Но е рано да гледа напред със сигурност.
Ана2, имате си ревност? 1 час истерия у нас тази вечер! 1 час дране, все едно жива я режем на парчета .......... полудявам вече и не знам какво да правя с това дете. То биваше ревност, детски пубертет и т.н., но това нейното вече надминава всичко.  Cry
Имаше още нещо, но какво ли беше .........

Хеберлеа, един  Hug съм ти приготвила от сума време и все не стигам до него Simple Smile  

# 491
  • София
Добър вечер и от мен Hug Ние днес втори ден скитаме напред назад и чак сега се доредих да прочета какво сте писали.
До сега гледахме Възходът на планетата на маймуните и е много добър филм, препоръчвам ги Laughing
Гледам заговорили сте се за кенгуру, и аз реших, че ще ми трябва за зимата и се чудя какво да си взема. Може ли да ми препоръчате добро newsm78
Кой питаше за сълзите, Крис почти от началото си плаче със сълзи Rolling Eyes
Чин-че и на Крис не са му еднакви гънките, обаче ортопеда каза, че нищо му няма, така че предполагам не са наистина от такова значение Hug
Малее, колко много спят вашите бебета през деня...Крис днес спа от 2 до 3...и после на 2 пъти по 15 мин, това беше за цял ден....ама пък като си легне вечер в 10, та до 10 сутринта, е с 3-4 хранения де, но все пак Laughing Ако си лягах и аз с него, щях да съм и наспала се Mr. Green
Кити, вчера беше споменала, че само пипаш фонтанелата на Дара, каква трябва да е newsm78
Инсайд, и Крис се дави така понякога, все едно му се гади. Сутрин като дам Вигантола винаги го прави, а през деня когато го прави го отдавам на лигите (които са доста), понякога се дави (точно изглежда все едно му се гади и ще повърне), друг път кашля, и двете неща ги отдавам на лигите, защото винаги го прави като е легнал по гръб главата му е право нагоре, ако е настрани или е прав, никога не го прави #Crazy
Аууу, сега виждам, че вече мина 12, демек сме 14-ти и Крис става на 2 месеца Heart Eyes Бих ви почерпила, обаче нещо не мога да качвам снимки/картинки тук, пък и посред нощ с какво да ви черпя Laughing
Чин-че, добра идея за виждането, айде казвайте кога и къде, вече не е толкова горещо и можем да се видим и по обяд и повечко да се разходим Hug Сега погледнах, тази седмица го дават хубаво времето, давайте да се организираме през деня през седмицата, когато няма много хора. Кой парк е най-удобен за всички newsm78 Къде беше темичката за срещите newsm78
Охх исках и още нещо да пиша, обаче забравих...на мен наистина ми се струва, че съм затъпяла малко, или по-скоро съм разсеяна повече от преди #Crazy
Лека нощ от мен, че пак тъкмо ще заспя и Крис ще се събуди за манджааа Twisted Evil

# 492
ЗВЕРЧЕ, не трябва да е хлътнала за дълго... аз вече психясах направо....

# 493
Здравейте..
Слагам кафенце

Зверче, на мен ми е най-удобно в Борисовата, но вие кажете Simple Smile

Кити, на Нико също му хлътва фонтанелата, най-вече, когато плаче по-дълго.

Бухта, бях чувала, че това е мерцедеса на кенгурата, но така и не видях тук.

Хубав и усмихнат ден от мен. .. и спокоен най-вече Simple Smile

# 494
  • Варна
А, да, няма ги тук. Не знам защо, но така и никой още не е започнал да ги внася. Продавалника или Май тойс са вариантите. Или ибей, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт