пожелавам ти от все сърце каквото ти е на сърце
На Дара също много дрехи вече са й малки, но реших да ги събирам и да не ги раздавам... всичко, което купувахме, беше с идеята да се ползва и втори път, ако е рекъл Господ

ВОВА, браво на вас?
ЦВЕТИ,

Оказа се, че суче много плитко и ме докара до вазоспазми, които превръщат кърменето в приключение
Съжалявам за котенцето, какви "хора" има само... 

), казва Агу (с ударение на а-то) и всякакви от рода на ау, ей
Трябва някой да му го държи, което при приспиване не си е работа, едновременно с люлеене.
A, а това със зърното трудно ще успея да го снимам, защото е съвсем моментно. Изглежда сякаш отвътре се подава някаква жълтеникава топка и започва да прозира в центъра. само да го пипна и изчезва. Както и да е, едва ли е толкова важно. Аз си помислих да не би да има нещо и да го избутвам съвсем до повърхността. 

Аз пих Лецитин без да се консултирам с д-р.Моят мамолог(и гинеколог),при който родих за подобна ситуация ми каза да правя и компреси с риванол.Редувах ги с зелевите.А червенината не изчезва толкова бързо. 

Добре дошла! 
.
Поне мъжа ти пристига и ще си изкарате добре. 

Предполагам, че просто има някаква грешка в този кантар.
Размина й се морето тази година, но майка ми ще я води на планина другата седмица.

A, а това със зърното трудно ще успея да го снимам, защото е съвсем моментно. Изглежда сякаш отвътре се подава някаква жълтеникава топка и започва да прозира в центъра. само да го пипна и изчезва. Както и да е, едва ли е толкова важно. Аз си помислих да не би да има нещо и да го избутвам съвсем до повърхността.
Нямам Т, грипните болки отминаха. През нощта пак ме тресе, ставах вир-вода. Тази сутрин много успешно нацелих ъгъла с брадичката, съдя по по-силната болка и това, че после почти не напипвах буцата. Още е червено и боли, пак се образува буца между кърменията, но вярвам, че ще отшуми.

никога така не е плакал,идеше ми и на мен да плача с него,хубавото,е че нямаше Т,днес,мисля е по-спокоен
Педиатърката ме изненада,че имал къса юздичка,ако е така,няма ли да е като при Шунка,да ме разранява,или просто е в различна степен