Бухта, това кенгуру на Бейби Бьорн къде мога да го намеря във Варна? В Шумен изобщо няма да правя опити да го търся. На Чико съм виждала тук.
П.П.

Именно те помагат за разраняването на гърдите ми в слинга, защото се разместват. А иначе слинг ползвам шал и кърмя в поза люлка. Друг вариант не съм опитвала.
След 2-3 седмици ще се прибираме за около месец. Ще ти бъда благодарна да споделиш ако ще има някоя кърмаческа среща или ако има човек, който прави домашни посещения, за да видя по-нагледно нещата. Не знам дали ще се справя иначе 
В малките градове наистина е доста по-изгодно 

Не се притеснявай от студа. В сравнение с зимата сега си е даже идеално за навън
Целувки на усмихнатия Виктор 

Дано скоро го израснат този период
При нас дори пъпа излезе от много реване. Вече сме с пъпна херния 

Това е около нас.
А за -100гр.-виж ако имаш възможност да го премериш пак на същият кантар.Да не би да не е хранителна кърмата и да е гладен?
Как ти изглежда-порастнал ли е?На сестра ми приятелка имаше кърма,но явно нехранителна и бебока и намаляваше теглото си и ревеше непрекъснато,докато не откриха проблема.Не искам да те вкарвам във филми,но пробвай да го мериш известно време примерно на 2 дни една седм.и после веднъж седмично,за да видиш какво е положението.Дай боже да не е така,но по добре провери.

Нормално е да не си овладяваме нервите, въпреки че аз спрямо Румен обикновено успявам, но баща му го отнася - уморени сме. Аз снощи изпаднах в истерия, след като в състояние на някакъв амок пръснах от капките за нос на Румен в носа на Явор, а Стефан не ме спря, щото аз съм си разбирала какво на кого
. Сега го врънкам да изчезваме на място без интернет, че поне с това да не си губя времето...дали ще си почина с двете деца, едното от които Явор, не е сигурно, но поне да пробвам. Бухтичке,
, а уж го нахраних звяра прекрасен...

, радвам се, че ще си идваш в БГ - при мама и тате си е най-хубаво

. Трябва ли да се притеснявам, не знам дали го обясних много добре, но имах предвид, че се наака обилно, но почти всичкото беше попило вътре в памперса. Нямаше и пресечени частици, но си беше жътеникаво на цвят, без слуз.. Иначе детето е спокойно, няма температура, жизнено е, хапва си... Аз също вчера имах леко разстроен стомах, дали има нещо общо с това, което съм яла? Таратор с чесън дали влияе?
Естествено с "празната главичка", която разхождам откакто съм забременяла, забравих че вчера заминават, и трябваше да свърша всичко в последният момент, както винаги

Децата са ти страхотни, вижда се как баткото иска да играе с Явор. И нашата кака е така грижовна, да и се ненагледаш

но започна да му става скучно, иска постоянно на ръце, и не просто на ръце, а иска да се разхождаме на ръце!
С нея бяхме дълго време в друг форум (не знам дали ме помниш) и знам колко е голямо щастието сега... Да ти е жив и здрав големият малък мъж и много да те слуша винаги!!!
Както и на всички вас, майчета - хубава нова седмица и само положителни емоции!