"Системата минус 60"- тема №27

• 35 137
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания и Стара Загора
Момичета,за вечеря може ли печени чушки с доматен сос,или стават само за обяд? newsm78

# 106
Става,но без мазнина. Носят и малко сиренце. Simple Smile

# 107
Жасмин Не знам за другите момичета дали ще могат, но аз ще съм извън София тази събота и неделя, а точно този петък също ми е невъзможно, приятно изкарване ако се съберете тези дни, а ако искаш можем да направим още една среща този месец след като се върнеш от морето (ако искаш пиши къде и в колко ще ти е удобно, защото си е редно ние да се съобразим с теб).

Ако искате, може и в началото на септември да си спретнем една, за по-сигурно. Тогава всички вече ще са се прибрали от почивки и морета, предполагам и ще се съберем повечко народ. 3-ти и 4-ти септември са  събота и неделя, ако ви е удобно, можем пак на Ариана да се видим в 11 ч. сутринта.  Simple Smile
Аз за 14-ти все още не съм на 100% сигурна, че няма да дойда, още не сме решили твърдо кога ще пътуваме към морето. Много ми се искаше да ви видя, но ако не успея, ще се видим на следващата среща.  Simple Smile  Със старите системки си правехме срещи всеки месец, ако не и по-често. Дано дойдат и те сега на 14-ти, ще им пиша във фейсбук, ако не са прочели тук.

Ванче, срещата е на езерото Ариана - така поне прочетох в подписа на Лебед.  Peace

# 108
Питах за адреса на срещата ... часа и деня са ясни Simple Smile)

# 109

ЕЛенаА   ,цитата е линк-там е указано мястото. Simple Smile

Жаси,бих дошла на срещата с огромно удоволствие,но ми е малко далеч. Благодаря . Simple Smile
Весело изкарване на всички ,които успеят да отидат.

# 110
  • Чикаго / София
Здравейте и от мен. Менюто ми за вчера беше:
З-млечна баница и 2 бисквитки Престиж
О- гювеч само със зеленчуци и таратор с 3 сухара
В- диня със сирене

Нещо вчера не ми беше ден, уж добре хапнах през деня, а вечерта страшно огладнях. Не ми се беше случвало от както съм на системата, така че си хапнах 3-4 хапки сирене.

# 111
  • Емаесесаесесапипиа
Отчет:
З: питка, сладко от смокини, плодово кисело мляко, царевица, праскова, кафе с мляко (доста късно, към 12 почти)
О: диня със синьо сирене
В: три ръжени сухара с бяло саламурено сирене

+ 18 минути бягане на пътеката.
Да се похваля, че за девет дни съм минус 2 кг., но вече отказвам да се меря всеки ден - веднъж седмично, че тези колебания надолу-нагоре могат да ме изкарат от психично равновесие

# 112
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Менюто ми за днес ще е -
З. филия с маргарин и сладко от ягоди,3 шоколадови бисквитки и мляко с какао
О. пилешко бутче и салата
В. таратор  chef

# 113
Днес съм с минусче,много съм щастлива!  Heart Eyes  Party

Тази сутрин закусих с 5 мини шоколадчета,от горчивите Crazy ,просто са страхотни.   Grinning  От снощи съм си ги "заплюла" и трябваше да ги уважа.  Laughing

Хубав петък ви пожелавам!!!  bouquet

# 114
  • Благоевград
Дубруйутро момичета!  Grinning
Минуси валят.... браво, браво!
Ванчето Добре изглеждат тези шоколадчета, ще ги опитам!
А ти всъщност коя диета точно спазваш?
Питам, защото снощи се рових по другите теми да видя там как е настроението  Laughing
и те мернах ... Любопитство просто (извинявай).
 fapua Супер резултат!  Peace
Аз толкова ги докарвам за един месец  Embarassed

Менюто ми днес:
з - кроасан с шоколад, чаша кола, бисквитка с кафето.
о - огретен, салата - домат, чушка и сирене(малко).
в - кисело мляко и .... някакъв плод. Защото снощи вечерях шопска салата и кисело мляко,но
бях гладна след това. И друг път след такава вечеря чувствам глад, но трябва и смяна малко.
За минусите - при мен за момента няма, защото имам няколко прегрешения (едното от които вечерта към 21ч. с приятели на по биричка, картофки и още нещо ).
Днес се качих на кантара и съм доволна, че нямам плюс  Laughing
Хайде приятен ден! Grinning

# 115
  • Испания и Стара Загора
Момичеат,влизам на бързо да се похваля с резултата ми до момента.И така за 4 дни съм -2.400кг. newsm44 newsm44

# 116
anita29, браво!

Палавник на месеца,на "системата " съм . Laughing  Не си ли личи?  Laughing
Принципно досега такава закуска не съм имала,но не съм много гладна,а калориите са достатъчно,така ,че нямам нужда от повече храна. Доказано е,че шоколада е полезен и аз се възползвах .  Wink
За пореден път да кажа,че съм много горда със себе си,защото се доверих на Системата.  Много съм доволна. Heart Eyes

# 117
anita, браво!!! 2.4 кг си е стабилна цифра за 4 (!) дни!  Hug

Менюто за вчера:

З: Нещо като баничка с крем ванилия, 1/2 гофрета, кафе
О: Голяма салата (домати, краставици, яйце, морски дарове), 1 чашка крем с 2 бисквити
В: кисело мляко с плодове

Вчера гледах едни клипчета в youtube "Supersize vs superskinny" - много ми бяха интересни! С две думи - събират за 5 дни в една къща човек с доста наднормено тегло и един с поднормено и в продължение на тези 5 дни наднормения готви за поднормения и обратно. Целта е всеки да се сблъска с проблема си: пълния, виждайки как другия (поднормения) не може да изяде голямото количество мазна храна и да си даде сметка колко ядат слабите хора, а поднормения - да се отърве от навика си да яде само маруля (примерно) и да започне да включва и други хранителни групи. Обясняват как наднорменото, но и поднорменото тегло е вредно за здравето. Общо взето супер интересно - препоръчвам! Peace

# 118
...Вчера гледах едни клипчета в youtube "Supersize vs superskinny" - много ми бяха интересни! С две думи - събират за 5 дни в една къща човек с доста наднормено тегло и един с поднормено и в продължение на тези 5 дни наднормения готви за поднормения и обратно. Целта е всеки да се сблъска с проблема си: пълния, виждайки как другия (поднормения) не може да изяде голямото количество мазна храна и да си даде сметка колко ядат слабите хора, а поднормения - да се отърве от навика си да яде само маруля (примерно) и да започне да включва и други хранителни групи. Обясняват как наднорменото, но и поднорменото тегло е вредно за здравето. Общо взето супер интересно - препоръчвам! Peace

Тези серии ги гледах с децата,доскоро ги даваха по канал  Супер 7. Много бяха впечатлени,поучителни са. Трябва да дават повече такива филми- при това епидемиологично затлъстяване и голям процент анорексици...

# 119
Тези клипчета са поредното доказателство, че всичко в живота трябва да е с МЯРКА!!!

Общи условия

Активация на акаунт