"Системата минус 60"- тема №27

• 35 244
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Пак днес едни събрания на работа по никое време. За мен 15 часа е никое време, защото в 16 ми свършва работния ден, ако няма събрание, а ако има продължава до 17.30.
Не стига това а ми се обади милото с едни спешни задачи и от там се разтичах да се прибирам. Едвам успях да изям 1 ябълка за вечеря. Със спешната задача нищо не стана, освен че ми остана едно притеснение. Прибрах се и се зачетох, а сега гимнастиката и пак ще чета за изпита  Sick. Не съм гладна, а просто много изморена, че и снощи съм спала има няма 4 часа  Tired

# 571
Тази вечер вече мога да кажа, че не изпитвам такъв глад.Започнах да карам и колело, защото на тези килограми се притеснявам да се занимавам с някакъв друг спорт, че дане стане някой сакатлък

# 572
 Здравейте, 
радвам се за отбелязаните минусите!
poohito , aз също съм спазвала диетата на Пиер Дюкан. Да, невероятна е,резултатите са бързи и трайни, но колкото е зашеметяваща, толкова е и опасна! Най - вероятно си достатъчно информирана, но да ти напомня, че тази диета се прави само веднъж в живота, най - много два пъти при определени ситуации, а ако се повтаря интервала трябва да е най - малко 3 години!
 След изцепката ми в сряда с протеиновият ден се убедих, че със Системата е по - лесно, ако нещо ми се хапва чакам до сутринта, не го мисля много, вода пия колкото си искам, а не по 3 - 4 литра, спокойна съм, че няма да си навредя, защото храната ми е балансирана( старая се, доколкото е възможно, въпреки бедният асортимент от храни, който мога да консумирам). Имам предвид, че през деня получавам въглехидрати, белтъчини и мазнини, а не само от едното.....май задълбах  Simple Smile , но извода е ясен: Не е нужен допълнителен стрес за организма, килограмите могат да се свалят и по друг начин! Не случайно има поговорка " Хубавите неща се правят бавно "  smile3503
 Менюто ми днес:
З: к. мляко и овесени трици, 2 бисквитки
О: пилешко месо, салата, две криспита
В: салата от кафяв ориз, лук, чушка и задушени моркови
 Отчета  с килограмите за тази седмица е - 0,200 кг. тази сутрин кантара показа точно 65 кг.,резултата от 08.08 до днес е - 4,900 кг. В сряда стигнах 64 кг., за 1 ден 1 кг., но бях толкова зле, че чак ми беше трудно да се грижа за Никола( голямото ни щастие  newsm07 ). Разликата в об. на ханша е - 4 см. в об. на талията също - 4 см. За сега съм доволна от резултата, дано се преборя поне с още 2 - 3кг., крайната ми цел е 58 кг., но ще съм доволна и на 62 - 3...

Приятна вечер!

# 573
Добро утро, дами!   bouquet
След двудневно четене и аз реших да се запиша при вас и да пробвам дали ще мога да смъкна едни оставащи ми 5 кг. Така че програма минимум-5 кг. , а програма максимум-10 кг. Височина -1,76 , килограми в момента-77..
Досега съм правила 90-дневната диета, с която смъкнах 18 кг. , след това след безразборно хранене по новогодишните празници качих 3 кг. и от февруари тази година като начин на хранене избрах "Режима на д-р Папе" и установих, че той е идеален за задържане, но не смъквам нищо с него.

Извинете ме за дългите писанки, но реших да се представя. Доста от нещата ни се изясниха, дори си направих папка с рецепти, но все пак отначало ще имам някои въпроси и моля да ме коригирате, ако греша някъде.

1- тъй като ставам много рано(5- 5,30) и закусвам към 6ч. - може ли към 10 ч. плод?
2- ако обядвам към 11-11,30 може ли да обядвам неразделно(напр. месо с картофи) , защото разбрах, че след 12ч. обяда трябва да е разделен?
3- днес ще готвя бамя с дом сос. Може ли да вечерям с нея(нали е зеленчуци) и евентуално със сирене?

# 574
  • Пловдив
Когато всекяка сутрин минавам покрай 5 или повече подови везни се оказва май невъзможно да преодолея навика си да се тегля всяка сутрин. Така че ще се тегля всяка сутрин и дори, ако имам време ще си местя линийката нагоре недолу. Дано равносметката да е надолу. От 76.6 сега съм пак 76 кг. Пак навярно - колко вода съм пила, дали съм ходила в тоалетна и т.н. Вярно е, че това сутрешно претегляне ми повлиява настроението в първите 2 часа на работа, но ... навици  Wink
Днес:
з: бискветената торта 5 х 10 см., няколко шоколадови бисквити и малко салам - тип Бабек. - одрязан и бракуван е горкия, защото има шупла и аз го съжалих  Laughing

# 575
  • Plovdiv, Bulgaria

Грозната Бети - Я бързо да смениш ника. Тук при нас грозни няма!

# 576
  • Plovdiv, Bulgaria
Вярно е,че в страхотната ви / ни /  компания грозни няма.
Стелету, не го приемай толкоз буквално, моля те.
Този ник ми е стимул.
Бързам с нова хвалба- нов -500 гр. newsm44261uu
Актуализирам лентичката и отивам да закусваааам!
Системата е невероятна,приятна,нежна грижа за тялото и душата!!!
Меню за днес :
з- 2 филийки хляб"Вита" с шунка и кашкавал,айрян
о-дайте идея, че ще  travel през деня
в- някаква салатка  
След закуска малко newsm39.Спорен ден на всички,момичета!

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 08:20 от Грозната Бети

# 577
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Danewa добре дошла при нас и успех със Системата.Мисля ,че плод в 10ч не е добре.Ако обядваш в 11-11.30ч. трябва да е разделно.Все пак е обяд,няма значение ,че е малко преди 12ч.За вечеря миля,че няма проблеми да ядеш от бамята. PeaceНо нека по-опитните да си кажат мнението. Wink
Грозната Бети,браво за минуса.И наистина смени ника.Може да сме малко пухкави,но не сме грозни,нали така?. Wink

За днес менюто-
З.сандвич
О.Боб и салата
В.плод и кисело мляко  chef

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 13:04 от anita29

# 578
Добро утро
Грозната Бети,браво за резултата.Системата наистина е чудесна  Grinning
Danewa, обяда независимо дали е преди 12 и след 12 часа трябва да е по правилата на системата  Peace
За междинния плод лично аз бих си го позволила ако съм пригладняла, защото по добре плод отколкото да хапна нещо непозволено като пригладнея много  Mr. Green Но нека по старшите в тази област да кажат.
На 1 страничка на темата пише, че Жасмин е правила превода от руски.Ако това е същата Жаси, която се върна наскоро от море и писа искам да и поднеса и аз моите благодарности     smile3525
И въобще благодаря, на всички, които са се погрижили темата да изглежда така добре и да е достъпна и полезна за всички ни.
poohito, за кантара и аз всяка сутрин го гледам и искам да се кача, но от друга страна не искам той да ми определя настроението в началото на деня  Naughty, защото имам много да смъквам и едва ли резултатите ще са светкавични а не искам да се разочаровам.
Менюто ми за днес:
З- 2филии пълнозърнест хляб с лятна манджа(има запръжка и не е подходяща за останалата част от деня), 2 реда шоколад,1 банан
О- доматена манджа с две филии ръжен хляб Не успях да се заситя без тях  Embarassedи една праскова
В- кафяв ориз без мазнина останал ми от снощи
Лек, системен и минусов ден на всички

Последна редакция: вт, 30 авг 2011, 12:23 от cvetna77

# 579
Привет  Grinning
Една стара системка се завръща при вас. След тотално разваляне на режима и доста добро хапване цяло лято  Blush имам един плюс от почти 4 килограма и се връщам да го боря пак. Така е при мен, цяло лято по почивки и събирания и тотално овапцвам всичко.
От вчера съм системна, тази седмица ще гледам да върна ранния час на вечерята, пък от другата вече всички правила.

# 580
  • ВАРНА
Здравейте момичета.
Имам още 200 гр. минус, почти съм се отървала от тринадесетия килограм. Като го преборя ще сменям лентичка.

Честито на всички с минуси  Hug

Бягам по задачки, хубав ден   bouquet

# 581
  • Burgas
Здравейте,
от няколко дни съм строго системна (или поне така си мисля)
вчера
з-няколки бисквитки и 3в1
о-печена риба на скара и салата
в-към 16ч освирепях от глад и хапнах малко ролца от раци
и към 21ч хапнах диня.
Знам, че трябва да ям до 18ч. но се извинявам с това, че реално сеге привиквам организма си Обикновено сядам да хапнем с половинката ми към 21-22 и тази малко диня си е моят начин да огранича храната
днес
з-бюрече, колкото остана от закуската на малкия и 3в1
о-не знам
в-салата
евентуално малко диня

Хубав ден и поздрави на всички с името Александър, Александра, Алекс и производни!

# 582
  • Варна
Здравейте и от мен!!!
Няколко дни не съм писала, но бях дпста заета.
Добрата новина е, че се чувствам доста леко, въпреки ПМС... Тези дни ще ида до майка ми за да се изтегля (кантара не го искам у нас!)
Иначе менюто ми за днес е:
З: рогче и меденка
О: пълнена чушка с ориз
В: не знам... някаква салата може би... ще вечерям с майка и не знам какво ще си намислим

След малко ще се заема да чета всичко, което съм изпуснала.
Желая ви хубав ден, момичета!!!

# 583
Момичета какви ръжени сухари ползвате? Моите са на клевър

# 584
  • Пазарджик
Добър ден мили системкиии  Hug
melimel изкарах много добре надявам се и да има резултати от престоя.Починах си и горе долу нямах прегрешения там.като гледам при теб линийката още ме е мръдната Confused .Аз още няма къде да се претегля и не знам какво е положението но се надявам да не е много зле а и сега съм в МЦ и няма да е много точно така ще изчакам до др понеделник.
Виждам че има нови системкии -Добре дошли на всички  Hug Hug Hug
Менюто ми за вчера:
З - кроасан и кафе
О- домати и диня
В - печени чушки със сирене

За днес :
З- филия с домат и кафе (малко късна беше но станах късно)
О- диня (не мога да и се наситя)
В- няма да е системна че моят баща има днес Рожден Ден  и ще вечеряме на вън но пък за сметка на това ще е ранна към 17:30.
И малка почерпка по случай празника.Малко не е системна но....

Общи условия

Активация на акаунт