"Системата минус 60"- тема №27

• 35 245
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Привет мили дами и от мен!
Редовно чета, но нещо не ми се пише... .Но все пак наближава близо месец, откакто спазвам режима и сякаш е време за първа рекапитулация Simple Smile.
Та резултата от 01.08 до сега е следния: Започнах с тегло около 69-70 кг., сега кантарът обикаля цифричките 68-69. С други думи -1 кг. за около месец. Смятам, че причината за бавното темпо е никаквото съобразяване от моя страна с изискванията за плодовете. Ям ги на всяко хранене, тъй като ще ги има само още близо месец, и си казах, че от октомври нататък цяла зима ще чакам нашите прекрасни летни праскови, смокини, малини, ...., и без да се напъвам ще намаля количеството. То и без това едни ябълки и цитруси остават, а аз ги недолюбвам особено, така че ще видим.
Не пиша менюта, защото ще трябва да задрасквам поне половината ред, но се старая да не вкусвам нищо след 18 часа. Хубавото обаче е, че зверският глад, който ме гонеше в началото понамаля и вече по-рядко се сещам за междинни хапвания.

poohito, мисля че, макар системата да позволява глезотийки за закуска, те не бива да са всяка сутрин. Предполагам, че при теб това е причина за задържането. Като чета менютата ти, ми прави впечатление, че все още не успяваш да овладееш стремежа към сладко сутрин. Сигурна съм, че с течение на времето и това ще стане, но на практика с теб се печем на един огън - трябва да преодоляваме Дюканските си навици да ядем по всяко време (само дето там е само протеини) и да очакваме скорострелния резултат, с който сме свикнали след протеиновите дни. Аз се опитвам да правя някаква груба калорийна сметка на дневното си меню, и виждам, че рядко е под 1700-1800 ккал. Ами няма как да свалям при това положение. Просто имаме по нещичко, което все още трябва да преодолеем - апетита към сладко (то и при мен е ужасен) и идеята, че като хапнем някакво месце, когато и да е, то не се отразява. Отразява се, и още как, просто трябва да свикнем без него.
Успех и по-ведро, просто ни е нужен период на адаптация! А и задържанията са хубаво нещо, предпазват кожата Laughing, така, че радвай се!

# 556
  • София
И аз задържам  Sad . Вече втора седмица не мърда кантара...
Но пък чувствам дрехите си, особено дънките, доста по-широки отпреди, особено на талията и коремната област. Не съм се мерила със сантиметър, за да отчитам обиколки, но определено има промяна. Надявам се идващия септември да имам по-добър резултат с килограмите от отиващия си август, за който само 2кг са преборените. В четвъртък, на 01.09. ще се премеря пак и ще въведа в табличката окончателния резултат за Август. 
Твърдо продължавам напред със Системата. Иска ми се до Нова година да съм преборила общо 20кг., но да видим  Rolling Eyes .
Иначе за днес  менюто:
З: Тост с пуешко филе, кашкавал, кафе
О: пилешки крилца, моркови
В: таратор

Хубав ден, момичета  Hug !

# 557
Здравейте на всички!

Жаси - Уелкъм бек  Laughing

Грозната Бети - Я бързо да смениш ника. Тук при нас грозни няма! Радвам се, че си избрала нашият режим, наистина е страхотен

Лебед - мила, копи-пейстнах си менютата и мисля, да плагиатствам малко   Whistling

Еплауз - Така се радвам да те видя тук, мила! Хайде заедно ще се борим!  Hug

И да кажа, аз съм си на кг от миналата седмица, бях няколко дни на вилата със свекър ми и свекърва ми, системствах, но не пиех много вода, а това при мен винаги дава отражение. Но нова седмица, нов късмет! Тук съм!  Hug

За днес:
з. вода с мед, капучино и една филия пълнозърнест хляб със снежанка
о. и в. не съм ги мислила, но ще допиша довечера!

Хубав ден и успешна минусова седмица на всички!  Hug

Кали Май - за 7 месеца не мърдащ кантар съм свалила по 5-6 до 10 см от обиколки, тъй че не се предавай! Ще минеш и през това. Застоят не е страшен за друго, освен за психиката ни, но пиши, ще те подкрепям. Все пак съм ветеран в застоите! И първенец!  #Cussing out

# 558
  • На планетата Земя
Стелету, радвам се да те видя! Големи успехи си постигнала. Ти си нашата гордост!  Peace

# 559
  • Пазарджик
Здравейте момичета , много се радвам да се завърна пак в редиците ви.10 дена ми беше много мъчно за вас.Доста сте писали затова ще се връщам назад да ви чета.А дали съм свалила или качила през тези дни ще кажа по натам като се претегля че тук няма кантар.

Хубав ден на всички  smile3525

# 560
  • Пловдив
Цитирам го този Дюкан, защото при мен наистина работи тогава много добре за 7 месеца свалих 37 кг. От 97 на 60 кг.
После обаче за година - две качих пак тези 17 кг.
И аз преди като станах 75 кг. се чувствах супер слаба, но сега ,когато съм била 60 не спирам да се обвинявам, че допуснах пак това. Започнах Системата на 15.08, защото на качването трябваше да се сложи край и май  Praynig поне това се е случило, а и трябва да се сваля. Много вярвам, че 58-60 е теглото за мен и то без да съм слаба. Не съм манячка и знам, че няма да стана никога крехко мъниче все пак съм 152 см и някой биха нарекли и 60 кг. много за този ръст, но аз тогава си се чувствах добре. Аз и на 97 не съм се чувствала зле - физически, но мразя да не ми стават дрехите.
Обядвах днес: печени кюфтета със салата от домати и таратор.

# 561
Здравейте момичета!Аз днес се претеглих и се видя че отново съм 60.200.Да ви кажа извода до който стигнах:тъй -като бях минал около една седмица на диня,свалих до 57 900,но в момета който се захраних и започнах да се храня нормално,имам предвид по системата и с някой прегрешения естесвено,пак се върнах на реалните си кг.имам предвид че двата кг,който ги свалих със системата си ги няма вече ,не се връщат,а другите два от ,които свалих с динята се завърнаха отново при мен.Така че това си е системата,-бавно,но славно и трайно.това е Сега няма да се тегля поне седмица.менюто ми за днес:
з;мюсли с мед и прясно мляко фреш от грейпфрут
о:леща-2 купички и маслини
в:кисело мляко с праскова или грейпфрут

# 562
  • София
Стеле, благодаря ти !
Няма отказване!  Особено с такава приятна компания тук  Heart Eyes Hug !

Аз днес се претеглих и се видя че отново съм 60.200.

Колко си висока? Аз ако видя на кантара 60.200, направо ще откача от щастие  Laughing .
Важното е да си Системстваме бавно, но славно - резултат все ще има някой ден.

# 563
  • На планетата Земя

.... Аз ако видя на кантара 60.200, направо ще откача от щастие  Laughing .

И аз така. Заветната цел. Дори в началото на бременността тръгнах от 70 кг.

Но вярвам, че 60 кг не са недостижими.  Peace

# 564
Днес стомахът ми е малко разстроен и менюто ми ще е доста еднообразно

З- 1пакетче солети, банан
О- кафяв ориз без мазнина само с подправки
В- пак същия ориз от обед
 Моята цел е 57 кг. но и аз ако видя кантара да покаже 60 ще съм много happy

# 565
днес - храна
з: 5 печени чушки, 3 сухара + 2 сухара с мед и слънчогледови семки
о: зеленчуци на фурна с кисело мляко и сирене (тиквички, моркови, чушки, домати)
в: шопска салата + таратор

днес - спорт
хич не ми се прави нищо, нямам тонус... и мисля да не се насилвам много, та...
днес само упражнения от земя - коремни, гръб, "лицеви"... - мисля си да са 3 серии по 15 повторения

# 566
Отчет и от мен Simple Smile
з: 2 препечени филийки, 100гр. пушена сьомга
о: домати с ориз и бамя на фурна, 3 хапки бекон, 3 хапки филе
в: салата от 1/2 глава Айсберг и кофичка Котидж (200гр.)

# 567
Здравейте и от мен  Heart Eyes Hug
нямаше ме няколко дни и пак сте изписали света, което не е никак лошо - от сутринта Ви чета да си наваксам и след като прочетох всичко да напиша и аз нещо тъй.

Укенда си събудих ламята.... и сега я приспивам пак...

Лебед това с огледалното Дебел и от 85 на 58 е супер яко, шапка ти свалям  newsm20

Жаси и пипилота - добре сте се завърнали.

Браво на много минуси - нека нека

Виждам, че има и нови системки -  welcome - на правилното място сте Simple Smile

Аз пих кефир няколко пъти и писах, за това защото ми направи впечетление особенно първия път колко много ме засити една чаша от 250 мл. и аз знам, че е полезен. Моя го купих от Руски магазин, и в БГ има такива вериги, спомням си, че някой дава линкчета да покаже на RussianMama ( тя къде се изгуби между другото, да не е вече на Българска земя?). Препоръчвам да пробваш там със сигурност ще го продават в опаковка като прясно мляко е литрова - Успех.

Желая Ви приятна вечер и много минуси

# 568
  • Емаесесаесесапипиа
Здравейте момичета,
Днес приключихме дипломата на мъжа ми, голямо писане беше, но товар ми падна от плещите. Направихме един почти едномесечен фемили билдинг, но резултатът си заслужава. Искам пак да ви благодаря, че дадохте едно рамо тогава с анкетата  bouquet Така ще си запомня този месец - лято, а аз пиша и съм на режим Simple Smile.
З: 2 малки филийки домашен хляб с Филаделфия, голяма Морена, 1/2 Република, 1/2 к. лимонен Данон за пиене, 2 праскови .... леле така написано колко много изглежда
О: пилешки гърди на скара, печени зеленчуци салата с печени зеленчуци (заведоха ме на ресторант)
В: 4 праскови

Берьозка има и във Варна, поне за три места знам, включително и Варна мол. Често го набезяваме, но предимно за пряники. Елдата им също изглежда по-хубава от тази, която е по нашите магазини, доста по-едра и чиста, а е съизмерима като цена

# 569
Здравейте и от мен .Е pipilota  добре си ни дошла .Как беше на санаториума?Да се отчета и аз за днес.Не че като се отчитам става нещо ама и аз да съм в играта .Момичета някой спомена за системка Джиджи при която нямало ефект .Спомняте ли си защо ? АКО Жаси или нк друга системка си спомня нека да пише.И така за днес
з-3в1 жито с канела мед и орехи 2престижки
о-плодова салата с ядки -черпихме се за рожден ден на колега и това имаше за мен подходящо
в-домати с малко сирене и кофичка кисело мляко
До утре с кафенцето на anita

Общи условия

Активация на акаунт