"Системата минус 60"- тема №27

• 35 247
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Днес съм в правия път  Flutter :
З: пълнозърнести сухаари със свежо сирене, кафе
О: постни сърмички, кисело мляко, краставица
В: диня със сирене

Утре е ден за мерене  Rolling Eyes ...

# 541

deЗdemonka , аз също не съм опитвала, незнам дали ще ми хареса, но пък и да не ми хареса пак ще го пия. Решила съм, само остава да взема от някъде. Жалко, че ни дели голямо разстояние!

# 542
[quote author=Жасмин link=topic=501041.msg15572926#msg15572926 date=1277583634
Аз вечерям с такива сиренки, заедно с коктейл от кефир и цитрусови плодове, разбит на блендер.
(Кефирът е еквивалент на нашия айрян).
[/quote]

# 543
 Лелеее, голяма глупост, не мога да направя цитат  Joy
Жасмин , няма значение, мислех да ти искам от гъбата, но разбрах - нямаш! Явно е станала някаква грешка, извини ме! Това дето прилича на цитат е от " Системата минус 60 " - рецепти.
 Моля ви се, кажете ми как ги правите тези цитати, че аз колко публикувах и изтрих след това... Laughing

# 544
  • На планетата Земя
Здравейте, чета ви и много ви се радвам. Голям стимул сте.

Аз бях в планината два дни. Много добре си починах. И бях напълно системна напук на барбекюта късно вечер и препечени филийки на скарата.  Peace

Утре сутрин след първа изминала седмица мисля да се премеря, да видим дали ще има повод за малка радост.

Огледалце, за цитат натискаш бутона ЦИТАТ, който се намира над желаното мнение вдясно.
Излиза си прозорец за отговор с цитата , а ти пишеш под него.

# 545
[quote author=Жасмин link=topic=501041.msg15572926#msg15572926 date=1277583634
Аз вечерям с такива сиренки, заедно с коктейл от кефир и цитрусови плодове, разбит на блендер.
(Кефирът е еквивалент на нашия айрян).
[/quote]

Ааа, сега разбрах.  Laughing Laughing
Това е превод от руския форум, демек, рускинята, която е автор на рецептата за сиренките, ги консумира с коктейл от кефир, не аз.  Laughing Hug
Ей тази, Ксеня: http://forum.mirimanova.ru/index.php?s=1a1c2f15c8e2bc434847fddd2 … 5&#entry16445

А ето моя постинг с превода: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501041.msg15572926#msg15572926

# 546
  • Емаесесаесесапипиа
З: рамен, филийка дом. хляб, шоколад, праскова
О: печени чушки с яйце и сирене, кремвирш
В: праскови и пак праскови

# 547
Здравейте, не пиша последно време,защото съм ужастно несериозна..... Embarassed , но пък постоянно ви чета с надеждата да се взема в ръце и да последвам примера ви, голям стимул сте всички...ама за сега нещо. Все почвам и не докарвам до никъде..както и да е днес реших да пиша за друго. Кефир не от гъба може да се купи в магазините дето продават руски храни. Ако не се лъжа има една верига Берьозка. Исках да дам линк към сайта, ама явно не са си платили хостинга и не се отваря. В Пловдив и София със сигурност има. Ако не ме лъже паметта кофичка 500гр. струва 2 и нещо. Принципно може да се използва за закваска на принципа, по който се кваси домашно кисело мляко. Изпробвано е и работи. В случая няма нужда всеки ден да се сменя мляко и да се плакне гъба, но пък с живата гъба според мен е различно.

# 548
  • Пловдив
Поправих си линийката и реших да я поправям редовно. Няма смисъл да лъжа себе си. Откак кантара странно промени своето решение за 1 седмица от 78.8 на 75.8 нищо добро не се случва. Всеки ден съм си все така около 76.2, после 76.4 и всеки ден с 0.2 нагоре.
Единственото добро е може би, че вече не ям така безразборно, следвам някакъв режим от 3 хранения и най-много 1 междинно гризване (колбас преди 14 часа). Правя си гимнастиката и така. Ужасно съм недоспала и  Sad. Няма и много на какво да се радвам пред алтернативата, като се прибера да правя гимнастика и да уча.
Ще давам менюто в обратен ред от вчера:
о: шунка (пушено филе) с яйца и салата от домати, таратор;
в: салата домати, краставици и сирене;
Днес:
з: бисквитена торта - милото ми я направи вчера и ми остави 2 парченца, аз изядох само 1, другото за утре, този път нямах сили за шоколад или шоколадови бисквити.
Е аз навярно ще си остана същото свинче, докато и ако някога не успея да направя истински яростна атака с Дюкан. Докато си позволявам готвена храна и най-вече сладки неща дори и веднъж дневно сигурно няма да я бъде. Ще започне и да става хладно и пак трябва да си напомня как дрехите ми не ми стават и няма в какво да набутам дебелото си тяло  Tired

# 549
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро момичета!Бързам да се похваля- след вчерашния + днес един голям -1,100 кг. newsm44

# 550
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Вчера цял ден бях гладна.Следобед нападнах солетите на децата,а вечерта царевичните пръчици. CrazyДнес няма да се тегля,а чак на 1.09.,за да отчета резултата за 1 месец. Peace
За днес менюто е-
З.сандвич със салам и кашкавал,малко кекс
О.Печено пиле и салата
В.Плод и кис.мляко  chef

# 551
Добро утро момичета.Кантара тази сутрин показа - 2кг. за една седмица  newsm44
Лебед, венага ти пращам съобщение  с актуалните ми данни за таблицата и ще си мръдна линийката.Чудесно е да не стоиш гладен а кантара да мърда   на доло.

# 552
Добро утро,

Съдържание от книга с рецепти към "Система Минус 60" предоставено от Трън в очите Simple Smile

днес съм + 1кг (преместих кантара заради разместване на мебелите у нас... и все пак си мисля, че не е само от това - вчера и онзи ден пих твърде малко вода) странно, но това изобщо не ме трогва - чувствам се добре, даже смятам да направя корекция в линийката и таблицата, както poohito казва, няма да лъжем себе си, я Mr. Green

# 553
Е аз навярно ще си остана същото свинче, докато и ако някога не успея да направя истински яростна атака с Дюкан. Докато си позволявам готвена храна и най-вече сладки неща дори и веднъж дневно сигурно няма да я бъде. Ще започне и да става хладно и пак трябва да си напомня как дрехите ми не ми стават и няма в какво да набутам дебелото си тяло  Tired

Не се самообвинявай и не мрази себе си - грешен подход е. Изчакай малко, вярвай, че ще постигнеш резултат и той наистина ще дойде. Няма значение с коя диета, психическата настройка е много по-важна. Изобщо не си свинче - аз тръгнах от почти 90 кила.  Crazy  На 75 ми се струваше, че съм свалила страшно много и тръгнах на степ-аеробика.  Crazy
Но ако си решила Дюкан, нека този режим да бъде, но там ограниченията са в пъти повече, а запазването на постигнатия резултат е почти мисия невъзможна. Ако пък искаш нещо по-леко и здравословно, остани при нас. Успех ти пожелавам, което и да избереш!

Ох, аз пък забравих да се премеря тази сутрин (вече закусих), затова ще се нанеса с вчерашното тегло - 64,2 кг.

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 09:39 от Анонимен

# 554
  • На планетата Земя
Добро утро, хубавици!

Поздравления за всички с минусчета, поздравления и за онези, които въпреки плюсовете или задържането продължават по системата и не се предават.

poohito, разбирам гнева ти. Добрите резултати са страхотен смитум, липсата им ни отчайва. Няма да се предаваш. Добре е казала Жасмин, с Дюкан мисля е много по-трудно. Дай да направим разбор как се храниш, колко течност поемаш. Аз не знам дали скоро си започнала  Embarassed или по-отдавна, сега ще ида да проверя в табличката. Продължавай по режима, аз вярвам в успеха ти. По тази система е хубаво човек още в началото да проумее, че нещата не се случват на принципа - 10 дни, 10 килограма. Това звучи добре, но е изключително нетрайно. Голяма прегръдка от мен за теб и горе ушите!  Hug

Аз днес много се ядосах на моя кантар - стар е, няма да стане с него. Първо преди да се кача трябваше да му направя баланс на няколко пъти, не показваше нулата. После ми показа минус 2 килограма, после минус 1 килограм. Няма да се разберем така. Вече си избрах подаръка за предстоящия рожден ден - електронен кантар, мисля, че точните резултатите ще са важни за мен занапред. Та съм си записала в табличката едно минус 1, може и повече да е. Ще ги оставим бонус за следващата седмица.  hahaha

За днес:
з: пълнозърнест хляб с кашкавал, малко дом. сладко от сини сливи, мляко с нес
о: домати, краставица, 2 яйца, грозде
в: кисело мляко и плод (може би праскова)

Успешен ден ви желая!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт