"Системата минус 60"- тема №27

• 35 249
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Забравих да напиша, вчера преди 12 ядох и 1 сладолед и бирени семки (белени слънчогледчета в тесто).
Всичко да си призная.

# 526
Добро утро и от мен!  bouquet
cvetna77 , благодаря за посрещането! Hug

Отчет:
з - две малки банички с 1/2 КМ (кисело мляко)
о - ще бъде, суши, калмари и салата
в - салата със сирене или с малко КМ

Приятен и успешен ден на всички! Peace

# 527
  • Испания и Стара Загора
Днес кантара ме зарадва с още -200гр(пак след закуска ooooh!).От днес започнах и масажи с кафе,но моето е безкофеиново.Та въпросът ми е дали ще има същия ефект като другото? newsm78

# 528
  • Враца
Днес кантара ме зарадва с още -200гр(пак след закуска ooooh!).От днес започнах и масажи с кафе,но моето е безкофеиново.Та въпросът ми е дали ще има същия ефект като другото? newsm78

не, кофеинът е съставката, която бори целулита, другото е просто пилинг Peace

# 529
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, благодаря  на всички ви за топлото посрещане.Прекрасни сте.  Hug
Сега да се отчета:
Вчера-първи ден на режима:
з-четири черни сухара с гъши пастет и 500 гр.айрян
о- около 70 гр.пилешка пържола на скара и 1 голям домат
в- само пилешка пържола-същото количество като на обяд
Резултат + 300гр., но се чувствам страхотно, сякаш съм - 300 гр.
Меню за днес:
3- същата като вчера,
о- скариди със оризово фиде
в- ориз с тиквички
след обяда - 1 ч. на кростренажора , баня + скраб с кафе 

# 530
Добро утро, момичета! От днес пак се присъединявам към спазващите системата, че това лято изобщо не бях системна. За моя радост, не съм качила нищо, въпреки късните вечери и яденето на какво ли не, вкл. тестени и сладки неща вечер. Което показва, че килата ми са свалени ефикасно и няма йо-йо ефект като при другите диети. Тази сутрин се измерих, 64,2 кг. съм, целта ми е да сляза до 58.
Ето 2 пресни снимки от морето: 1 , 2
За днес:
Закуска: печен сандвич с шунка и кашкавал, айрян
Обяд: сладолед, диня, гювеч с телешко (без картофи)
Вечеря: ще е домати с катък
Успешен и спокоен ден!  Hug

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 15:25 от Анонимен

# 531
Здравейте,системки и добре дошли на всички нови Hug Жасмин изглеждаш страхотно   bouquet И да ви се похваля след 20 дена не системване на морето не съм качила и грам,много съм доволна от системата,от утре започвам с пълна пара да си системвам та да сваля останалото  Whistling Приятен и слънчев неделен ден.

# 532
  • Plovdiv, Bulgaria

Ех, Грозната Бети добре дошла, но защо така с този ник...  

Последна редакция: нд, 28 авг 2011, 13:24 от Грозната Бети

# 533
  • Plovdiv, Bulgaria
Как да ти кажа Лебед,.....така се чувствам в момента. Дано след 1 година на системата,предвид многото килограми ,които имам да свалям да се почувствам като Хубавата Елена Joy Laughing Joy

# 534
  • France
Здравейте!

Напоследък нямам време да ви пиша, но се опитвам следя темата. Добре дошли на новите момичета.

Аз продължавам да спазвам системата, единствено вечер ям месо/риба със зеленчуци, макар да няма точно такъв вариант. Установих че за мен тази комбинация е оптималната. От две седмици я прилагам. Днес се теглих и отново имам минус. Още 300г ми остават за да преборя и четвъртия килограм. Може да изглежда малко, но за мен е голямо постижение, още повече че нямам възможност да спортувам активно. Не съм била 68 кила откакто бях студентка, т.е. преди 7-8 години.

Другото нещо което успях да преборя, някак от само себе си, е апетитът ми за калорични храни сутрин, тип кроасан, кекс, конфитюри. Позволявам си черен шоколад над 70 % какао, и овесени ядки с мед.

Това е от мен. Връщам се да ви чета че съм пропуснала доста.

Приятна неделя!

# 535
trolche и на теб, приятна неделя, браво за новите минуси!

Грозната Бети, м... дано по-скоро си смениш ника на Хубавата Елена (Бети...), най-малкото всички ще се обръщат към теб по този начин и ти ще разпознаваш себе си с този ник. Бъди сигурна, че това също има значение  Peace

djudjanka_tsapo, Жасмин много хубави новини момичета! А Жасмин, великолепна, както винаги!

Kally May много мило Joy Забрави за вчера, планувай с наслада и изкарай празника на дребосъка в прекрасно настроение, прегръдки, усмивки и медени мисли за отделените лакомства, които ще очакват само теб, на сутринта  Crazy

Благодаря, че ми посочи Трънчето в Очите, пропуснала съм питането, извинявай! Според мен, обикновен потребител няма как да качи word-овски документ (вероятно можеш да пишеш на администраторите.., но ти предлагам да ги добавя към google документите /там където са таблиците с резултатите/ - ако решиш - изпрати го/ги на sistemaminus60@gmail.com - ще имам грижата след това да пусна линк към докумета/тите Simple Smile )

днес
з: 4 печени чушки в зехтин с 2 сухара и още 2 сухара поляти с мед и поръсени със слънчоглед (препоръчвам подобни лакомства с всякакви ядки, няма по-вкусни от тях  Mr. Green)
о: пълнозърнести спагети със зеленчуков сос и зехтин поръсени с кашкавал
в: домат, краставица, морков със сирене (може и едно кисело мляко) докато "София диша... за последно тази година  Mr. Green"

# 536
 Привет и от мен,
Жасмин , с нетърпение чаках да се появиш  Simple Smile Сигурно се чудиш защо, в темата с рецептите споменаваш, че си пийваш кефир. Гъба ли имаш или готов го взимаш от някъде? timide има, но била покафеняла, не се знае дали ще я бъде. Ммм... и много добър загар се вижда на снимките grinning039
Kally May , какво пък толкова, нали е единичен случай.
 Отчет за днес:
З: пр. мляко + ов трици, 4 бисквитки
О: пълнени домати с пилешко, маслини и лук, 2 криспита
В: млечен крем с ябълки

Приятна неделна вечер!

# 537
Жасмин , с нетърпение чаках да се появиш  Simple Smile Сигурно се чудиш защо, в темата с рецептите споменаваш, че си пийваш кефир. Гъба ли имаш или готов го взимаш от някъде?

Здравей! Явно има някаква грешка, кефир не съм пила, дори не съм опитвала. Къде точно го прочете, можеш ли да намериш? Сигурно някоя друга системка го е писала.  newsm78

# 538
  • ВАРНА
Здравейте момичета.

Жасмин, добре завърнала се  Hug
Бети, добре дошла сред нас.  Hug

Аз кефир не съм пила, мисля си, че е кофти на вкус. Майка ми има от тази гъба и го пие, но аз не.
За последната седмица ми се случи два пъти да съм на двукратно хранене. Закъснявам много с обяда и пропускам вечерята. На линийката си съм от сряда. Въртя плюс минус едни 200-300гр.
Бяхте коментирали преди време следенето на кантара, аз се тегля задължително всяка сутрин, че даже и през деня понякога. Така следя кога и от какво имам + или - и по-лесно мога да се контролирам. Вярно, действа лошо, когато от малко прегрешение видя голям +, но пък ми е стимул да не прегрешавам много.

Жасмин, голям стимул си ми, да знаеш. Ще видиш как след още 5-6 месеца ще те стигна по свалени килограми.   bouquet

Хубава неделна вечер   bouquet

# 539
Здравейте момичета .Добре дошла на Жасмин и на новите момичета.Аз два дни не пиша -ядох системно ,но не спазвах часовете.Това се случи ,защото моята компания вече ме бъзика ,че съм все на диета .Аз ви казах ,че нямам резултат макар ,че се чувствам добре.Под давлението на тези настроения наруших часовете.За днес да се отчета
з-3в1 мюсли с пр мляко
о-криспита ръжени с кашкавал сирене домати
в-кисело мляко с трици
Това е от мен .Успешна седмица на всички Joy

Общи условия

Активация на акаунт