"Системата минус 60"- тема №27

• 35 252
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Plovdiv, Bulgaria
Извинявай,нова съм във форума.Както виждаш от линията за отслабване съм свалила 5 кг. с детоксикация  с кленов сироп "Мадал Бал" за една седмица- не издържах 10 дни само на него. И понеже не може да се "гладува" вечно, реших да продължа със системата -60.Днес ми е първи ден и се надявам,че с последователност и упоритост ще успея да достигна целта си,която е -40 кг. Никак не е малко ,затова искрено се надявам на постененни минуси, като се подкрепяме взаимно.

# 511
 Здравейте,
Цитат
Ogledalo, тези четири килограма само за половин месец ли ги свали?
да, даже след протеиновият ден(който беше грешка) - 6кг., Но сега се нормализирах и съм - 5,200кг. Мисля, че главна роля играе липсата на захар, защото не употребявам, само по 1с. л. за седмица и то кафява. Обече сега ми предстоят  най - трудните кг. за сваляне. Мисля, че вече ще застоявам и минусите ще се бавят, но няма как.
 Все забравям да дам отчет за гимнастиката, която правя. От малка упражнявам Каланетика и с ръка на сърцето мога да кажа, че оформя тялото по перфектен начин. Сега след раждането се съмнявам, че ще докарам хубава фигура, но поне се раздвижвам smile3539  Мисля да опитам и упражненията на Лебед
 Днешното ми меню:
З: 2 пълнени чушки по рецептата на poohito  Simple Smile и 2 вафли
O: домати, сирене и 3 ръжени криспита
В: млечен крем с ябълки( рецептата не помня откъде я взех)
 Рецепта: 1/2 ч. ч. кисело мляко, 1/2 ч. ч. прясно мляко, 1/2 ч. ч. извара и 2 настъргани ябълки. Изварата се претрива през сито( може само да се намачка), добавят се останалите продукти.
  Bon Appеtit!  Flowers Bouquet

# 512
  • Враца
грозната бети,
добре е, че си избрала нашият хранителен режим и нашата темичка Hug

няма да гладуваш, това е едно от основните правила на системата
даже fapua преди няколко поста писа, че е увеличила храненето и пак сваля...

айде, успех, не е невъзможно и леко-полека ще стане.
както пише мириманова в книгата, дори да не свалите 20 кг, а само 5, пак ще се чувствате и изглеждате по-добре. Peace

# 513
  • Plovdiv, Bulgaria
Трън в Очите, благодаря за топлото посрещане.
Не мога да спра да чета темата и материалите от първа страница.Много разумен ми се вижда този режим, затова реших че ако ще се свалят килограми,то ще е на него.Не очаквам бързи резултати, то не е и хубаво да се отсрабва бързо заради йо-йо ефекта, който няколко пъти съм изпитвала на свой гръб.Но съм страшно амбицирана.Фен съм на разделното хранене, но е трудно да се спазва от работещи жени,които се хранят предимно навън. Режима ,на който сте заложили всички тук ми се струва по-лесно осъществим, затова смятам да опитам ,като си създам хранителни навици сега през отпуската, за да ми е по лесно после,когато тръгна на работа.

# 514
  Грозната Бети,
и аз съм нова в Системата, от 08.08. Не се притеснявай, тук всички са много сърдечни и няма начин да не свалиш със Системата.
 Трън в очите,
да не си мислиш, че никои не е видял въпроса ти - аз не зная как стават тези "хакерски " неща Embarassed

# 515
 Грозната Бети, добре дошла при нас  Hug
Менюто ми за днес е :
З: бутерки със сирене, сомкини, диня и малко шоколад
О: риба на скара(скумрията, която ми остана от вчера), салата от печен пипер, 2 парчета диня
В: Диня и сирене
Огледалце,  браво за добрия резултат Peace
fapua, честит ти и на теб първи месец със системата.
Много ви се радвам на всички макар и да не ви познавам лично  Hug
Забелязах, че от скраба с кафе ми стана по мека кожата и това ме обнадежди, че с постоянство може и целулита да бъде разкаран  smile3513
Лек, системен и минусов ден на всички

# 516
  • Враца
Грозната Бети,
и аз съм нова в Системата, от 08.08. Не се притеснявай, тук всички са много сърдечни и няма начин да не свалиш със Системата.
 Трън в очите,
да не си мислиш, че никои не е видял въпроса ти - аз не зная как стават тези "хакерски " неща Embarassed

така де, и аз също  Laughing

преди време имаше някакви файлове в темата, качени така, ама явно който разбира вече е отслабнал и не влиза тук  Joy

# 517
Здравейте, момичета!  Hug
Ние преди малко се прибрахме от морето и веднага скачам да ви нагледам. Направо не можах да позная темата, толкова нови момичета са се записали при нас, което много ме радва - системата набира все повече привърженици!  Simple Smile
Утре ще ви попрочета, а ако има желаещи, направо да се виждаме следващия уикенд.  Grinning

# 518
  • Емаесесаесесапипиа
Добре дошла на новата мама!
Днес отчет: З: попарка с 3 ръжени сухара, сирене и 1/2 л. мед (ако някой ми беше казал преди, че ще предпочета да ям попара, когато ми е разрешено да ям вафли, нямаше да му повярвам, но днес това ми се хапваше Simple Smile), още: пъпеш, праскова и кафе с мляко, О: пилешка пържола на скара, съвсем малко броколи с топено сирене, шопска салата, пъпеш; В: много диня. Нещо с включването на млечни при плодовете вечер не ми се получава. Не е умишлено, просто не ми се ядат. Както и на вечеря 80% от случаите ям само плодове. После не съм гладна, добре ми е. Подозирам, че като мине сезонът това ще се промени

# 519
Привет и от мен  Simple Smile

Ех, Грозната Бети добре дошла, но защо така с този ник... (не, че и моят не е със скрито послание, но поне е положителен -> Лебед е огледалното на Дебел, защото искам от 85 да стана 58  Mr. Green)

Добре дошла Жасмин! В другата седмица - съботата е работен ден, а после са 3 почивни и аз лично ще отхвърча на някъде  Mr. Green Но ако е някъде наблизо, може да кацна при езерцето с лилиите в уречения час и ден  Simple Smile

днес - храна
з: купа с овес + слънчогледови ядки, мед, праскови, ленено семе, трици
о: шопска салата
в: шопска салата (със зехтин) пилешко бутче и крилце

за днес и в неделя - не съм планувала спорт

# 520
не, че и моят не е със скрито послание, но поне е положителен -> Лебед е огледалното на Дебел, защото искам от 85 да стана 58

Я?! Това е суперидейно, страшно ми хареса!  newsm10

Не знаех за почивните дни другата седмица, нещо хич не съм в час - месец и половина изкарахме на морето и съвсем съм се размързеливила, да не кажа разплула.  Laughing

Когато кажете тогава, налице съм, само да знам ден-два предварително, за да мога да организирам детегледачките.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 23:01 от Анонимен

# 521
Добър вечер мили системки.Аз днес взех решение да не се тегля постоянно,а поне на две седмици веднъж.Поне така няма да мисля за килограмите ,иначе ми става фикс идея ,а това не ми влияе добре.Моето меню за днес беше:
з:овесени ядки със стафиди,бадеми,слънчогледови семки,сусам ленено семе и 2ч.л.мед залети с прясно мляко.малко диня
о:ориз със зеленчуци
в:сух таратор
Добре дошла на грозната бети.Миличка искам да ти кажа ,че тук момичетата са много готини и много помагат на новите .Затова право напред към целта ,която си си поставила и успех.

# 522
  • София
Днес хич не съм добра компания, защото съм крива на себе си  Rage !
Вечерята хич няма и да я пиша, че още се ядосвам - ни час спазих, ни храна.
Закуската беше - кашкавалка и кафе; Обяда - сух таратор и пилешки крилца.
Тръгнала наш'та да отслабва, а днес - глупости  ooooh! newsm77  Crossing Arms !
Хайде, оплаках се!

Лебед е огледалното на Дебел, защото искам от 85 да стана 58  Mr. Green)

Това е най-готиното нещо, което съм прочела в този форум  coolcool omm Hands Clap !!!!!!!!

Грозната Бети, добре си дошла при нас  Hug ! И аз има да свалям колкото теб и от юни насам съм преборила почти 1/4. Тук наистина можеш да разчиташ на подкрепа и мотивация. Има момичета с невероятни резултати, чийто опит в Системата е безценен за нас.

Трън в Очите, Лебед мисля се занимава с подобни неща и ако няма нищо против може да помогне; ще е полезно за всички.

Жаси, добре си се завърнала  Hug !
Мен до 05.09. не ме бройте за срещи. Тази седмица, която идва стягам рожден ден на детето, а през уикенда ще сме си самички. Втори път на среща с него - не  Laughing .

# 523
  • Пловдив
Тежки дни събота и неделя. Милото по цяла седмица е в командировка и съм си сама контролирам си се, но когато се върне... става трудно.
Вчера бях на Акваленд, поне си поспортувах (плувах) малко и се разходих. Храната беше доколкото успях сполучлива.
з: нещо, което рядко си позволявам - хляб, тостер сандвич с пуешка шунка и кашкавал 2 броя и редичка шоколад;
о: кюфтета на скара с папър сос и картофено пюре, това беше основното на заведението в парка, овчарска салата, таратор;
в: нямаше да мога да се прибера за вечерята, за това изядох 1/2 останалия таратор на милото и го помолих да купи още 1, на кафе изпих 1 чаша студено прясно мляко, той ми пробута две резенчета банан омазани с топинг от една мелба Embarassed
Въпреки късното прибиране към 21 часа си направих упражненията  newsm44 newsm68
Резултат все още няма 76.2 - 76.3 на кантара. Охххх нищо, ще продължим, поне да не станат повече Praynig
Днес закуска: постни сърми, 10 бисквитки, колкото 1 лв. монета с шоколад, редичка натурален шоколад.

# 524
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Менюто за днес--
З. Сандвич със салам и кашкавал,няколко бисквити
О.Пил.бутче с гъби,салата домати
В.Кисело мляко  chef

Спорт-всеки ден коремни преси и упражнения за крака и дупе.От другия месец започвам и всеки ден бягане на стадиона Peace

Общи условия

Активация на акаунт