"Системата минус 60"- тема №27

• 35 150
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро.
anita29 благодаря за кафенцето,аз ще пия след малко ,но не вкъщи а в морската градина .Хем ще си направя една хубава разходка покрай морето ,хем ще пия и кафенце с фреш от грейпфрут.
poohito .важното е ти да вярваш в себе си и да се опиташ да игнорираш негативните мнения покрай теб.По важно е да правиш нещо ,за да промениш нещата,отколкото да се примиряваш с обстоятелствата и да се ненавиждаш заради това.Повтаряй си и си представяй че с всеки ден ставаш все по слаба и стройна,и ще видиш че няма да е далече времето ,когато и околните ще започнат да го забелязват
Danewa аз като наруша системата си продължавам на следващия ден стриктно,но без разтоварващи дни.плюса той е временен и ще го стопиш бързо.В противен случай организма започва да гладува и когато му подадеш храна той се запасява ,защото не знае ,кога ще му дадеш отново.От там идва йо-йо ефекта
Още не съм решила какво ще ми е менюто днес ,но ще е строго системно,иначе  #2gunfire bash
Приятен и системен ден на всички,аз отивам на разходка

# 691
Добро утро момичета Simple Smile

poohito бързо се справяй с този проблем. Разкажи му точно как се чувстваш без да му повишаваш тон и да позволяваш на агресията да изкипи. Дай му свобода за нещо, но го помоли да не споменава ... да речем за това как да правиш упражнения (или друго нещо, което те изнервя излишно). Например при мен - ядосваха ме основно две неща - постоянното му предлагане на храна, напитки докато съм в режим и като ме види да се качвам на кантара да ме пита винаги с много добро чувство има ли резултат. Полудявах от първото, но реших, че няма да е единствен и се примирих с него (вече нямам нищо против всеки ден по 100 пъти да казвам, "много мило, но няма да опитам от това и това..."), но за сметка на това, го помолих да не ме пита нищо относно режима, когато и ако реша, че имам нужда ще споделя с него ще му разкажа - мога да ти кажа, че за първи път бях толкова спокойна по време на режим и благодарение и на това, успях да смъкна огромната част от килограмите.  Peace

Danewa, напълно съгласна съм с KERIZI предните два дни се гаврих буквално с тялото си, но дори не ми и минава през ума да мина на разтоварващ режим. Слушай тялото си, то ще ти каже какво да правиш  Peace

anita29 добро утро, ще взема да пропия кафе покрай тези сутришни изкушения Wink

# 692
  • Испания и Стара Загора
И аз преместих линийката с още -200гр.Вчера направихме 2 дълги разходки,общо около 10км.Сега като се захлади времето ,ще почваме редовно да спортуваме. Peace
poohito ако си бях в Пловдив,щяхме наистина да се разхождаме всеки ден до Альоша. Wink
Danewa аз след несистемна вечеря,си продължавам стриктно Системата.Мислила съм да правя разтоварващи дни след това,но просто няма да издържа,а и мисля че ще е стрес за организма.Така,че карай си по Системата,но малко по-леко днес. Peace

# 693
Благодаря ви за съветите, момичета!   bouquet

Днес си спазих стриктно Системата като се старах да ям по-леки храни.
З - мюсли + круша + ленено семе
О - 5 бр. сиренки " наши" + айрян
В - 2 печени чушки + кис мляко с чесън и малко настъргано сирене

# 694
  • София
Лебед, аз пък се вдъхнових от теб и ето моят нов аватар  Mr. Green !
Днес ми беше почти системен деня, ето менюто:

З: 1 парченце пица, 3в1
О: скумрия на скара, салата "Айсберг"
В: една ябълка; млечните ги пропуснах, защото изобщо не ми се ядеше. То и ябълката беше зорлем, защото в 17:00ч. пих едно кафе без захар и в 18:00 не бях изобщо гладна. Хапнах малко плод, да не е без хич и ето, че още не ми се е прияло нищо, пу-пу.

За срещата - няма да мога да дойда, за съжаление... на работа съм  Sad .
Следващият път, дано.

# 695
Аз да си дам отчета за днес.След хубавата разходка тази сутрин си хапнах доста засищаща закуска:мюсли с топла вода и мед,няколко бадема и орехи,праскова ,три сухара със сирене
о:две праскови(НЯМАХ ВРЕМЕ ЗА НИЩО ПОВЕЧЕ)
в:нищо,защото бях на работа и приключих в 20 часа и си казах не няма да ям,защото по добре без вечеря ,отколкото да ям бой по главата.
И сега моите хора вечерят ,а аз си пиша ,защото седна ли на масата.ламята ще бъде събудена.

# 696
 Добър вечер,
Danewa , аз правя разтоварващи дни, въпреки че Системата не ги препоръчва. Даже правих протеинов ден( съобразен със системното хранене), специално той доведе до - 1 кг., но не се чувствах добре! Разтоварващите ми дни се състоят в приема на доста по -  малко количество храна. Явно е, че в Системата не са нужни такива дни, свалянето на кг. се случва и без тях, аз го правя, защото съм си такава, харесва ми да вкарвам по нещо мое  #Silly  Simple Smile
 Днeшното ми меню:
З: 3 с. л. кисело мляко +1 с. л. овесени трици
О: малко салата + 1 криспи
В: 1 к. чаша таратор +1 червена чушка
 Реших да напиша количеството на храната, понеже днес ми е такъв разтоварващ ден, въпреки че мъжът ми има РОЖДЕН ДЕН ! По този повод, почерпете заедно с нас!

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 00:26 от ogledalo

# 697
Здравейте, аз продължавам да си ви чета редовно макар и да не  пиша много , но днес просто не се здържах с тези лами  Joy лебед не могах да я позная / принципно гледам аватарите, рядко това , което е над тях/. Много се радвам, че преди време случайно открих тази темичка във форума. Макар и да не съм от най-стриктните системки се радвам поне, че се възпитах да закусвам и да вечерям по-рано. След като прочетох среднощния пост на Сиси ♥♥/ много благодаря, за който/ и по назад мнението на Mileto за постоянното отлагане, с цел уж привикване към режима, от първи, отново съм сред системстващите. Чак до мазохизъм малко по докарвам Simple Smile като готвя вечеря след 18 за мъж ми. Нещо обаче съм зациклила яко на 85 и въртя, суча, все там се спирам. Явно за мен това е едно от трудните места. Ще се старая повече, ще продължавам и ще ги преборя.
Благодаря ви, че ви има  bouquet Hug

# 698
  • На планетата Земя
 Flutter Нагледах ви набързо, всички сте в цветущо здраве!   bouquet

timide, радвам се за решението ти. Успех ти желая! И няма да им се даваш на тези 85 кг, ще въртят, ще сучат, ще се предадат.  Peace

Огледалце, да е живо и здраво момчето ти! А твоят разтоварващ ден ми събра очите. Огладнях, като те чета!  Shocked

Утре, предполагам, всички ще се мерите. Аз ще пропусна, че сме в гората (при ламята  hahaha). И си мечтая за новото кантарче.....  Whistling В сряда ще видим докъде сме. Много ме кефи (сори за израза, ама си е най-точен) системата, не ми представлява никакво усилие да спазвам режима.

За днес:
з: мекичка със дом. сладко, кафе с мляко
о: ориз със свинско, таратор
в: приготвени на скара кюфтенца, 2 парченца тиквичка и 1 червена чушка

# 699
  • Пловдив
Днес без промяна. Не може все пак всеки ден да има промяна.
Вчера:
о: свинско с ориз (малко тежичко беше, но нямаше друго, ето защо не го изядох цялото), таратор;
в: салата от домати, краставици, чушка и сирене, около 20 гр. кашкавал и айрян;
После пак бях гладна, но ... нищо
Тази сутрин пак бях необичайно гладна за 5.50 часа.
з: резенче салам, айрян, 2 малки парчета кекс, около 1/2 пасирана праскова, редичка шоколад и пак бях гладна  Sad и още съм гладна и сега ще изям 100 - тина гр. суджук, които е изцяло говежди.
Май идват гадните ненаситни дни. В такова време си мисля как ми се иска да се тъпча и да изям целия свят  Grinning

# 700
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Менюто за днес е
З.пълносърнести сухари с топ.сирене и няколко пържени картофа(успях да си скрия от снощи)
О. не съм решила още
В.Плод и кисело мляко  chef

# 701
Добро утро.Аз тази сутрин съм леко разочарована.Нямам "-."Ако не бях си освинила и да се боря с "+" щеше да е друго положението.Но и да се ядосвам поза никаква.Занапред ще съм по внимателна и това е.
Лек, системен и минусов ден на всички

# 702
Добро утро на всички и от мен.Преди два дни ви открих съвсем случайно.Не бях чувала до сега за тази система и съм вече запалена.От днес мисля да започна с първите опити.Имам няколко въпроса.
1.Трябва ли да се пие много вода.
2.Могат ли да се смесват плодовете при вечерята.Например плодова салата с кисело мляко или сирене.
Да попитам и тези който работят до по-късно как се справят с вечерята.
Решила съм тода да е менюто ми за днес.Ако има проблем в нещо пишете:
З:една филия хляб с парче кашкавал и кафе с мляко
О:пълнена чушка със сирене и яйце,и домат
В:кисело мляко със плод
Това е засега от мен.Много минуси за който се тегли днес Grinning Grinning Grinning

Сетих се още нещо имали ограничение в количеството на храната.Като грамаж

# 703
  Добро утро , за водата само да кажа. Първо вчера гледах здравословно предаване, където темата беше за червата. Водещата, която е и лекар каза, че за червата са необходими поне 2 литра вода иначе те ще си я извлекат от храната, което съответно води до запек. Точно предните дни аз достигнах до същото заключение. Когато пия повече от литър и половина, посещавам WC по няколко пъти даже, а и свалянето е по-лесно. Изпивам ли по-малко от литър за деня нещата се закучват и по двете линии. Сега се уча да пия повече вода.Simple Smile Лек и миниусов ден

# 704
Здравейте момичета.Аз пък днес след сутришната ми разходка реших да се претегля ,но познайте:ами прецакала ми се е батерията на кантара.И сега не знам какво се случва ,но все едно .
з:праскови-3 бр.,4 сухара  с млечен крем и домат,няколко лъжички мюсли,но реших да си ги оставя за утре,че много се надух.
о:не знам
в;не знам
това е засега от мен,Приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт