"Системата минус 60"- тема №27

• 35 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

За днес менюто е-
З.пълнозърнести сухари с топено сирене,кис.мляко с трици и сушени сливи
О.Ориз и салата
В.плод  и кис.мляко  chef

# 676
  • Пловдив
Днес се движа със закъснение, защото в почивния ми ден станах в 9.45. Идеята за меден кекс още ме тровеше и това ми беше първата работа. Намерих една рецепта в интернет за кекс на микровълнова и я преоформих в меден кекс. Естествено трябваше веднага да го направя, за да разбера дали се получава, защото на мен тук в Пловдив не ми се получават сладкиши, мисля че фурната ми е виновна. Затова избрах микровълновата и за 20 мин. го спретнах. Докато чакам да изтине закусих рамен и няколко резенчета салам, а сега опитах 1 малко крайче от кекса ми и според мен е много сполучлив, дано милото да го хареса (да не каже, че е блед - от микровълновата и безсладък). Сега ще правя дроб сърма с пилешки сърца от която мога да хапна за обяд към 13. и нещо или просто ще се наложи да прескоча обяда и да изчакам салатена вечеря.

# 677
  • Емаесесаесесапипиа
Само да кажа, че заминавам на разходка из страната за няколко дни и за това няма да се включвам известно време. Ще си записвам менютата обаче и ще докладвам като се върна

# 678
Здравейте.Днес кантара показа, че съм стопила големия+  newsm68
Менюто ми за днес е:
З- 3 препечени филийки бонус с чисто масло,чаша чай с кафява захар,1 ред нат. шок, 1 праскова
О- 1 купичка боб, 2 варени яйца
В- доматена салата и плочка сирене
poohito, браво снощи не си се подала на меденото изкушение
fapua, приятно изкарване.
Утре и мен няма да ме има, но в понеделник сън тук за отчет.

# 679
  • Burgas
Здравейте момичета,

супер е, че сте тук и сте подкрепа. Снощи изпитах глада на ламята, но някак устоях. Гледах "Черешката на тортата" и ахаха да се поддам, но изпих един литър вода и устоях.
Менюто вчера:
з-някаква закуска остатът от малкия и половин парче торта, купено от предната вечер
о-салата домати с шунка и серене
в-4 праскови
днес менюто
з- парти сандвич с шунка и кашкавал и вафла
о- пилешко филе на скара и салата червено цвекло
в- салата домати със сирене

Хубави почивни дни на всички

Благодаря Ви че сте тук и сте толкова позитивни  bouquet

# 680
 Здравейте,
 За разлика от вчера, днес имах време да се храня  yes
З: к. мляко с овесени трици, 1 редче бял шоколад, 5 - 6 бисквити
О: рататуй, 2 криспита, айрян
В: к. мляко с ябълка

Аз също ще пътувам, но не мисля, че това ще е проблем да се включвам в дневните отчети.
 Лебед , не се притеснявай за вчерашният ден, све пак Петър Дънов е казал и друго нещо: " Яденето на сливи помага за духовното издигане на човека. "  Simple Smile
 Ето и още една мисъл, която пък витае в моята глава: " Любовта е най - съвършената хигиена! Вложи Любовта като основа на живота си и тя ще те научи как правилно да се храниш, как правилно
да живееш. "...

Приятен ден и много усмихнати празнични дни!

# 681
Здравейте момичета.faqua извинявай ,но тези дни настроението ми е кофти и явно ми се отразява на вниманието .Първо обърках рожденикът на Kally may  после изпита на poohito  Абе  луди работи.Да се отчета за днес
з-3в1 мюсли с пр мляко 1/2 праскова 5-6 зърна бяло грозде
о-свинско със зеленчуци 1ябълка
в-сигурно млечна салата ,защото ще излизам с гости
Това е от мен .До утре.

# 682
Така... утре ще отбележа минимум 1,5 кг временен +, но това не ме притеснява, ще изчезнат плюсовете за месец, два, колкото-толкова.

Ама какво толкова му се притесняваш, твоят BMI е само 20,5 - а това е малко! Моят e 22,9, а хич не се чувствам пълна. За да бъде и моят 20,5, трябва да съм 57 кг., а това ми изглежда направо нереално. Да не говорим, че хич не бих се тръшкала на тези кила.  Mr. Green Hug

# 683
Аз пък да ви се оплача.След толкова системни дни ,днес се издъних и то съвсем умишлено.
З:малко мюсли с прясно мляко,4бр.сухари ,единият със сирене,а другите с мед и слънчогледено семе9(по рецепта на лебед)
о:ориз със зеленчуци,2 бр праскови
в:в 20 часа:диня и сирене.(нямаше как да вечерям по рано ,но май трябваше да си легна гладна че да се науча да не пропускам вечерята).

# 684
  • На планетата Земя
Здравейте!

Лебед, онази твоя закуска накара очите ми да се изцъклят.  Shocked Joy Голяма си скица, явно всеки минава през своите периоди.  Hug

Пухито, поздравления за шестичката.

Всички се справяте страхотно със системата!  Peace

Ние почиваме на зеленко, много ни е добре. Добре:

з: пълнозърнест хляб с пастет, 3 маслинки, няколко рибки цацки, дето ми скъсаха нервата да ги гледам предната вечер, мляко с кафе
о: боб яхния, таратор, малко домат без олио
в: сирене и диня

Прегреших в 19 часа с шепа тиквени семки, дойдоа ни гости, на масата се появиха семки, пуканки и други прелести и си взех малко.  Blush

Желая ви приятни почивни дни!   bouquet

# 685
  • София

ШШШШШШТ !!! Тихо, да не я събудите !!!
Явно е заспала дълбоко, след като днес поръчвах храна от заведение за вкъщи и за момент не си и помислих да ям сега. Само си разпределих храна за закуска и за обяд утре.

За днес отчета е:
З: торта, соленки, кафе
О: постно зеле на фурна
В: ябълка и малко кисело мляко

# 686
Ех, че сладко похърква  Mr. Green

Kally May браво момиче! Вдъхнових се и бързо сменям аватара дано и моята се кротне блажено скоро (днес пак си показа свирепия нрав, но по навик подуши възглавницата в 18:00)  Crazy

Mileto мен от този период най-много ме беше страх през цялото време. Ама сега ще броя до три (2 дена минаха Wink ) и дано не се наложи да си показвам зъбките (особено ако са със следи от закуската  Mr. Green) на уж спящата ми красавица  Sunglasses

KERIZI оплачи се, а пък (не, че имам право да пиша точно в този период де.., но ще се постарая да докажа, че думите ми са верни) после ни покажи как едно, две прегрешения само ни правят по-системни, т.е. здрави, усмихнати и доволни за по-дълъг период от време!

zvezdi4ka_bs браво, водата много помага!

Жасмин о, за сега не се тръшкам ама ако само така успея да я тръшна и това ще направя  Mr. Green

cvetna77 браво за разгромения +, пожелавам скорошен голям -  Simple Smile

ogledalo много добре ми подействаха тези думи, благодаря!

# 687
  • Испания и Стара Загора
ДОбро утро,

Мойта ламя е заспала и се надявам да не се събуди.Вече не ми се яде  сладко така ,както преди да почна Системата. Party

За днес менюто-
З.пълнозърнести сухари с топено сирене и няколко сушени сливи
О.шопска салата и яйца
В.кисело мляко и плод  chef

# 688
  • Пловдив
Преместих си линийката. Тази сутрин се тегля 74.8 - 75 кг. Все още обаче, когато се обличам не се чувствам олекнала в дрехите си. Надявам се, че и това ще стане, преди да се наложи да си купувам нови зимни панталони, ако тези от миналата година са ми малки  Praynig
Вчера, както казах всичко ми се придвижи със закъснение с изключение на храненето, то си беше по режим.
о: малко от моята броб сърма с пилешки сърчица, ориз, зелен лук, магданоз, джоджен;
към 14-15 часа обаче огладнях, не цяла ламя, по-скоро новоизлюпено змейче и му запуших устата с 1 круша, която мислех, че ще е гадна и кисела, но се оказа най-страхотната круша, макар да не е по системата, все пак беше плод. Не знам как се одържах да не изям повече.
в: 17.20 салата от домати със сирене + айран
Обаче после заспах и като се събудих реших да изчакам Милото да се прибере и се отдадох на мързел, прочетох около 1/2 от книгата на Мириманова и не направих гимнастика, а Милото много закъсня, чак до 21.30. Правих гимнастика обаче въпреки всичко макар и чак в 22.30.
Непрятното е, че той ми говори неща, които ме демотивират от сорта на, че това са глупости и се мъча безмислено, все едно един вид нищо няма да стане. Както за шестиците на изпити ми вярват безрезервно така и май им и трудно да повярват, че мога да се стегна. Казва "какво се мъчиш с тези упражнения, просто се движи повече, като се прибереш не грабвай лап топа, а излез и се разходи." Предлага дори ежедневно да се качвам до Альоша. Съветва ме и ме дразни, защото той никога не е бил дебел, навярно няма и да стане просто си е такъв 70 кг. и толкова. В мен непрекъснато кипи яд "кой си ти да ми кажеш, изобщо не знаеш какво е, не го правя за удоволствие, а защото няма друг начин  #Cussing out"
Днес:
з: от моя кекс, чаша прясно мляко, ред шоколад и вода;
Кантара ме зарадва. Иначе с панталоните за сега се чувствам почти същата, може би от гимнастиката усещам краката си малко по-стегнати.

# 689
Добро утро , момичета!

Снощи бяхме на гости и бях тотално несистемна - смесих всичко, което можеше да се смеси, но се успокоявам, че количествата поне бяха минимални. Днес кантара за отплата си върна това, което бях постигнала за почти 1 седмица. Така че днес започвам"  страта песен, но на нов глас".
Имам един въпрос към вас - Когато се случи вечерта да съгрешите, на следващия ден правите ли разтоварващи дни или продължавате стриктно по Системата? Защото аз се чудя дали да направя плодов или айрянен ден, за да намаля пораженията. Или пък това ще накара организма на следващия ден при нормално хранене да трупне някой запас.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт