"Системата минус 60"- тема №27

• 35 234
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, Мили Дами.
Днес втори ден съм системна, и реших да се включа във вашите редици, разбира се ако ме приемете. До сега бях читател и искам да благодаря на всички вас за огромната и полезна информация събрана в този форум.  Hug
 До преди 4 години винаги съм била слаба, и  следствие на лек хормонален дисбаланс и застоял живот успях да напълнея  Rolling Eyes Та сега се боря с  десетина излишни килограмчета. Избрах този начин на хранене, защото той се припокрива най-добре с моите разбирания за здравословен хранителен режим. Изключила съм напълно бялата захар, маслото, животинските и растителните хидрогинирани мазнини, както и преработените зърнени като бяло брашно, бял ориз и т.н. Също така ограничавам до минимум неестествените подправки и химичните подобрители, оцветители и  консерванти.
Надявам се всички скоро да се радваме на успехите си  bouquet
Приятно системуване   Wink

# 586
  • София
Здравейте! На всички празнуващи именици и рожденици - да са живи и здрави, с много късмет и успехи  newsm67 !
Добре дошли на всички нови момичета, както и на подновяващи Системата  Hug !

Днес кантарът показа с 0.200кг минус  Rolling Eyes . Дори не знам дали да му се радвам. Утре ще видя какво ще е положението.
За днес:
З: пълнозърнести сухари, свежо сирене, пилешко филе, кафе
О: варени яйца, моркови
В: ябълка, айрян

cvetna77, за сухарите - аз купувам от ТЕЗИ. Не винаги ги намирам, обаче и тогава купувам пълнозърнести, които ям само на закуска, както днес.

Хубав ден на всички  Hug !

# 587
Kally May е... ти ако искаш чакай до утре, но аз му се зарадвах вече и за теб! Много хубав ден ти пожелавам и утре да освободиш още поробени грамчета, стига им толкова служба Laughing

✿Валентина✿ добре дошла Simple Smile

pipilota_85 честит празник на татко ти и на всички именяци perko

cvetna77 преди взимах едни доста скъпи от BeFit, но последните няколко опаковки бяха точно на Clever - имам още малко от една и после се прехвърлям на Burger (много неподходящо име  Mr. Green, но ми харесват повече, на същата цена са като тези от Billa, а и може да се хвалиш, че редовно ядеш бургери  Crazy )

Алиена добре заварила (не знам как иначе да те посрещна  Grinning)

днес съм звяр /м... пак не пия вода/:
з: овес, круша, слънчогледови семена с мед (две купи  Embarassed )
о: две големи шопски салати с печени чушки (облизвам се още)
в: ще съм в движение - вероятно кисело мляко с нещо (а съм купила едно пиленце - повече от два пъти по евтино от сиренето  ooooh! и така искам да го изгриза... ама... не - даже не знам кога и дали ще се добера до него...)

Излизайки днес, погледнах дупето в огледалото... и реших, че с този чувал няма да излизам и днес  Mr. Green, та реших да пробвам едни дънки, които купих на приятеля ми преди... повече от 5 години /много ми харесаха, но изобщо не съобразих, че има места, на които мъжете предпочитат да им е свободно/. Спомням си, че преди като се пробвах да ги обуя... ми се струваше невъзможно жена... да влезе в тях, а сега ги обух! Дупето ми стои добре в тях, защото  hahaha изглежда стегнато, имам един хубав пояс над колана, но реших, че толкова време съм крила сумати килограми сланина, с един друсащ се, но малък! обръч ли няма да се справя Wink
Та... днес съм с тях... да се изфукам (30-ти номер са!)

# 588
  • На планетата Земя
Лебедче, много си джиджана днес, наистина!

Добре дошли на новите системки и на завърналите се.

Огледало, поздравления за добрите резултати. Да ти върви все така леко.

Пипилота 85, да е жив и здрав татко ти!   bouquet

zvezdi4ka_bs  Heart Eyes внимавай само с това "привикване на организма". Казвам го от личен опит, а ти ще прецениш най-добре за себе си. Имам предвид, че хоп тази седмица да свикна по-късно ям, хоп другата междинно пак нещо да си чупна, и човек все отлага, и времето минава, а после се питаме защо няма ефект. Затова този път реших за себе си, няма от утре, няма чакай малко...сега и веднага по новите правила. Единственото, с което в момента съм извън системата, са сезонните плодове, от които хапва малко след ядене. Но не и между яденетата.

Вчера бях на среща с приятелки в Хепи след 19 часа. Като започна едно поръчване на скари, шишчета, салати, ориз, десерти.... аз си поръчах едно голямо шише мин. вода, един зелен чай...... момичетата ей такива очи отвориха   Shocked викам: отслабвам!  Joy Joy Joy

Сега ще ме карате да търся какви са тези сухари Бургер. За Finn Crisp разбрах.  Laughing

За днес:
з: пълнозърнест хляб с извара, поръсено с чубрица, маслини несолени, мляко с нес
о: салата домати и краставица, 2 кебапчета, яйце
в: кисело мляко с 2 праскови

# 589
На 1 страничка на темата пише, че Жасмин е правила превода от руски.Ако това е същата Жаси, която се върна наскоро от море и писа искам да и поднеса и аз моите благодарности     smile3525
И въобще благодаря, на всички, които са се погрижили темата да изглежда така добре и да е достъпна и полезна за всички ни.

Същата Жаси съм.  Grinning Hug
Само да кажа, че без хората тук и взаимната подкрепа, темата щеше да е просто един превод. Всички ние я изпълваме със съдържание, заслугата за темата е обща.  Hug
Благодаря много на Жани, която направи новата тема и я систематизира; благодаря на Лебед за таблиците и поддръжката на файловете; благодаря на всички за подкрепата - без вас никога нямаше да успея да постигна това, което постигнах и да се променя толкова.  Heart Eyes

# 590
Жасмин, е... на мен, на мен няма защо, но аз ти благодаря за своя успех Hug На теб и на всички, заради които днес съм толкова "джиджана" (Mileto  Laughing много драго ми стана) с тези дънки  Mr. Green

Mileto за да не се налага да търсиш, заповядай -> Burger купувам ги от Kaufland /има различни видове/

А за вечеря последно, ще ям пилето (усещам как бих могла след час да го оглозгам цялото)  Mr. Green

# 591
 Здравейте,
днес, като че ли всички са с приповдигнато настроение. Каква лекота внасят тези минуси, хем на тялото, хем на душата smile3531
 cvetna77 , аз също си взимам FINN CRISP - всичките модели са от пълнозърнесто ръжено брашно.
Цитат
Изключила съм напълно бялата захар, маслото, животинските и растителните хидрогинирани мазнини, както и преработените зърнени като бяло брашно, бял ориз и т.н. Също така ограничавам до минимум неестествените подправки и химичните подобрители, оцветители и  консерванти.
Валентина , като влезнеш в магазин има ли какво да си купиш?  newsm78
Шегувам се  Innocent  аз съм си наложила същите ограничения, а приятелите ми така се закачат с мен.
 Добре дошли на всички нови момичета във форума, крайно време беше да започна да поздравявам, макар че и аз съм от скоро, но пък наближавам минус петия кг., таа вече да се поотпусна ku-ku  Simple Smile
 Днешното ми меню:
З: кус - кус с малко кафява захар
О: салата от домати и две криспита
В: любимият ми млечен крем с ябълка

Еее, Лебед , какви са тези дънки, искам и аз  Simple Smile

Бай и до нови срещи !
 ...и много минуси

# 592
  • На планетата Земя
Жасмин    bouquet

Лебедченце  Mr. Green, след час ще му е точно времето на това пиле. Добре си се ориентирала, остави го това кисело мляко за утре. Благодаря ти за линка, вече знам какво да търся. Значи тези сухарчета освен сутрин, може да се консумират и в малки количества на обяд или вечер?

За мен първата голяма стъпка беше отказването на тестените на обяд и вечеря. И това вече цели 9 дни! Невероятно! Голяма крачка за мен!  Flutter

Огледалце, Огледалце, с тези минус пет килца вталенка те виждам и без очилца!  Laughing Mr. Green

# 593
Брей наистина много весело тук  Grinning Супер, Супер

Аз минавам да попрочета и да Ви навестя, нямам с какво да се хваля, а не искам и да се оплаквам, ще се скарам днес на ламята да ляга да спи, че няма да се разберем така.

Лебед - щом и на мъжо малките дънки проноси всичко е Супер и с тези упражнения как да не ти изглежда стегнато Д-то в тях  Heart Eyes

Само минуси и усмивки на всички и от мен, аз бягам да работя, днес е лудница...

# 594
Здравейте отново! Супер настроение цари във вашата темичка.  smile3501

Аз минавам на отчет за изминалия ден и моля ако имам някъде грешки - да ме поправяте:

З- Две малки филийки бял хляб( не бях подготвена с черен) с топено сирене и 1/2 краставица + 1 пълнозърнеста палачинка със сладко
О - десетина кръгчета  тиквичка на скара с кисело мляко + 100 гр. "свежо сирене на Хелиос" + 5-6 маслини   newsm78   Как стои въпроса с маслините-  Позволени ли са да ги включвам към салатите за обяд или вечеря?
В - 3 бр телешки кюфтета на скара с 1/2 краставица с балсамов оцет ( Прочетох , че може по малко зеленчук към месото) + 1 чаша вино

# 595
Жасмин, е... на мен, на мен няма защо, но аз ти благодаря за своя успех Hug На теб и на всички, заради които днес съм толкова "джиджана" (Mileto  Laughing много драго ми стана) с тези дънки  Mr. Green

Hug Hug Hug

Ама къде това, аз снимка не видях? Ох, много съм отвеяна тези дни, пада мощно пазаруване за новата учебна година и направо...  Crazy

# 596
Благодаря за посрещането  Hug
Няма да пиша менюта тази седмица, че не всичко ми е по системата, но от понеделник твърдо.

лека вечер на всички  Grinning

# 597
Здравейте готини мацки.Чета ви и на мен ми се приповдигна настроението.честито за минусите  smile3501
лебедче
много се радвам за теб,Супер е да можеш да облечеш някоя дрешка ,която преди това ти се е струвало мисия невъзможна.
Kally May аз съм висока 169 см.но от почти 12 години поддържах54-55 кг.Миналата година вследствие на хормонален дисбаланс качих 8 кг,които ме депресираха страшно много.Сегадори и на тези кг.не ми е гадно,чувствам се добре и не съм надута като балон.Аз задържах много течности и корема ми беше като на бременна.Сега се чувствам супер,и дори и да свалям много бавно не се притеснявам от това.СИСТЕМАТА Е СУПЕР.Менюто ми за днес:
з:активия с мюсли и фреш от грейпфрут,сладолед
о:леща със шопска салата и козе сирене
в:праскови

# 598
  • Емаесесаесесапипиа
Днес ходихме до Варна и гледахме Конан Варварина на 3Д, голяма глупост, при това много грозен, брутален, безсюжетен... знам, че не е за темата, но така или иначе е част от деня ми та за това. Освен това има ясен извод: човек трябва да внимава не само какво слага в устата, но и в главата, за това си излязох на половината филм и ходих на разходка из мола-...
Та днес ми беше сравнително трудно да съм системна: З: малка баничка с 1,5 бутер сладка, няколко глъдки сироп от мента и шоколад, О: суши (съвсем малко), малък събуей с черно хлебче и пуешко. В: фреш от ананас и портокал. Сега нещо ме боли главата, мого ще е лошо ако и се разболея....

# 599
Здравейтее,

приемате ли и нови попълнения  newsm35
Моя милост реши да се присъедини (хеле), дано се мотивирам да съм стриктна покрай вас..че аз и мотивация - дълга тема на разговор.. или е от асцедента  Rolling Eyes  Joy пак хитрувам..
Както и да е, да речем,приемате и такива несериозни като мен  Hug
Моята закуска за утре може ли да е сандвич с кашкавал и шунка,  newsm78 - хич не е разделно, знам..ама нали можело всичко до обед?  newsm78
Вие ядете ли плодове, аз нямам навик, нито потребност май .. 
Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт