Половината от чакането мина,дръж се ОКТОМВРИйска дружина!

• 27 469
  • 721
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Благодаря, Линет  Hug И аз много им се радвам  Heart Eyes
Мари_84, честито   bouquet Дълъг и щастлив семеен живот ви желая и най-прекрасното бебче на есен  Hug  И аз изпуснах пловдивската среща, но се надявам другия път да съм на линия   Grinning между другото и аз в началото бях за хирургиите, но в последствие реших да е Окръжна,чувам само добри отзиви, докато за Хирургиите, не само  newsm78

# 136
Seengirl, благодаря ти за пожеланията!  Hug
Дано Бог е с нас и ни помага раждането да мина без проблеми и всички да се радваме на здрави бебета наесен  Praynig
Като гледах прогнозата за събота и неделя- дават големи жеги. Предлагам пловдивска среща за другата седмица към края. Какво ще кажете за някой късен следобед или надвечер?

# 137
Мари,честито!Желая ви много да се обичате,да се глезите и много да си помагате! Hug Hug Hug

Отивам и аз да гледам какво ново сте качили...

# 138
Съни, благодаря ти за пожеланията Hug
Аз до сега разглеждах какви красоти сте купили за бебоците  си Heart Eyes  Heart Eyes толкова сладки неща  Heart Eyes  Аз още никакви дрешки не съм купила. Взехме количка http://kasida.bg/giordani-bebeshka-kolichka-ethos-trio-3-v-1-red … lver-47-6946.html , кошарка http://kasida.bg/bertoni-sgyvaema-koshara-travel-kid-2-niva-lett … 11-446-11146.html и ваничка http://kasida.bg/bertoni-anatomichna-vana-za-kypane-sys-stojika-457-3678.html .
Мисля си, обаче, че е време да започна да купувам дрешки Simple Smile и аз ще отида до Карфур да погледна Wink

# 139
Ето ме и мен момичета  Hug,ние се преместихме в ново жилище  и падна едно местене,чистене,свикване с обстановката и т.н. Връщам се да ви чета над 30стр назад ooooh!
 Клеопатра  Hug

# 140
Веси,честито ви ново жилище!
Мари,мнооого ви е готина количката.А и нашата кошарка е Травел Кид на Бертони,пак е светло синя,но е с едни правоъгълничета по нея,различна й е шарката. Grinning

# 141
Lynette
Когато взехме помпата милото реши да я пробва на своята гърда, за да се убеди, че си заслужава  Crazy пък и да не вземе да потече нещо от моята гръд Joy
Е заслужава си, каза че не го боли и даже било приятно Crazy Peace
Клеопатра с теб съм мисленно всеки ден

# 142
И аз ще дойда на срещата, не ме четете и мен  Mr. Green

Jane, ти къде се намираш, защото питаш за лекар във Варна? Аз като чета за всичките уговорки и избор на екипи се чудя как раждат в малките градове. За Търговище съм чувала само хубави неща, но от майка ми, която е раждала брат ми там преди 29 години  Crazy От личен опит не мога да ти кажа нищо, първия път се оставих на дежурния екип, сега още не съм измислила нищо.

Когато взехме помпата милото реши да я пробва на своята гърда, за да се убеди, че си заслужава  Crazy пък и да не вземе да потече нещо от моята гръд Joy
Е заслужава си, каза че не го боли и даже било приятно Crazy Peace

Joy

И аз май имам коластра, а спрях да кърмя вече повече от месец и не съм правила нищо след това. Не знам дали трябваше да се цедя, ама ако имам мляко да не вкисне докато се появи малкото. Че и в тея жеги  Mr. Green

# 143
  • Sofia
Благодаря ви, момичета, дай Боже този път да е всичко наред, ама нали си представяте какви ужасии ми минават през главата...  Wink

Линет, за помпата Медела Суинг мога само хубави неща да ти кажа. Първия път бях с нея и сега пак. Тя първоначално, като я пуснеш има една програма, която подготвя гърдите и леко ги масажира и след около 5 мин. започва истинското цедене. Много е важно да не се пропуска тази програма, защото имаш и възможност да я прескочиш, но не трябва. А за другата помпа, която си показала, нищо не мога да ти кажа.

Смуси, моята принцеса се е обърнала много отдавна и така си стои - с главата надолу.

Мари 84, честито и от мен!   bouquet Много любов и щастие ви желая и изпълнен с разбирателство и уважение семеен живот!  Hug   bouquet  Hug

Веси, честито ново жилище! Само хубави моменти да изживявате в него!   bouquet Simple Smile

Анси, и аз май ще взема от  памперсите на Бейбилав. Софи я започнах с тях, когато беше на 8 месеца и много ми харесаха. Сега ако на беба са й добри и няма проблем, ще си карам с тях - не са ароматизирани, дълбоки са и не пропускат, а и най-важното на страхотна цена са, особено като ги вземеш на промоция.

# 144
Добро утроооо sun
Аз от скоро време пак не мога да спя,но нали пък трябва да се свиква Rolling Eyes
Маричестито!
А количката е същата като мойта и съм много доволна,само ,че мойта е оранж+ бежево.Сега съм сложила Макси козито,че иначе баткото все иска да се вози smile3504
Веси,честито ви жилище!
И ние сега докато сме на Килифарево решихме да продадем нашото ,както си е напълно обзаведено и да си продължим там ,където сме се включили преди 2 години в един строеж,че е с една стая по-голямо и в парка и на центъра newsm68.А си мислехме от там да се откажем,че много пари искат.....
 И моето бебе е надолу с главата и то много отдавна,може би даже не е било в друго положение,но много рита и не спира никога ,сигурно ще е по -диво и от бати си smile3511
 Лек и усмихнат ден желая на всички Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower аз мисля до Търново да се разходя,че се изпозабравихме там с дружките  lalalala

# 145
  • София
Добро утро!

От карфура в момента е много изгодно да се пазарува наистина. И аз взех няколко неща много на сметка. За съжаление не мога да ги кача  на снимка.бг защото след местенето не мога да открия кабела на фотоапарата.

Мари_84 Честито, дълъг и щастлив семеен живот!
Веси, честито ви ново жилище!

Зелда, извинявай мила, пропуснала съм те май! Hug Много се радвам, че ще дойдеш.

# 146
Добро утро , момичета!   bouquet

Моето момиченце последно като я гледахме беше седалищно , тиквичката и чак под...лявата ми гърда чак там се сгушило и корема ми е на една страна така се е изгъзило Simple Smile
Мале като гледам как се вълнувате за пазаруването..аз нищо не купувам Simple Smile ама абсолютно нищо . Само кошара и количка съм си харесала които ще ми ги вземат след като родя Simple Smile

А имам друг проблем и се обръщам към майките от Бургас. Ако можете да ми кажете някой магазин за бременни , с тоя голям дирник не мога да си намеря панталон!  smile3511 smile3515 А за консултациите ми е най-удобно да съм с панталон. Направо голям слон съм станала  ( е то аз и преди това бях) пък сега....ужас. Та моля ви да ми кажете някой магазин за бременни.   bouquet  bouquet  bouquet

# 147
  • Варна
Добро утро и от мен! Simple Smile
Обсъждате как е бебето гледам. Моя уж беше с главичката надолу като го гледахме последно, ама като знам какъв е шугав и как постоянно ми спира дъха като почне да се върти и имам чувството, че постоянно си сменя позата.   Rolling Eyes
А относно Карфур онзи ден бях там... брей нямаше такъв бардак!!!  Shocked То хора колкото ти душа иска и всички ровят като кокошки.. Почти нищо не беше останало по щандовете...  #Crazy  Днес може пак да мина да видя какво се случа, че 70% никак не е малко. Wink
Веси, честито ви ново жилище! Нека в него цари много любов и щастие!  Wink
Много ме замислихте с тези памперси на Babylove...  newsm78 Да взема и аз ли да ги пробвам... туко виж се окажат ок, пък щом са и по-изгодни. Иначе си мислех за Pampers.

# 148
Добро утро момичета    Hug

Аз незнам нашето сладкишче накъде е обърнато  Tired не са ме гледали на ехограф.....много отдавна, надявам се другата седмица като отида на лекар да ме погледнат и да видим колко голям е станал нашият бебон  Mr. Green

Веси честито ви ново жилище, пожелавам ви само хубави моменти в него  Hug

Аз не съм наясно изобщо с нито една марка памперси и засега само ви чета и събирам инфо, както за повечето неща, които ще ползвате, а и се вслушвам в опита на вече раждалите майчета  Heart Eyes

Ако някое момиче от Варна е пропуснало за срещата, напомням - днес в 18 часа пред Гранд Мол Варна, ще ви чакам  Party

# 149
emanuella89  Joy и аз съм огромна ама нося едни дълги поли и потници и така се справям в жегите. В подлеза на операта има магазин за бременни с по-нормални дрехи,че другите са много лелски.От книжарница Армстронг в уличката също има м-н за макси мода и има интересни неща.

Мамчета,искам да попитам някой ползвал ли Тео бебе течен,че аз съм привърженик на течните препарати за пране.На Сано максима ми идва силен и ми избелва мн. цветовете и го ползвам само при упорити петна.

В момента чакам пред кабинета за преглед и с нетърпение чакам да видим как е бебека.
Поздрави и успех на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт