Половината от чакането мина,дръж се ОКТОМВРИйска дружина!

• 27 482
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
  • В реалността
Zellda, аз съм в Шумен, но тук по принцип болницата и МЦ където ходя на ЖК са, така да се каже, "във вражда" и не очаквам по-добро отношение от предния път. Дори от лекарката, която ми води ЖК не съм очаквало подобно отношение, каквото проявява в момента към мен. И всичко опира до пари отново. Писна ми от такива лекари - всеки гледа да издои и теб и ЗК. Поне тук е така. Затова не искам да раждам в Шумен. Дано поне да успея в Търговище да се уговоря с лекаря който съм избрала. Не ми се ще да чакам последния момент.

Иначе и нашия бебо е доста активен. Не знам изобщо кога спи това дете. Последно три дни не се спря за повече от половин час и вчера като не го усетих около 4-5 часа се притесних и го разбутах, но къде ми беше акъла. От тогава не се е пряло милото. Сега си мисля, че ще ми се върне тъпкано, защото дъщеря ми никога не се е будила за нощно хранене, беше голяма поспаланка - като татко си. А аз съм една кукувица - това май ще прилича на мен Laughing.

Тези, които си взехте козметика на Веледа, можете ли да кажете дали много мирише на невен, че на мен не ми е приятна тази миризма. Все се сещам за един мой РД преди много, много години, когато една дружка ми беше подарила дезодорант Невен - още ми се гади.

# 151
Ха-ха, silvi-85, изглежда сме се женили горе-долу по едно и също време. Ние с моя мъж имаме годишнина на 29.08., но не мислим да си подаряваме подаръци. Най-много да хапнем и пийнем в скромна обстановка, че после и двамата имаме рождени дни в началото на септември, а кой знае - може и нашето бебе да се появи тогава. Simple Smile
Hariela, много е неприятно това, което ти се е случило. Възможно е да си проявила някаква алергична реакция към самата упойка. Хубавото е, че всичко е свършило добре. ПОжелавам ти този път да нямаш такива проблеми (За всеки случай обаче спомени и на новото място, където мислиш да раждаш, за този проблем - да го имат предвид).  Hug
Относно тапата и аз понякога се чудя понеже ми се случи на 2 пъти в период от около 3 седмици да ми падне малко парченце нещо като сопол (точно както го описва galia.ko), но без кръв. Та се чудех с тия болки дали не се е получило и някакво разкритие, заради което да ми пада по малко от тапата, но не съм споделяла с доктора, а не са ме и гледали за разкритие.  newsm78
мари_84, честито! Желая ви много семейно щастие и да се обичате до края, както в първия ви ден.  Wink   bouquet

# 152
Добро утро!
emanuella89 магазините за бременни наистина са малко и се изчерпват с изброените от Michel7, но там дрехите са просто ужасни, то в гардероба на баба ми има по-хубави от тези. Аз затова си пазарувам от нормалните магазини, но си взимам по-голям номер и засега нямам проблем с намирането на подходящи такива. Пък и сега лятото е много по-лесно, има поли, роклички, свободни модели, които са идеални за жегите. Зимата ще му мислим.
Иначе и нашия мушморок беше обърнат седалищно последния път. Ще видим след една седмица на прегледа дали се е врътнал Simple Smile
мари_84 Честито и от мен! Много семейно щастие ви желая и безкрайна любов!  bouquet

# 153
  • варна
Момичета ,няма да мога да дойда  Peace приятно изкарване  Hug

За карфур ,смятам днес да намина ,дано да си харесам нещо .И аз разбрах ,че било голяма лудница като луди били хората .

# 154
  • В реалността
Момичета, ровя се, но не мога да открия сайт, който да предлага и двата продукта
Това
http://kasida.bg/medela-oformiteli-za-zyrnakolektori-za-kyrma-ni … mers-34-5330.html

и козметика на Топфер.
Някой ако случайно открие такъв, моля да пусне линка. Благодаря ви предварително.

# 155
Eeeee Мименце жалко, че няма да се запознаем и този път, накрая ще се видим ЖЗ с бебетата  1stroller

# 156
  • варна
Тогава вече със сигурност  Peace

# 157
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Приятно изкарване днес на срещата на Варненки и чакаме снимки.  Grinning

Jane, ето тук http://zabebo.bg/ я има козметиката на Тьопфер и също продукти на Медела. Но точно тези оформители за зърна ги няма, обаче има подобни на Авент. Ако искаш разгледай.

# 158
  • В реалността
Да, този го гледах, но на Авент сякаш не са с такова предназначение. Благодаря все пак Hug

# 159
  • София
Съни, темичката е страхотна, както винаги  Hug А ти внимавай малко повече, да не стане някоя беля накрая!  Hug Hug Hug Браво на Бо, че си спинка сам в стаята! Аз не си го представям Мишо да спи сам в стая, той досега си спи с мен  Crazy

Линет, костюмчето с якенцето с ушичките съм го купувала от H&M, Англия.

На момичетата от Варна пожелавам да си изкарат хубаво на срещата и да се снимате да ви се порадваме и ние Simple Smile

Мари, честито!Пожелавам ви семейно щастие и да се подкрепяте и обичате дъъъълги години   bouquet

Веси, честито ви жилище!

За покупките, освен нещата, които съм снимала вече за албумчето, и плетеното кошче, нищо друго не съм купувала. Има време, след две седмици излизам в отпуск по майчинство и няма да има какво да правя по цял де, ще обикалям магазините, ще пазарувам и ще се подготвям за бебо  Heart Eyes Честити придобивки на всички - много са хубави Simple Smile

Видях, че сте обсъждали тапата. При мен тапата падна след като бяха започнали да ми изтичат водите и си беше буквално като тапа – имаше почти правилна кръгла форма с дебелина около 0,5 см и диаметър 4-5 см, мека на пипане с розово кафяв цвят.

Бебчо е много активен, на последната ФМ беше вече главично разположен.

Хариелка, дано този път всичко да мине без никакви проблеми!

Хубав ден на всички!!!

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 11:45 от endira

# 160
Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания  Hug   bouquet
Моят бебчо също е седалищно разположен за сега. Аз си сменям наблюдаващия доктор- от София в Пловдив и днес трябва да ходя до джипи-то, което е следобед на работа- в най-голямата жега. Дано свърши работата още днес, а да не ме върне за друг ден...
Веси, честит ви нов дом Simple Smile

# 161
  • София
Здравейте!
Ох, да знаете какво ми се случи преди малко- излизах на кафе с приятелка с колата и на връщане към вкъщи пустата му кола ми изгасна на едно кръстовище и не ще да запали Crazy въртя ключа 100 пъти ама и тя инат не иска да тръгва Thinking чудя се аз какво да правя и уж не губя самообладание, а около мен всички свирят, викат ми, псуват ме  Crazy а никой не идва да ми помогне. По едно време след 2-3 смени на светофара дойдоха едно момиче и едно момче и ми предложиха да ме изблъскат от кръстовището, да са живи и здрави, преместиха ме.  Аз от напрежение бях станала вир вода, звъня на мъжа да му кажа, че съм закъсала, а той ме подсети да превключа на бензин(до тоя момент карах на газ) и колата си запали и се прибрах без проблеми до вкъщи. Проблема елементарен, ама аз с бременния ми мозък в тоя момент изобщо не се сетих да превключа на бензин Mr. Green  Много ме възмути обаче едно нещо, пуснала съм аварийни, всички виждат, че съм закъсала, свирят ми безбожно, крещят ми, но никой не идва да ми помогне Shocked  За сравнение двойката младежи ме избутаха за няма 5 мин от кръстовището и вече не пречех на никого, но как може повечето хора да са толкова зли, виждат те, че имаш проблем и ти крещят, а никой като човек не идва да ти помогне  Shocked по лесно е да те напсуват(през сваления прозорец всичко се чува). Кога българите станахме толкова дребнави душици?!
Извинявайте за дългото оплакване, ама се възмутих от отношението на хората.

Да кажа, че и нашто бебе се е обърнало с главата надолу. И от вчера се е заиграло с левия ми бъбрек, така силно ме рита, че припиквам от болка, без шега.
Мименце, много съжалявам, че няма да дойдеш Hug

# 162
michel7 : Благодаря Simple Smile Казаха ми за един магазин в Бургас на Александровска (Конти) се казва и е магазин за бременни и макси дами. Влязах сега в интернет да видя там има адски хубави неща огромен асортимент и нещата са си модерни не от тези лелските Simple Smile
Може да влезеш напиши конди в гугъла и ве3днага излиза. Утре ще ходим с майка ми направо страхотни неща има. И това което ми направи впечетление е че са до 5ХL !  Shocked
Има пролетни и есенни панталони страхотни които и след раждането ще можем да си ги носим. Утре като отида следобед ще ви разкажа какво съм си купила. Simple Smile
А между другото те са верига магазини има във Варна, София, Пловдив
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 163
  • Варна
emanuella89 , за Мама Конти - продкрепям. Напазарувала съм си доста неща от там. Само че във Варна нямат магазин и си ги поръчвам от сайта им.
krisanka_81, съжалявам, че така са те разстроили подвикванията. За съжаление наистина сме доста груби в отношенията си хората.
Тези промоции на Корфур за всички стоки ли са или за дрехите и докога прадължават , ако имате информация.

# 164
emanuella89 минавам редовно по Александровска и ти гарантирам, че няма такъв магазин. Преди може и да е имало, но явно са го затворили. Ако искаш провери пак, но съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт